Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Chov

Chov Informace o chovu, výběru, odchovech....

Thread Tools Display Modes
Old 28-12-2006, 17:25   #36
Monika
Junior Member

Quote:
Originally Posted by wolfin
Quote:
Originally Posted by Monika
Je to jsem krásně píchla do vosího hnízda …za tím co jsem napsala si stojím. Vždytˇ vy říkáte pokaždé něco jiného????? Tolik slov na jednoduchou otázku?? Ano, server je soukromý a děláme si co chceme. Všichni to víme, ale je to server o československých vlčácích, kteří ke mně již po mnoho let patří a zde přítomnou databázi plníte údaji o MÝCH zvířatech, mně za „zady“ a bez mého souhlasu a tak se k tomu prostě svobodně vyjadřuji.
...a moze ta informacje daje ICH WLASCICIELI i ich nic nie opchodzi co gada chovatelka (t.z. nie trzyma jej partii a robia wedlug siebie) i to dla nie ktorych nie podoba sie...

Quote:
Originally Posted by Monika
o fyziologických rozdílech mezi vlkem euroasijským a kanadským a další, čas od času do nebe volající články a administrátorovy diskusní příspěvky. To je prostě wolfdog.
Boze pomoc!!!! a jua GLUPIA myslalam ze Monika ma jakis dyplomik ing. ...ale okazuje sie ze nie za bardzo.
jiest ROZNICA byla ROZNICA i bedzie ROZNICA medzy Kanadiskym i europejskim wilkem. co trudno ksiazki poczytac i dowiedze cie o tym? a ja myslalam ze z naukowcem gadam. ale...
okazuje sie ze nie.
Lidská blbost je však všudypřítomná a neomezená a čas od času se nad ní alespoň bavím, když se s tím, bohužel, nedá nic jiného dělat.
Prosím Daiva nauč se česky a nebo si nech alespoň příspěvek přeložit...a pokud je Daiva expert jako Pavlík, jistě nám odpoví jaké jsou FYZIOLOGICKÉ ( kdybys nevěděla je toho opravdu hodně..např..krvetvorba, trávení, enzymy..hormóny, nervová soustava.....nebo snad jiný počet chromozomů?) rozdíly mezi EA vlkem a kanadským Já se nechám velmi ráda poučit. To myslím vážně....nezajímají mne běžné rozdíly v detailech uvnitř druhu...potěšila by mne zpráva..typu...kanadský vlk má 3 ledviny...nervovou soustavu roztroušenou a nebo má předžaludky, jako přežvýkavci...či nějaké zásadní změny či absence steroidních hormónů... atd..atd..
Monika jest offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules