![]() |
#41 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Witamy
![]() Co do bycia blokersem to my nie do końca nimi jesteśmy bo jest to niewielki blok(w sumie bloczek) z 7 mieszkaniami i ogrodzonym ogródkiem, więc mała ma gdzie śmigać póki nie podrośnie na tyle by zabierać ją bezpiecznie na dłuższe wycieczki. Przesyłamy zdjęcie już z końca dnia gdzie odpoczywała sobie w krzaczkach ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Wilkokłak
|
![]()
Witamy maluszkę w domu. Niech rośnie zdrowo i prędko przyjeżdża na Muchowiec; Łowca z przyjemnością przywita nową koleżankę.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Plessowy wilczak
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Wilkokłak
|
![]()
Niestety, na początku musicie się jakoś "przemęczyć"; (kwarantanny, szczepienia). I tak macie luksus; ogródek i cieplutko na dworze; a my 8 piętro i mrozy do -17 stopni, jak Łowcę przywoziliśmy. Na szczęście czas szybko leci.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
love and terror
|
![]()
My rowniez witamy i zyczymy udanych lat wspolnego zycia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Wilkokłak
|
![]()
Po dzisiejszym spacerze stwierdzam, że Astarte to prawdziwe wilczakowe szczenię; nie do zdarcia i w kaszę nie da sobie dmuchać; a ponieważ na dokładkę jest płci żeńskiej, "kobiecego" sprytu jej nie brakuje. Istny diabełek o wyglądzie aniołka.
Łowca nie miał przy niej absolutnie żadnych szans. Kobietka załatwiła go tak, jak tylko kobietka może załatwić faceta. ![]() ![]() Najpierw go wystraszyła; ![]() Następnie na niego napadła: ![]() Potem powaliła na glebę: ![]() Przegoniła go z jego własnego dołka ![]() A potem od jego własnej pańci; ![]() A on ją i tak kocha, choć ta mu dogryza bez litości: ![]() Bo kobiety mają swoje sposoby ![]() ![]() I jeszcze; sczęśliwe szczeniaki ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Senior Member
|
![]()
Hehe i ja mam jutro przyjechać na ten spacer. Nie ma mowy z taką kobitką to ja zadzierać nie mam zamiaru. Co ona zrobi z Czamborem jak z Łową jej tak gładko poszło.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Dziękujemy za wczorajsze spotkanie- było cudnie! Niestety nasze zdjęcia się nie mają co równać do Waszych
![]() Już nie możemy doczekać się jutra- szczególnie Astarte chce już poznać wujka Czambora, jak i ucałować gryząco wujka Łowce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Wilkokłak
|
![]()
Spoko, zdjęć ci u nas dostatek.
![]() Tylko trzeba trochę czasu na "obrobienie". |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Właśnie wróciłyśmy do domku, mała coś się jeszcze kręci, ale myślę, że za chwilkę padnie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Senior Member
|
![]()
No My również dziękujemy i mamy nadzieje na częstrze spotkania z małą kochaną złośnicą.
![]() Zdjęcia to jak coś to już chyba nie dziś ale zobacze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Wilkokłak
|
![]()
Nasze NA PEWNO nie dziś i nie jutro.
![]() ![]() Ale "bójcie" się się, bo kilka jest mocnych. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Senior Member
|
![]()
Proszę bawcie się ze mną.
![]() No masz ty niegrzeczna dziewczynko. ![]() No i kto ma ładniejsze ząbki. ![]() Co za atak. ![]() No nudno. ![]() Ciekawe czy dobrze smakujesz. ![]() Moze mu poprzeszkadzamy. ![]() Co by tu zmajstrowac. ![]() No chodz stary. ![]() Co się dzieje. ![]() Krzaki atakują. ![]() To mnie zezłosciłas. ![]() Ale Ci się odgryzę. ![]() Właź do wody. ![]() Idę sobie od was. ![]() Idziemy dalej za szefem. ![]() No stary ale Ci jedzie z paszczy. ![]() Last edited by wilczakrew; 03-05-2009 at 23:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Moderator
|
![]()
Dwa zdjęcia ze siostra, Agira.
![]() ![]() ![]()
![]() |
#56 |
Wilkokłak
|
![]()
Siostra widzę jaśniejsza, choć właścicielka Astarte twierdzi, że na początku to jej sunia była najjaśniejsza z miotu i później zaczęła ciemnieć.
![]() Wpychanie do wody świetne. ![]() Zapomniałam dodać; to był dla nas naprawdę bardzo przyjemny wydłużony weekend; Taka sielanka ludzko - psia gdy człowiek nigdzie się nie musi spieszyć, ani bać o swoje pociechy, że coś zbroją, bo te świetnie się czują we własnym gronie (a jak się przedszkole za bardzo zapomina, do akcji wkracza "wujek" Czambor i znów jest spokój); jest naprawdę bardzo miła i odprężająca. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Grzesiu- zdjęcia cudne! Moich to nawet nie wstawiam, bo to wstyd i hańba
![]() ![]() Co do Agiry to zdjęcia chyba są trochę "stare" bo tak na oko z przed tygodnia, albo tylko mi się wydaje, że Astarte już jest większa ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Wilkokłak
|
![]()
Odbierz priva, tam znajdziesz linka do jeszcze większej liczby zdjęć.
![]() (Jacek jednak dał radę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Plessowy wilczak
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() Ale spoko, najwyżej na odmianę nawiedziemy grzesiowe okolice. Mam nadzieję, że mała będzie w swojej najlepszej formie. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|