Voltar   Wolfdog.org forum > Česky > Cluby & nařízení

Cluby & nařízení Informace o klubech pro ČSV v jiných zemích, nařízení týkající se ČSV a omezení britského Kennel Clubu...

Responder

Opções do Tópico Modos de Exibição
Antigo 11-29-2006, 15:48   #1
Monika
Junior Member

Data de Entrada: Mar 2004
Padrão Ch.K. KCHČSV

Protože není možno diskutovat na Klub. stránkách a nevím, zda členky CH.K. navštěvují jiné servery, než wolfdog……prosím o vysvětlení zde, týká se českoslovenkých vlčáků.
Může někdo blíže osvětlit již 3 přebonitaci feny Kiss Eden severu?? Byť jsou mi její majitelé sympatičtí a svým způsobem jsem schopna je pochopit, nechápu CH. K. ! Tato fena nemá se záchranou genofondu nic společného !!! A tak jak je to opřeno v zápisu ze schůze – Ariel Dar přírody – je to velmi špatný a chabý argument.
Zápis ze schůze najdete zde:
http://www.cswolfdog.cz/Article800.html
Více pak také zde:
http://www.rocco.estranky.cz/clanky/...a-chk-srandu-_

Děkuji, Monika Soukupová.
Monika está offline   Responder com Quote
Antigo 11-29-2006, 23:47   #2
Pavel
Moderator

Data de Entrada: Sep 2003
Enviar mensagem via Skype para Pavel
Padrão

Moniko, je hezké že zde děláš za každou cenu reklamu jakýmsi webovým stránkám ale nejsme klubový server a nejsme členy vedení Klubu, takže tady asi odpovědi nenajdeš. Bez ohledu na to, co si myslím nebo nemyslím o rozhodnutí výboru, proč se jako řádná členka KCHČSV neobrátíš na výbor ? Tam by Ti měli odpovědět, ne tady na soukromém serveru, který jsi označila za bulvár.
Pavel está offline   Responder com Quote
Antigo 11-30-2006, 0:25   #3
Monika
Junior Member

Padrão

Bulvár je vpořádku, taky si čas od času koupím Blesk! Nic proti bulvár :0)) Chovatelská komise mlčí. A na schůzi je schovaná!

Některé členky chovatelská komise jsou velkými příznivci wolfdogu a k jiným tématům se zde normálně vyjadřují. Nevidím důvod, proč se zde nepobavit na tak mediálně zajímavé téma.
Antigo 11-30-2006, 9:36   #4
CDaniela
http://www.srdcervac.wbs.

Local: Unhošť - Nouzov
Padrão

Citação:
Postado originalmente por Pavel
Moniko, je hezké že zde děláš za každou cenu reklamu jakýmsi webovým stránkám ale nejsme klubový server a nejsme členy vedení Klubu, takže tady asi odpovědi nenajdeš. Bez ohledu na to, co si myslím nebo nemyslím o rozhodnutí výboru, proč se jako řádná členka KCHČSV neobrátíš na výbor ? Tam by Ti měli odpovědět, ne tady na soukromém serveru, který jsi označila za bulvár.
Za éry starého vedení se zde dosti často rozebíraly "klubové záležitosti" a nejednou tu není vhodná půda?
Co tak zásadního se změnilo?
Konkrétně ty ses vyjadřoval v těchto záležitostsech vždycky velmi ostře.S nástupem nového vedení jsi ztratil vlastní názor?

CDaniela está offline   Responder com Quote
Antigo 11-30-2006, 17:33   #5
Veronika
Junior Member

Data de Entrada: Aug 2005
Local: Zadní Chodov
Enviar mensagem via ICQ para Veronika
Padrão

. Nevidím důvod, proč se zde nepobavit na tak mediálně zajímavé téma.

P. Soukupová, já nevidím důvod, proč se chcete bavit na můj/náš účet? Od Vás jako od profesionálky mě to velice mrzí, čekala bych od Vás spíše pomoc než výsměch. Nehledě na to, že jsme se viděly párkrát...
Veronika está offline   Responder com Quote
Antigo 11-30-2006, 21:39   #6
Monika
Junior Member

Padrão

Helejte Veroniko, tohle opravdu není Váš problém, byť jste možná o tu přebonitaci požádala. Není to o Vás a je to z mého prvního příspěvku patrné. Člověk však musí umět své činy obhájit a ne se dovolávat pomoci.
Mimochodem, existují jiné způsoby jak na feně odchovat štěňata s p.p. , bez toho, že to bude někdo schovávat za ušlechtilé zájmy :0) a porušovat pravidla, když to opravdu není životně důležité. Navíc sestra Kaimi bonitací prošla a můžete tedy v Čechách chovat na ní.
A Kiss je v tom nevině a myslím, že jí je zcela šumafuk, jestli bude chovná anebo ne.

Mne a mé psy si neustále někdo bere či bral do úst a dost nevybíravými způsoby na mne útočil a špinil mou práci, ba dokonce vykrádal mou e - poštu....a bránila jsem se i když dost lidí mu to "žralo". Bohužel, pozice se otočily a chovatelská komise, která se tolik drala na místo po p. Hartlovi, Jindrovi Jedličkovi a mně, by měla umět také obhájit své názory!
Antigo 11-30-2006, 22:57   #7
Pavel
Moderator

Data de Entrada: Sep 2003
Enviar mensagem via Skype para Pavel
Padrão

Citação:
Postado originalmente por CDaniela
Za éry starého vedení se zde dosti často rozebíraly "klubové záležitosti" a nejednou tu není vhodná půda?
Co tak zásadního se změnilo?
Konkrétně ty ses vyjadřoval v těchto záležitostsech vždycky velmi ostře.S nástupem nového vedení jsi ztratil vlastní názor?
Danielo, vůbec nic se nezměnilo. Jen jsem podotkl, že Monika sama se hanlivě vyjadřuje o úrovni našeho serveru a přitom zde nikoliv diskutuje ale klade otázky, které zde nikdo nezodpoví, protože je může zodpovědět jen vedení KCHČSV. O tématu může diskutovat kdo chce ale Monika svůj příspěvek postavila zaprvé jako reklamu nějakému neznámému serveru a zadruhé jako by zde byly nějaké klubové stránky, kde jí někdo oficiálně odpoví na dotazy ohledně rozhodnutí vedení KCHČSV. Tak jsem také na její příspěvek reagoval. Nic víc a nic míň.
Pavel está offline   Responder com Quote
Responder

Opções do Tópico
Modos de Exibição

Permissões