![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Wilczy Duch
|
![]()
Ja sie ze Zgredzikiem napewno stawie,ale bedzie i niespodzianka: Bali
![]() My przyjedziemy niestety dopiero wieczorem w sobote(mam nadzieje ze zdarzymy na bonitacje i jesli nam fuduszy wystarczy to zdrobimy ja mlodej ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Distinguished Member
|
![]()
Na bieg trzeba brać własny rower, czy się jakiś znajdzie u Was?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Distinguished Member
|
![]()
Wciąż nie dostałam żadnej odpowiedzi odnośnie wystawy krajowej. Obawiam się, że mogli nawet naszego zgłoszenia nie przyjąć.... cholera
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wilczy Duch
|
![]()
Daiva a nas zgłosiłaś? I czy Balgo tez zglosilas?
Agnieszka jesli jesesmy zgloszeni to z wilczakow : Ishtarka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Moderator
|
![]()
http://maps.google.com/maps?f=q&hl=e...81,0.2314&z=12
spotkanie bedzie w Uzusaliai. latwo dojiechac bo sa dobre znaki. Shaluka twoje psy sa zgloszone. Agnieszka, a do krajowej zgloszienia robilas sama? czy przez ze mnie? bo ja mam na emailu tylko zgloszenie do klubowej, jiesli co dj znac, jiescze mami kilka dni na zgloszenia rower trzeba brac swoj, bo nie gwarantuje ze bedziemi mieli dodatkowy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wilczy Duch
|
![]()
Znalazlam,choc myslam ze nie znajde,mam nadzieje ze trafie choc z moimi umiejetnosciami nawigacyjnymi moze to troszke dluzej potrwac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Distinguished Member
|
![]()
DO krajowej robiłam sama, ale w takim razie za moment wyslę Ci wszytskie informacje ok?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Distinguished Member
|
![]()
Hej Daiva- my przyjedziemy do Was w sobotę dopiero na bonitację, z biegu rezygnujemy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wilczy Duch
|
![]()
My jak juz wspomnailam tez bedziemy pozniej,bede ja z dwoma wariatami i moj znajomy,tez postaram sie byc juz na bonitacje,bo mi na niej zalezy,tylko martwi mnie ze nadal nie dostalam zgloszenia...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Wilczy Duch
|
![]()
Czemu rezygnujecie? Ja bym z młoda tez chciala wystartowac..ale jest jeszcze za.. młoda..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Jedziesz z prędkością spacerową jak dla roweru czyli od 15-20km/godz i mieścisz się w średniej. Kończysz w stawce czołowej bez prędkości wyścigowych. Jedziesz dwie godziny, więc tylko dwa razy dłużej niż na krótki spacerek. Jedziesz z psem i możesz przez 2 godziny patrzeć na jego miękki chód, uśmiech na pysku i takie tam. A na koniec jako bonus masz te wszystkie endorfinki, które odpowiadają za błogi uśmiech po zejściu z roweru. A jeśli chodzi o dętki, to wymiana całych obu dętek na nowe z nowymi wentylami to 15 min (z dojazdme do fachowca). Koszt nie więcej niż 20 zl. A jak weźmiesz aparat małpkę do ręki (bo może szkoda lepszego) i popstrykasz w trakcie biegu swojego psa, to ci będę winna ... jakieś ciacho? maria i wufi Last edited by maria_i_wilk; 07-09-2007 at 17:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
po I z dwa dni temu jakaś świnia spuściła mi powietrze z kół, jak rower został wieczorem pod szkolnym internatem ........................... i nadal nie jest napompowany, bo jest problem z wentylami, czy jak to tam się zwie; po II-Varg jak to Varg, na pewno by dał rade, ale ja pewnie nie ![]() i po III- czas ![]() Ale liczę na wyjazd na obóz w wakacje- wtedy chętnie się zapiszemy na jakiś bieg ![]() Shaluka- o której jutro już tam będziecie? I czy rozkładasz namiot, czy jak? Tam na miejscu Last edited by Agnieszka; 07-09-2007 at 17:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Distinguished Member
|
![]() ![]() Szkoda tylko że ciacho przepadnie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Distinguished Member
|
![]()
Ufff.... wróciliśmy. Oto zdjęcia ze spotkania i wystaw:
http://www.varg.wolfdog.org/galeria/v/Litwa/?g2_page=1 A jak było? Bardzo fajnie ![]() No i mamy wreszcie zaliczoną bonitację ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
love and terror
|
![]()
Aga, gratulujemy
![]() napisz cos wiecej ![]() jak inne wyniki z bonitacji? ![]() z wystaw? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
VIP Member
|
![]()
Aga - serdeczne gratulacje
![]() My tez z tarcza, bo zaliczylismy SVP1, z przygodami wiec w sumie po przebiegnieciu 64 km ![]() Teraz juz wiem,ze wilczaki to maszyny nie do zjechania, dwa slowa o wyjezdzie za tydzien- jak wroce ![]() Jedno Wam powiem: Litwa ma bezbłednie piekne okolice i fantastycznie cieplych, serdecznych ludzi ![]() A fotki juz wrzucilam : http://cheitan.zperonowki.com/galeria/album55
![]() Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować. チェイタン。 Last edited by Gaga; 09-09-2007 at 22:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]() Quote:
![]() A jak bonitacja, jak wystawa? Moze wiecej szczegolow? |
|
![]() |
![]() |
![]() |