|
|
|
|||||||
| Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
VIP Member
|
Najgorsze, ze to co Joanna pisze to czysta prawda.... I sa nawet dowody rzeczowe:
*** Dewi probujaca pozbawic futra jaguara ![]() ** Dewi oceniajaca, czy 4 tygrysy to dosyc miesa na jej grill party
|
|
|
#2 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Ludzie to wszystko prawda!!!!
Przeciez to zdjecie mowi samo za siebie!
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Distinguished Member
|
Margo, gdzieś Ty znalazła takie rewelacje????
Z drugiej strony może to i lepiej gdy "przypadkowe społeczeństwo" będzie się wilczków obawiać? ![]() Kiedy pod Wawelem podeszła do nas "zorganizowana" grupa łysych młodzieńców w identycznych koszulkach (bynajmniej nie wolfdoga NB. Może panowie skądinąd byli poczciwi, ale respekt budzili, a zwłaszcza napisy na ich koszulkach |
|
|
|
|
|
#4 |
|
K-Lee Family
|
Kurcze, jakiś ukryty talent tu mamy
A ten program w niedzielę to o której ma być?? I czy tak samo rzetelny, jak artykulik?? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
K-Lee Family
|
Znalazłam:
TVP1, 13:10, Tajemnice przyrody: niepokonany wilk. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Asiu, toż to szczera prawda co napisałaś tylko czemu tak późno!?! Może wtedy do listy "zdobyczy" nie trzeba by było dodawać zalizanej na krakowskim ringu sędziny
Gratuluję lekkiego pióra, czyta się świetnie! |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Tmave Zlo
|
Prostuje. Tekst nie jest mojego autorstwa. Główna część i pomysł na pochodzi od mojej przyjaciółki, która uparcie woli zadawać się z Bankiem Swiatowym, zamiast usiąść przy kominku i pisać, pisać, pisać.
Ja tylko opisałam "prawdę, całą prawdę i tylko prawdę" w miejscach, w których znajomość Dewi i Małgosi pozostawiła drobne białe (nie krwawe) plamy powstałe pewnie ze względu na zachowawczość rzeczonej Małgosi, która uparła się polegać na wycinkach prasowych i relacjach z trzeciej, nieodgryzionej powyżej łokcia, ręki. Cóż, ludzie są doprawdy dziwni Na marginesie, nie rozumiem, czemóż Małgosia broni jak niepodległości stanowiska o niechęci do posiadania psa (rasy, płci i maści obojętnej) i przedkłada nad wilczaki chodźby świnki wietnamskie o wdzięcznym imieniu Helmut
|
|
|
#8 |
|
VIP Member
|
Lekkości pióra nie gratulują CI z pwoodu koemntarza a samego artykułu
|
|
|
|