![]() |
![]() |
|
Chov Informace o chovu, výběru, odchovech.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
REJPAL
|
![]()
Pardon, jsem myslela, že když nastavím podpis, že se příspěvek automaticky podepíše, tak ne
Rocco je můj pravý nick :0))) ,ale nějak se nemůžu dostat ke svému účtu....žádám heslo k účtu Rocco na mail [email protected] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Je naprosto zbytečné ti psát, aby jsi vážil slova, jelikož tvůj "slovní průjem prostě zastavit nejde!" ![]() Pan Hartl je svéprávný, odborník na svém místě a jeho vztah k tvé osobě je znám všem, kdož jsou členy KCHČSV v ČR. Myslíš, že by udělal VŠE, co pro Mutary udělal pod tlakem a z donucení?? Jediný kdo Vše zpeněží a kdo již od počátku vlastního skromného chovu mluvil o penězích jsi ty! A to mne fakt tehdy dostalo ![]() Přestaň už laskavě soudit lidi podle sebe. Nejsou ani tak zákeřní, zištní a nevzdělaní, jako ty! Opravdu velká škoda, žes nerozvinul debatu na schůzi, tam si seděl jak chudinka v koutě. Pan Hartl byl přítomen. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
REJPAL
|
![]()
Tak jsem se probrala tou anglickou verzí. Překvapivě většina příspěvků není od Pavla a Margo, ale největší perlu poslal Pavel:
I know as well, that seriously breeder or owner in Czech republic buy never a CsW in Italy, because italian breed have very very bad name. You and all people, who in Italy realy loves our breed must doing something with it. We are too far away ... Other story is, that italian club invite for bonitation only judges from Czech republic, which are in deep conflict with club here and which never more judging in Czech republic (Jedlicka, Simackova). This people are members of "Mutara group" and its a reason, why fighting with our club here. Fact, that just many times valuating CsW by bonitation in Italy, make the worst name of italian club and breed here as well. From Italy yet buy a CsW puppies only people, which are more or less something together with "Mutara" case and its says all, I think. Přeložit si to snad každý umí.....k obsahu není co dodat - nejserióznější Pavel prostě ví, jak to je - akorát nevím, jestli se tomu mám smát nebo se bát, že pan Hanuška si koleduje o pěknou deku....... ![]() Je zajímavé, že v "chovném plánu pro rok 2006" CHK posílá jistou chovattelku krýt do Itálie - asi ji chttěli zdiskreditovat, teď je mi to jasné ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]()
Monika
Myslíš, že by udělal VŠE, co pro Mutary udělal pod tlakem a z donucení?? A ten kalašnikov za dveřma máš jako na co? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
.... ten kalašnikov a panceřovou pěst z II. světové, mám pro případ, že by mne Pavel chtěl opět navštívit
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Pavle, v mor. pobočce byly dvě Marie a Jana Konečná. Marie Konečná je pokladník pobočky a 100% nemá štěně ČSV.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
pleas see in english forum...if you cann this make? or not will this make?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
Jeniku, myslím, že důkaz máš na anglickém fóru, kde je to prezentováno jako pomoc p. Jedličkovi, který má problémy v (s) českém klubu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]()
To bychom nesměli věřit ničemu, o čem jsme se tu kdy bavili. Od čeho tedy fóra jsou, než abychom se navzájem dozvídali různé věci? Ten autor to přeci napsal jasně, že pomohl J.J. Tys to nečetl?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Moderator
|
![]() Quote:
tady jsou údaje o štěňatech, které jsou již v ČR : Sam Passo del Lupo - Majitel: Konečná Jana - Registrace: RSR/LIR: LI0671769 - Tetování: 6PDL15 - Pohlaví: pes Selly Passo del Lupo - Majitel: Jedlička Jindřich - Registrace: RSR/LIR: LI0671770 - Tetování: 6PDL16 - Pohlaví: fena Seiko Passo del Lupo - Majitel: Malášek Petr - Registrace: RSR/LIR: LI0671771 - Tetování: 6PDL17 - Pohlaví: fena Jedná se tedy o Janu Konečnou, majitelku chovatelské stanice Šedý samotář. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ahoj, zajímala jsem se o štěňata Passo del Lupo, ale když jsem četla o Alasce, začala jsem mít starosti. Šokovaná jsem se zeptala chovatele a dostala jsem odpověď. Zveřejňuji ji jako její příjemce : Passo del Lupo píše: Sangria je syn Liona Passo del Lupo a Alasky (nikoliv Viky). V celém světě dává FCI možnost (pouze pro některá plemena, nikoliv obecně) zajímat se o novou krev pro vylepšení plemene. Mutara je test a syn Mutary není na prodej. Jindra je můj přítel a má nějaké problémy (v ČR) sledovat jak potomci Mutary rostou. Hartl mi řekl, že mám Jindrovi pomoci a já mu pomoci mohu. Mnoho informací prezentovaných na Wolfdogu není pravdivá, mohou tam psát pouze "správní" lidé a někteří z nich nejsou "naši přátelé". S pozdravem .... Pavel PS : Omlouvám se za někdy nejasné formulace, ale z angličtiny jsem některé dost dobře nepochopil ani já ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
z anglického fora:
fabio.. wrote: Margo stai attenta a quello che scrivi. "Passo del Lupo" non ha scritto nulla, non è neache iscritto. Anche questa volta stai scrivendo falsità cercando di comandare i giochi. OK, I will ask on the second forum who send this email - anyway the woman wrote it was send by the breeder of Sangria.... Margo Odpověd od " woman " - Kingy zatím nepřišla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Moderator
|
![]()
Moniko, nechápu, proč sem dáváš italsko-anglické příspěvky. Prosím, nesnaž se zaneřádit česko-slovenské fórum podobnými věcmi. Buďto text přelož nebo se věnuj jazykovým mutacím, kde byly napsány. Podobné excesy budou příště mazány.
Jinak ale zde stále diskutuješ o ničem. Řekni tady otevřeně - souhlasíš s tím aby se v Itálii potomci Mutar dále křížili pod falešnými papíry ? Vše ostatní je podřadné a jen odbíhá od tématu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Junior Member
|
![]() Quote:
Quote:
No me by zajimaly spis nejake nove a ZARUCENE zpravy, ne tyhle DVA ROKY stare nazory z nejake diskuse... Treba jestli ti udajni S - Passo del Lupo nemaji potomky (uz by mohli mit) - nebo dalsi potomci Mutar?, jejich povahove vlastnosti, RTG, zkousky, vystavy ci bonitace, CENA tehle stenat, dostupnost... Nedaly by se vymyslet a sem na forum dat nejake NOVE a ZARUCENE informace? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Moderator
|
![]()
Informace je v mém příspěvku i přeložena, takže v tom není problém. Mutary se samozřejmě díle množí a právě v příspěvku je udedeno, kdo je vlastní a množí. Nevidím na něm nic neaktuálního.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Děkuji Ti za odpověď |
|
![]() |
![]() |