![]() |
![]() |
|
Wychowanie i charakter Jak poradzić sobie ze szczeniakiem, najczęstsze problemy z CzW, jak je rozwiązać, .... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Super, że napisałaś, dzięki
![]() Z tą strasznością gronków, to wina mojego znajomego - dzień przed odbiorem malucha, koszmarnie mnie nastraszył. Teraz już wiem, że nie taki gronek straszny, jak go malują ![]() ![]() Poniżej link, gdzie można obejrzeć moje oba maluchy : http://media.lowiecki.pl/zdjecia/galerie.php?id=1642 bardzo serdecznie pozdrawiam Małgosia i reszta bandy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Hej !
Obejrzałam zdjęcia, fajny płowy dzieciak :-))) No ale Ci powiem, że jestem ciekawa, jak zamierzasz rozładowac jego ogromną potrzebę pracy, w przypadku tej rasy to naprawdę konkretnie pracy w zaprzęgu... Jak tego nie zrobisz, to rzeczywiście mozna sie spodziewać kłopotów niezaleznie od wszystkiego, ciężko z grenlanda zrobić "kanapowca", już nawet nie mówię o takim, w jakie ewoluują niektóre (własciwie wiele) husky. A napisz mi jeszcze proszę, ciągle zapominam, z jakiej hodowli go masz ? Interesuję się nieco polskimi hodowlami gronków i zastanawia mnie, która teraz miała miot... Mountain Stream to chyba nieco inny wiek, zresztą tam były ciemno-płowe. Żadna inna nic nie miała ? Chyba, że nie wiem, jak w Merkambertaner ? A może to on nie z Polski ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Mam nadzieję, że Margo i Przemek nas nie wyrzucą za te dyskusje o gronkach
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Napisałam, że to pies prosty, do konkretnego zajęcia ... Ale z moich obserwacji wynika coś zupełnie innego. Gronek, tak jak wilczak może robić wiele rzeczy - ostatnio okazało się, że aportuje co najmniej tak jak labek ![]() I, pomino, że jest jeszcze bardzo malutki - nauczył mnie jednej rzeczy, że wszelkie przeciwności, są po to, żeby je pokonywać ... Niczym się nie zraża... więc może uda mi się z tym jednogronkowym wózkiem ![]() pozdrowionka, całuski i uściski ![]() I jest z hodowli o nazwie nie do zapamiętania ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|