![]() |
![]() |
|
Googlemap ME | S'inscrire | FAQ | Membres | Calendrier | Recherche | Messages du jour | Marquer les forums comme lus |
Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... |
![]() |
|
Outils de la discussion | Modes d'affichage |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Hej, od razu mówię, że sytem będzie taki:
- podajemy cene i mozliwe kolory oraz rozmairy - zainteresowani piszą na maila (będzie podany tu) - wpłaty na tez tu podane konto (Wojtek - tym razem będzie to inne konto - ale jak się pomyliśz to się nie obrażę :P ) Przewidyana realizacja zamówienia- 20 lipca. Wczesniej się nie da niestety ![]() Jeszcze słowo w temacie kolorów: czarne pozostaną jak poprzednio, oprócz białych chciałabym aby były tez jasno-szare ale jeszcze nie mam potwoerdzenia czy to możliwe. Reasumując: jak najszybciej podamy możliwości i cenę, numer konta i adres e-mail , ostateczną datę przyjmowania zamówień i ruszamy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
![]() Citation:
![]() 28 jadę na urlop, fajnie jeśli by do tego czasu były ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
No to masz spore szanse
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Distinguished Member
|
![]()
Ja głosowałam na koszulkę nr 1, więc BAAAARDZO sie cieszę!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Distinguished Member
|
![]()
Ja natomiast głosowałam na koszulkę inną, niż wybraną, także również wybieram dodruk...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Ja bym chciała dwie damskie M, czarną i białą (chyba, że będzie szara, to zamiast białej wolę szarą).
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
To gdzie jest ten adres e-mail bo chce złożyć zamówienie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Outils de la discussion | |
Modes d'affichage | |