![]() |
![]() |
|
Googlemap ME | Registrazione | FAQ | Lista utenti | Calendario | Cerca | Messaggi odierni | Segna i forum come letti |
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Strumenti della discussione | Modalità di visualizzazione |
![]() |
#41 |
Senior Member
|
![]()
Dziękuje wszystkim za super spędzony dzień.
Wielkie gratulacje za tak udany debiut wystawowy dla Astarte, nie mniejsze dla Łowcy, który w pięknym stylu zapoczątkował swój młodzieżowy championat i Herze za BOBa w pięknym stylu. Kto jak kto ale ona potrafi stać te kilkanaście minut jak posągowa dama. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Plessowy wilczak
ubicazione: Pszczyna
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Wilkokłak
ubicazione: Katowice
|
![]()
My juz po
![]() Zgodnie z wczorajszymi przewidywaniami, dzisiaj rolę się odmieniły; ![]() mało tego; Unka nie tylko wygrała swoją kategorią wiekową, ale także "zgarnęła" kolejnego BOBa. Graulujemy!!! ![]() Trzymamy kciuki za tych, którzy będą startować w BIS-ach. Dajcie znać z jakim efektem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Junior Member
|
![]()
Wyniki z dzisiejszej wystawy:
PSY klasa młodzieży Łowca z Peronówki - doskonała, Zwycięzca Młodzieży klasa otwarta Czambor z Vlciho dubu - doskonała, CWC, NDPwR SUKI klasa szczeniąt Astarte Lupus Ardor - wybitnie obiecująca, Najlepsze Szczenię klasa młodzieży Uni od Uhoste - doskonała, Zwycięzca Młodzieży, Najlepszy Junior, BOB klasa pośrednia Kanti Radov Dvor - doskonała, CWC klasa otwarta Jadiel z Peronówki - doskonała, CWC, NDSwR klasa championów Ciri Wilk z Polskiego Dworu - doskonała, CWC |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Galicyjski Wilk
ubicazione: Kraków
|
![]()
Gratulacje dla Jadiel (sobota) i Uni (niedziela)
![]() Ja z niecierpliwością czekam na wysyp fotek i filmików, bo ostatnio patrząc na zaplecze koło ringów mam wrażenie że wilczaki stały się najbardziej medialna rasą na wystawach.....Ci paparazzi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Plessowy wilczak
|
![]()
My już też w domku
![]() Dziś niestety bez pucharku, a tylko z mega zszarpanymi nerwami... Na BIS'ach Astarte niestety została dwa razy zaatakowana przez młodego ON'ka (na kolczatce, a nie na ringówce) stojącego za nią, więc musiałam próbować nakłonić ją do pozostania na ringu i w dodatku stania tyłem do owczarka, który był na tyle blisko, że prawie miał nos w jej pupie.... I jakby tego było mało to ON'ek dostał trzecie miejsce.... Ręce opadają.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Senior Member
ubicazione: Sosnowiec
|
![]()
Ja najbardziej dziękuję Anetce i Krzyśkowi oraz Magdalenie - cieszę się, że są u nas wilczakowcy co potrawią podpatrzeć i podpowiedzieć
![]() Jak wiadomo w swe ręce wczoraj Unkę po wystawie dostała koleżanka, która super potrenowała sobie z sucyskiem, dla mnie załamka z jednej strony ( takie moje...), a z drugiej trzeba przyznać, że takie "oddanie" coś w Unce zmieniło przynajmniej na dziś ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Wilkokłak
|
![]()
No to brawa ponowne dla Unki!
Przykro nam, że Astarte miała takie nieprzyjemne przeżycia. :/ Co do zdjęć to nasze kończą się obrabiać, no i czekam, aż administracja założy odpowiednie kategorie w dziale wystawy. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Senior Member
|
![]()
Ja również dziękuje za drugi fajny dzień i miłą atmosferę.
Niestety sędzina sie dziś nie popisała ale mam nadzieję, ze wybaczymy jej tą molosowatą głowę, za okrągłe oko i złe katowanie tylnich kończyn w pięknym dynamicznym ruchu, jak i za szeroko rozstawione przednie kończyny. ![]() To była jej trzecia wystawa jako sędzia kynologiczny więc jeszcze dużo dokształcania .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Plessowy wilczak
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Senior Member
|
![]()
Zapomniałem dodać o nizłej głowie z położonymi w trakcie oceny uszami jak i zmianie rasy hohowlanego owczarka nizinnego. PON okazał się nie być przedstawicielem własnej rasy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Member
|
![]()
Fajnie było ale się skończyło Dla tych co nie wiedzą to się pochwalę nasza Thaika dostała BOB w stawce 1/1
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
VIP Member
|
![]() ![]() ![]() I oczywiście Unce BOBa za dzisiaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Wilkokłak
|
![]()
I jeszcze raz brawa dla tandemu Magda - Astarte; pięknie się zaprezentowałyście w ringu!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Plessowy wilczak
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Plessowy wilczak
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Życzymy powodzenia na kolejnych wystawach ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Nie wiem, jak teraz Astarte będzie się zachowywać na ringu... Nie wiem czy pozwoli, żeby obcy pies stał za nią...A dla mnie przymuszanie trzęsącego się ze strachu psa do stania tyłem do zwierzaka, który dwa razy na nią wyskoczył to było troszkę powyżej moich sił...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Member
|
![]()
Wszystkim zwycięzcom gratuluję.
Quote:
Wspomniana sędzina jest długoletnim hodowcą PONów, więc niestety tutaj bardziej wiarygodna jest jej ocena niż Twoja.
"It's too bad that stupidity isn't painful.” Anton LaVey Ultima modifica di Huan : 09-13-2009 a 09:26 PM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Strumenti della discussione | |
Modalità di visualizzazione | |
|
|