![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#581 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#582 |
VIP Member
|
![]()
I miłość planktoniczna kwitnąć może dalej bujnym kwieciem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#583 |
Senior Member
|
![]()
W dzisiejszym odcinku gościliśmy:
Amra Bashtulę Banera (Tannina) Jaskra (Absynta) Cheitana Biesa Wonderfulję więcej: https://picasaweb.google.com/1021587...eat=directlink Dziękuję wszystkim za wspólny czas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
Senior Member
|
![]()
Paweł, Twoja twórczość w opisach powala
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#585 |
Member
|
![]()
Faktycznie racja! Wyjątkowo dobry odcinek psiej sagi.
A Psychodog...?! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#586 |
VIP Member
|
![]()
Suuper spacerek i dziękujemy, że przyprowadziliście Amrę - super chłopak!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#587 |
Junior Member
|
![]()
My również dziękujemy za spacerek - Amra był spokojny do końca dnia, dzięki czemu mogliśmy trochę odpocząć
![]() ![]()
![]() |
#588 |
Senior Member
|
![]()
Biesiątko:
Larsiątko Wądziątko: Bashteeątko: i nowy wilczak w W-wie - Marciniątko: reszta: https://picasaweb.google.com/1021587...eat=directlink Dziękować wszystkim ![]() ![]() jutro 12 w wilanowie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#589 |
VIP Member
|
![]()
A nowe, warszawskie wilczaczunio Marciniątko już po wszystkich szczepieniach?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#590 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#591 |
czuły barbarzyńca
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#592 |
Senior Member
|
![]()
hehe, a niby jest tak, że to pies upodabnia się do właściciela
![]() ![]() ![]() ![]() a tu w W-wie mają DAR WILKA co ludzi zmienia ![]() P.S. Paweł ukradnę cosik, ok.? P.S.2 uwielbiam minki Bashtee - bardzo mnie rozśmiesza ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#594 |
Senior Member
|
![]()
niedzielny obiad rodzinny:
Bachus Cheiu Bies Witty Wondera https://picasaweb.google.com/1021587...eat=directlink Dziękuję za wspólny czas!!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
VIP Member
|
![]()
My też dziękujemy bardzo, bardzo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
Senior Member
|
![]()
To już nie będę, dzięki!
Paweł czy Bies ma zawsze takie spojrzenie czy to Twoje mistrzostwo robienia fotek??? Jaki młodziak ![]() P.S. Jest tam jedna fotka "mokrego" Bachunia, faktycznie to to futro robi z niego grubasa, Gaga miałaś rację ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#597 |
VIP Member
|
![]()
Młodziak
![]() ![]() Aga-zawsze miałaś fisia na punkcie ładnego futra to i wyhodowałaś ![]() p.s. Paweł-przy yorkach spadłam z krzesła ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
My tez dziekujemy, baaaaardzo
![]() Graba: Biesowi zazwyczaj żle z oczy patrzy (poza momentami, kiedy jest chory), ale to naprawde (prawie) aniolek w psiej skórce ![]() ![]() mistrzostwa Pawla ten fakt nie podważa, bynajmniej, osobiscie uwazam, ze w jego obiektywie chyba każdy pies, nawet taki york jak Bies ![]() Bachus przestal byc malutkim Bachuniem - ale rzeczywiscie, test zeberek wypadl pomyslnie, sama macalam (nie pytając o zgodę, za co oczywiscie przepraszam, chociaz podobno nie ja jedna macam bez pytania ![]() PS Cheitan jest teraz przedszkolakiem, nie przedszkolankiem ![]() Last edited by anula; 19-02-2012 at 19:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
VIP Member
|
![]()
Swoją drogą dziś mnie zadziwiło, że Bachus tak łatwo dołączył do zabawy Biesa z Cheyem. Tak młode samce są jeszcze przez Cheya traktowane jako dzieciaki, z którymi się nie bawimy (udajemy tylko dobrego, acz niezabawowego wujka)
![]() Do tego wszystkiego dołożyła się Witty ganiająca w berka z Biesem....cuda normalnie, cuda... ![]() Byle nie mentalnie, byle nie! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
Mysle, ze sporo osob w Polsce zazdrosci nam takich sesji psacerowych, jakie mamy na Zawadach i w Kielpinie
![]() ![]() ![]() Oj, jak ja lubie, jak ktos mi zazdrosci ![]() Niech sie dzieje dalej tak dobrze, amen! A teraz zmykam mielic miesko na jutrzejszy torcik ![]() PS niechcący zrobiłam 600-setny post temu wątku... mam nadzieje, ze bedzie ich wiecej, co najmniej 666 Last edited by anula; 19-02-2012 at 20:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
witam |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|