![]() |
![]() |
|
Googlemap ME | Registrieren | Hilfe | Benutzerliste | Kalender | Suchen | Heutige Beiträge | Alle Foren als gelesen markieren |
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Themen-Optionen | Ansicht |
![]() |
#41 | |
Senior Member
|
![]() Zitat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
'Wilk z baśni' :)
|
![]() Zitat:
![]() ![]() ![]() ![]() A ja się za Lulu pochwalę ![]() ![]() ![]() Bardzo wszystkim dziękuję za miłe towarzystwo ![]() ![]() Jeszcze chciałam się pochwalić takim małym sukcesikiem: bardzo jestem zadowolona z zachowania mojej Lu w ringu ostatnimi czasy ![]() ![]() ![]() ![]() (Tak, tak, wiem,że to wilczak i jak tak pochwaliłam publicznie, to na najbliższej wystawie panna da taki popis, że się nie opamiętam ![]()
![]() |
![]() |
#43 |
VIP Member
|
![]()
No lekka prowokacja była, bo z tekstu to nie wynika,niestety. Liczyłam więc na edycję (nie histeryczne usunięcie, a inteligentną edycję)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Junior Member
|
![]() Zitat:
![]() Weekend rzeczywiście był dla nas pełen wrażeń i oba występy okazały się być udane. Co dziwi zważywszy na fakt, że ja nie umiem wystawiać, a Jaskier wychodzi z założenia, że jak pancio stoi, to on sobie siądzie- a nuż jakiś smaczek się trafi. A wiadomo - na siedząco szanse na smaczek rosną ![]() ![]()
Kuba Pies: Absynt Wilk z Baśni (Jaskier) Geändert von jaskier (10-24-2011 um 08:42 PM Uhr) Grund: literówka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Senior Member
|
![]() Zitat:
![]() Hehe, Aga tak, to już z naszymi jest ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
K-Lee Family
|
![]()
Wieeeeeelkie gratulacje!!!!!! Luuu szanownej przede wszystkim, nabiera laska wprawy i siostrzeńcowi szanownemu Jaskrowi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
VIP Member
|
![]() Zitat:
![]() ![]() "Doroslymi" Zwycięzcami Polski 2011 zostali Amore Mio i Qareenka... res.CACIBy to Gisu i Lu. W sobote wyniki psow byly takie same, a suczyska wymienily sie miejscami.... ![]()
![]() |
![]() |
#48 | |
VIP Member
|
![]() Zitat:
![]()
![]() |
![]() |
#49 | |
Junior Member
|
![]() Zitat:
![]()
![]() |
![]() |
#50 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
Gratulacje, Kuba - nalezalo sie Wam
![]() Troche, żałuję, że nas ominął Poznań, ale leczymy trądzik młodzieńczy i niepokoje okresu pokwitania ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
VIP Member
|
![]()
No my w sobote bylysmy brzydkie, bo za wysokonozne i kwadratowe (przy indeksach 54.8 i 109.7
![]() ![]()
![]() |
#52 |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]()
V Poznani se mi moc líbilo. Je to krásné město. Moc pěkné výstaní místo, super organizace, super rozhodčí, kruhy ... V sobotu byl pan rozhodčí velice profesionální a moc dobře posuzoval čévéčka. V neděli byl rozhodčí trochu zamračený, ale tak krásný posudek Amore Mio ještě nikdy nedostal
![]() Takže sobota: Amore Mio - V1, CAC, CACIB a neděle: V1, CAC, CACIB, Vítěz Polska a BOB. V neděli se Mio zamiloval do Gisu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Member
|
![]()
Gratulujemy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Senior Member
|
![]()
Gratulacje serdeczne dla wszystkich!!!!!! Jaskier - super !!!!!
![]() a jak w ogóle kompletne wyniki wyglądały??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Wilczy Duch
|
![]()
Taaak, hitem wystawy było to jak Amore zakochał się w Gisu, a Gisu.. w Amore i tak stały te nasze kochane dwa debilki na przeciw siebie, merdając ogonkami, jak szaleni
![]() ![]() ![]() My mimo przerazajacej kondycji ( ciagle cieczki odbijają nam się strasznie - Gisu odmawia wszelakiego jedzenia, choć powoli zaczyna się do niego znów przekonywać), jedyny bez futra- jak nic trza go na dwór wykopać ![]() ![]() ![]() Jednak coś co mnie rozwaliło i utwierdziło, że dla takich kwiatków warto jezdzić na wystawy co by choćby się uśmiach, to opis Gisa, a dokładnie jego część, czyli : 'sympatyczny i mądry..." Jak nic mądrość mu bije z pyska ![]() Wystawa bardzo miła, sympatyczna, sporo miejsca.. tylko ring owczarkowy.. ale dało sie przeżyć, super, że były i inne wystawy,pokazy, jeśli w przyszłym roku to powtorza, to i cene wystawy jak i parkingu ![]() ![]() ![]() Dzięki wszystkim za spotkanie, wybaczcie moją męczącą, postrzeloną osobowość, miło było zobaczyć burasy na żywo, bo zdjęcia to zupełnie co innego i dobrze jest wszystko móc ocenić na swoje oko ![]() Zaś Maci szczególnie dziękujemy za przenocowanie naszej bandy :*:*:* Oby do szybkiego zobaczenia! My stawiamy się w Kielcach, w Świebodzicach i Legionowie za naszymi maluchami ![]()
![]() "...Brak ci tchu i na oślep uciekasz, Wsiąka krew w biały śnieg, czarny piach, Nauczyłeś się dziś od człowieka: Życia chęć jest silniejsza niż strach." Geändert von shaluka (10-25-2011 um 01:03 AM Uhr) |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Wilczy Duch
|
![]()
Drugi dzien
ELLANDER Wilk z Polskiego Dworu WO BEST PUPPY Klasa młodzieży - junior class ABSYNT Wilk z Baśni I, DOSK, ZW. MŁ., MŁ. ZW. POLSKI 2011 CEDMON Jantarowa Wataha III ? CELEB Jantarowa Wataha II,DOSK BAILIEN Arqeva IV BD Klasa pośrednia - intermediate class BIES Welkoscyrz BRAK Klasa otwarta - open class 1 85 - 85 WAŻNIAK Cwany Wilk I, DOSK, CWC Klasa championów - champion class 4 86 - 89 AMORE MIO Srdcervac I DOSK, CWC, CACIB, ZW. PL 2011 DECLAN Wilk z Polskiego Dworu III /IV, DOSK ELIGO z Peronówki III/IV DOSK Crying Wolf GISOTSU II, DOSK, RES. CACIB Klasa weteranów - veteran class AMBER WOLF z Peronówki I, NAJ WETERAN 11:00 SUKI Klasa baby - baby class XIPE z Peronówki I WO, BEST BABY Klasa szczeniąt - puppy class ENID Wilk z Polskiego Dworu WO I Klasa młodzieży - junior class CADETTE Jantarowa Wataha III ? DREAN OF DARKNES Sercervac II DOSK NANETTE BULLYROYAL I, DOSK.,ZW. MŁ., ZW. J. PL 2011, BEST JUNIOR Klasa pośrednia - intermediate class CELTHIEN Jantarowa Wataha - CLAIR DE LUNE Srdcervac II , DOSK. RES.CACIB QAREEN z Peronówki I,CWC, CACIB, ZW.PL 2011 Klasa otwarta - open class BEA Jantarowa Wataha I, DOSK., CWC DORREN Wilk z Polskiego Dworu II ? Klasa championów - champion class KALA Radov dvor - Klasa weteranów - veteran class ADHARA Wilk z Polskiego Dworu - JOLLY z Molu Es I dosk. Wybaczcie, niezbyt schludny spis.. ale tylko tak w tej chwili na szybko moge podeslac, to tyle co tak mniej wiecej pamietamy, z potrzedniego dnia, znamy tylko poszczegolne psiaki wyniki, wiem, ze nie byly wszystkim dawane wnioski. A z tymi nogami.. to tak nie wiem zeby sie czepial.. w koncu Lu nogi ma piękne ![]() A '-' oznacza, ze nie byl wystawiany, badz, nie przyjechal. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Distinguished Member
|
![]()
Było mi bardzo miło zobaczyć się z Wami w niedzielę.
Piękne Wilczaki! Od siebie mam tylko pare zdjęć- prawie natychmiast padł mi aparat. Pozdrawiam Geändert von Agnieszka (06-08-2012 um 06:16 PM Uhr) |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
'Wilk z baśni' :)
|
![]()
No to ja dodam skład z soboty
![]() ![]() Sobota A. Kaźmierski psy szczeniaki: ELLANDER Wilk z Polskiego Dworu –w.o.1 młodzież: ABSYNT Wilk z baśni - dosk.1, Zw. Młodzieży, Naj. Junior BAILIEN ArQeVa – dosk. 2 CEDMON Jantarowa Wataha -? pośrednia: BIES Welkoscyrz - nb CELEB Jantarowa Wataha -? otwarta: Gorthan Smok Seriat -? WAŻNIAK Cwany Wilk -? championy: AMORE MIO Srdcervac -dosk.1, Naj. Pies (Zwycięzca), CWC, CACIB Crying Wolf GISOTSU –dosk.2 , res. CACIB DECLAN Wilk z Polskiego Dworu – dosk.3 ELIGO z Peronówki – dosk.4 weterani: AMBER WOLF z Peronówki – dosk.1 suki: szczeniaki: ENID Wilk z Polskiego Dworu –w.o.1 Juniotki: NIKOLETTE Bullyroyal Kennel – dosk.1, Zw. Młodzieży DREAM OF DARKNESS Srdcervac –dosk.2 pośrednia: CLAIR DE LUNE Srdcervac – dosk.1, CWC, CACIB, Naj.Suka (Zwycięzca),BOB QUARREN z Peronówki – dosk. 2, res. CACIB CADETTE Jantarowa Wataha – 3 Klasa otwarta: BEA Jantarowa Wataha - 2 DORREN Wilk z Polskiego Dworu -dosk.1,CWC championka: KALA Radov dvor - nb Weteranki: ADHARA Wilk z Polskiego Dworu - 2 JOLLY z Molu Es – dosk.1, Naj Weteran Czy ktoś ma jakieś fotki więcej? My nic, bo miałam do wyboru wziąć Lu albo aparat i wybrałam Lu(przeważyło to że idzie sama,a aparat muszę nosić) ![]() Zitat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#59 |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
VIP Member