|  | 
|  30-07-2012, 21:15 | #1 | 
| Junior Member Join Date: Jul 2012 Location: Gdynia 
				 |  Pamir Lupusek - :) 

..... hmmmm wypadalo by sie przedstawic   bo moja siostra Peri Lupusek juz bryluje na forum  ..... w ostatni poniedzialek rowno tydzien temu  moja pancia Asia zabrala mnie z Mazur od mamy i zakomunikowala ze od dzis  bede mieszkal nad morzem  Attachment 4657 w sumie sie ucieszyl choc bladego pojecia nie mialem ze tam jest tyle piachu  i taka wielka kaluza  ( morze czy jakos tak )  ale ten piach. mmmm w  ktorym mozna kopac doly  super sprawa  w nowym domku odrazu zaskoczylem ze najlepszym miejscem do spania wcale nie jest klatka tylko takie fajneeeee wielkie lozko w w ktorym mozna lezec na kazda mozliwa pozycje Attachment 4658 , Attachment 4659 .... poza tym jestem grzeczny  pare wyrwanych wlosow z dywanu wcale sie nie liczy ..... i w ogole nie wiem dlaczego moja pancia sie o to czepia - powinna sie cieszyc ze na niego nie sikam  Attachment 4660 .... W gdyni jest fajnie - przyszedl ostatnio do mnie " wujek Uruk " aby mnie poznac  no coz .... jest ogromny co wcale nie przeszkadzalo mi w poskakaniu mu troche po glowie  i popodgryzaniu  Attachment 4661 ..... Bardzo sie ciesze ze dolaczam do Waszego grona dumnych wilczakow   pozdrawiamy serdecznie Pamir i moja pancia Asia Last edited by Pamir Lupusek; 06-10-2012 at 18:44. | 
|   |   | 
|  30-07-2012, 21:24 | #2 | 
| Senior Member Join Date: Mar 2011 Location: Trójmiasto 
				 |   

Witamy   niech kolejny maluch super sie chowa i zapraszam na spacer z kuzynem Urciowym, kiedy Pamir juz bedzie mial zgode na szlajanie sie po Trojmiejskich ulicach   | 
|   |   | 
|  30-07-2012, 21:32 | #3 | 
| Junior Member Join Date: Jul 2012 Location: Gdynia 
				 |   

w 2 tyg sierpnia juz bedziemy mogli pelnoprawnie szalec   i "terroryzowac"  trojmiejskie ulice  zatem z checia sie wybierzemy poznac  nowych wspolbratyncow   | 
|   |   | 
|  30-07-2012, 21:50 | #4 | 
| Senior Member Join Date: Mar 2011 Location: Trójmiasto 
				 |   

My wracamy kolo 12 sierpnia i wtedy z checia poznamy malucha    | 
|   |   | 
|  30-07-2012, 22:04 | #5 | 
| Junior Member Join Date: Apr 2011 
				 |   

Witaj Pamirku  My będziemy w Sopocie 11 sierpnia, może wpadniecie ze swoją Pancią na wystawę? Poznacie wujka Ulvarka   | 
|   |   | 
|  30-07-2012, 23:49 | #6 | 
| Junior Member |   

To samo chcialem zaproponowac, my rowniez bedziemy.

__________________ Larson Dar Wilka | 
|   |   | 
|  | 
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |