![]() |
![]() |
|
Sport & trénink Českoslovenští vlčáci jako pracovní psi - jak cvičit, jak učit nové prvky, informace o soutěžích a zkouškách a výcvikových seminářích... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Ahoj, nevíte někdo o nějakém slušném a dostupném cvičáku v Praze?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Abych zbytečně nezakládala nové téma. Nevíte někdo o cvičáku v "dojezdové" z Unhoště (praha západ). Benovi je už 10 měsíců a ještě jsme nikam cvičit nechodili, jenže v zimě jsme tu byli zapadaný jak vlastenci a bez pojízdného auta. Na druhou stranu mi bylo již několikrát řečeno, že by bylo škoda s Benem necvičit, prý na to povahu má. Naposled mi to dnes řekl hlavní výcvikář KK Drahelčice, ale s poznámkou že on nikdy čsv tzv.v ruce neměl, mě odkázal ať zkusíme najít cvičák s výcvikářem se zkušeností s čsv. Takže hledám touto cestou. Dík za tipy. (pokud by i vycvikář se zkušenostmi s čsv uznal Benovi "vlohy" pro cvičení, rádi se do toho opřem a zkusíme to dotáhnout k nějakým zkouškám).
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Dobříš máš asi daleko, co? Tam chodíme my
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
No mě se třebas na praze 6 líbí http://www.zkobrevnov.estranky.cz/ ale to vím že je pro vás z ruky, tak se to třeba bude hodit někomu jinýmu, já míním být od úterý členem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Dobříš je z ruky. Ten Břevnov sice ne, ale bavili jsme se o časech
![]() ![]() Last edited by Elsia&Benjamin; 11-04-2010 at 18:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]() Quote:
![]() S čsv se dá cvičit téměř se všemi ale spíše poslušnost a stopy, na obrany, tak aby k něčemu vypadaly, pes musí mít povahu a tu Ben podle mě má. Roudnice, jak už jsem ti osobně říkala, by byla ideální .... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Jen me trochu udivuje, kolik lidi nechava cviceni az takhle na pozde... Prcek cvici odmala a ackoliv to neni videt ![]() ![]() Tenhle nebo pristi tyden zkusime obrany na ZKO, jehoz jmeno mi momentalne vypadlo, u jednoho znameho, co jeste v davnych dobach delaval maliny, dobrouse a dalsi "plasany," takze by mohl mit cit i pro tu nasi zver. Take zvazuju dochazet k Pavlu Urbanovi, na poslusnost a casem vyhledove na ring, tak uvidime. Jako maly prcek Dante chodil na individualky k dlouholete hlavni vycvikarce prazskych zachranaru. Inu, kdyz se chce, da se toho delat tolik... ![]() Kdo by mel zajem o nejake info nebo by chtel nekam chodit s nami, at se mi klidne ozve na icq 255787776 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
to HAFBO muzu doporucit,chodili jsem tam jen chvili do steneci skolky,fajn pristup,zadny rvani,plemena opravdu ruzny.Cvicilo se s temi miminy jen chvili,hodne si hrali. uvazuju o vycviku stop,tak kdyz ano,tak budu chodit tam. a hlavni vyhodu spatruji i v tom,ze se plati jednotlive lekce,nikoliv fixni castka za pololeti.a je tam ve skupine max. 6 psu tusim.akorat mivaji celkem plno,tak je dobry sledovat na netu terminy a vcas se zaregistrovat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
Ahoj, hledám nějaký dobrý cvičák v okolí Litomyšle. Bydlím odtud asi 5 km, tak jsem se chtěla zeptat, jestli někdo tu nemá zkušenost s nějakým cvičákem v okolí, či ještě líp, či tam někdo s nějakým čsv nechodí :-)
Díky moc :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|