![]() |
![]() |
|
Žijeme s vlčákem... Příběhy jako varování pro budoucí majitele ČSV... vše o povaze československých vlčáků |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Od úterka bojujeme s Amatty wolfem rhoderick sodar a Usanem s otravou. Nevím jestli se otrávili z pozřených buřtů venku ,nebo je někdo cíleně otrávil.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Romano, držím moc, moc palce!!!
Moc doufám,že to zvládnou, MUSÍ ![]() Lucka |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Drzim vam vsetkym palce...
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Teď jsme přijeli z veteriny a Ami mě přivítal,chudák malej strašně trpí.Má zánět střev ,ledvin ...a bílkoviny má 800 stoupli mu ze 700 . Aspoň že nás dneska vnímal a celou mě umyl,byl sice od zvratků,ale v tu chvíli mi to bylo jedno.Pořád váhám jestli ho v takovym stavu vzít domu s kapačkama a s těma záchvatama ,tam je zase doktor po ruce ,ale chybí mu tam smečka.Zachránila by ho výměna ledvin ,která se ale dělá v Usa .Budeme za nim jezdit každý den. Je to bojovník a oba to zvládnou .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Jezismarja, drzim vam moc palce, at to psi zvladnou.
Vim jak vam je, my jsme meli podobny pripad pred tydnem, mlada cubina se z toho vzpamatovava jeste ted. Nastesti toho neceho sezrala jen kousicek, takze jsme meli "jen" nepretrzite zvraceni, posleze cerny prujem, potom prujem s krvi - spis by se dalo rict krev s prujmem ![]() Na veterine jsme byli peceni vareni, RTG, rozbor krve, injekce... Ted uz ma jen antibiotika, prujem jeste porad, i po tydnu po vsech lecich, diete, ATB... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
A jakou měla hodnotu bilkovin ? Mi do toho ještě chytli zánět. Ale stále věřím že ta hodnota bílkovin se zastaví a začne klesat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|