![]() |
#41 |
Member
|
![]()
Adriane to asi nebude jen u vás. Mně už půlroční tele umí svým "úsměvem" vysvětlit, že sem si dovolil moc ho vytáhnout zas na pár hodin na procházku
![]() Člověk aby ho na vodítku pomalu vláčel, ale dojdem do míst, kde je v květnu sníh a potom člověk vidí splašenýho klokana, dělovou kouli a ohnivou čáru v jednom. Když se mu ale nic nechce, tak se mu nechce Však ho znáš sám... vyhrabte mi tady noru, já to dokončim, potom si lehnu a pak už mi všichni vlezte na hrb ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Member
|
![]()
ale víte co je teprve tragedie, když na vás takhle kouká malý štěně, když ji vezmete do lesa místo aby defastovala otci rákos a ona po mě kouká jako proč sme šli ven, já nechci, já chci bejt doma a ničit. Naštěstí venku je spousta lidí k pomazlení, takže ji to vynahraděj
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Junior Member
|
![]()
Bavím se tady nad Vašimi příspěvky, máme snad všichni stejné vlčouny
![]() Zajímalo by mě, jak se na těch vlčáckých srazech řeší spaní pro vlčouny. Představuji si to tak, že každý je uvázán na řetězu k betonovému sloupu, který je ukotven minimálně 2m pod zemí a minimálně 4m od toho druhého vlčouna ![]() ![]() Uvažuji, že bych vzal naši Chelsea na dvoudenní přechod Malé Fatry, ale z toho nočního ustájení mám obavy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Member
|
![]()
tak bud jsou vlcouni na uvaze,ti co se nemaji radi,tak dal od sebe.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Member
|
![]()
Dřív jsme spávali jenom na vodítku v ruce, ale teď už začal hafan hlídat a přeci jen zvěř čímdál víc zvyklá na lidi nechodí zas tak daleko, takže si ho radši uvážu na řetěz k nejbližšímu stromu a mám klid. Třeba na libušíně jsem ho měl uvázaného na vodítku, ale když ČVčko přijde na to, že se dá vodítko namnožit, tak mu to moc problémů nedělá
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Junior Member
|
![]()
taketo sme mali minuly rok na tabore.. nabuduce zrejme radsej pouziju strom
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Junior Member
|
![]()
Zdravim vsetkych.....chcem sa popytat,ake dlhe trasi chodite so svojimi psami?Moj "kazisvet" ma teraz skoro 6 mesiacov a nerad by som nejako ovplivnil jeho vyvyn.Chodim vela po horach a zvyknem nabehat za den od 7 do max.15km v dost narocnom terene.Je vhodne bravat nedospeleho psa na taketo vylety?Zatial som ho bral na 5-7km a nejako extra unaveny nebol.Chvilu spal a potom samozrejme pokracoval v standardnom niceni nasho majetku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Junior Member
|
![]()
ahoj.včera sa mi stala taká vec, že počas venčenia môjho 7 mesačného maznoša napadol statný vlčiak a dosť škaredo ho dobil a dohrýzol. neviem teraz čo môžem čakať najbližšie.myslíte že sa teraz jeho správanie zmení po tak negatívnej skúsenosti????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Member
|
![]()
Je to pravděpodobné. Asi by to chtělo vyhledávat o to víc kontakt se psy, ale se psy, kteří jsou v pohodě. Ideálně kdybys našel psa podobného tomu, který ti ho pokousal.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Junior Member
|
![]()
v prvom rade musis vediet svojho psa ochranit, potom mozes pristupit k tomu ucit ho, aby sa inych psov nebal
ja viem, ze take veci sa mozu stat, ale stale to neviem pochopit, ako moze niekto nechat svojho psa "dobit a dohryzt" |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Minimálně 2m pod zemí a řetěz z nějakého velice odolného materiálu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Junior Member
|
![]()
Dobrý den,
jistě všichni víme jaké máme temperamentní plemeno a tak bych si chtěla svého puberťáka raději pojistit protože jeho agrese ke psům je někdy až neuvěřitelná ač se snažím jak se snažím tak buď si tak nevěří nebo nevím. A tak bych se chtěla s vámi poradit, kdo máte už svého psa pojištěného u jaké pojišťovny to vyjde nejvýhodněji, jelikož jsem studentka nemohu si dovolit nic drahého. Děkuji vám za odpověď a zdraví vás Radka a Bhrigu Vlčí legenda |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Junior Member
|
![]()
Zdravím,
rodiče to mají takhle. Pes se připojišťujě k pojištění domácnosti, (když vytopíte souseda, někdo vás vykrade, atd.), na pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou v občanském životě. Platí to na rodinné příslušníky, domácí mazlíčky, krom koně ![]() Last edited by Spajna; 01-06-2009 at 16:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Junior Member
|
![]()
Pojištění úrazu v tom nebude a mám pocit, že pojištění proti napadení cizího člověka taky ne. Ta částka se zvedá tím, co všechno k tomu připojistíte. Dům máte jistě nějak pojištěn, tak se zkuste zeptat pojišťovny, co by s tím šlo udělat, ať to máte v jednom balíčku a tudíž levnější
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
151 |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|