![]() |
![]() |
|
Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Skladam deklaracje: nie bede sprawdzac organoleptycznie..bo nie i juz ![]() pozdrawiam - nieprzekonana, nie dajaca sie przekonac Gaga |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
love and terror
|
![]()
Oj Gaga Gaga
Ale chociaz sprobuj Prosze ![]() Ech Nie dasz sie przekonac i juz ![]() Trudno ![]() Nie wiesz co tracisz A rugby jest super! ![]() Strasznie to lubie Aktualnie czatuje na pilke typowo ameryskanska tzn ta taka brazowa bo wszedzie jakies beznadziejne sa Tylko ze taka pilka kosztuje... ![]() Gdyby byla u nas druzyna ech Rzucilabym lekkoatletyke (rzyt oszczepem zeby nie bylo ze biegam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
love and terror
|
![]()
Ale sie wymigujesz! A fe!
![]() I ty chcesz byc wlascicelem CzW? ![]() Gdzie ten hardcore?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Senior Member
|
![]()
Amberka jest grzeczna jak sie wyskacze
![]() ![]() A moze problem jest w tym faktycznie zeby przekonac sie samemu i KTO to z nami zrobi mnie nie kreci jak biegaja na Mistrzostwach ale jak Kaska wpadnie na tor to az sie nogi rwa i czlowiek tez tak chce!!! czyli dobry przyklad i nauczyciel po co pies na biegac na torze? zeby: sie zmeczyc nauczyc czegos nowego nie bac sie rzeczy nietypowych nie bac sie wysokosci utrzymywac rownowage rozwijac zwinnosc rozwijac skocznosc rozwijac dokladnosc patrzec na przewodnika naprawde patrzec na przewodnika - widziec kazdy jego gest i reagowac na kazdy gest byc absolutnie poslusznym cwiczyc szybkosc ale i momentalne zwalnianie tempa na komende ponadto i przede wszystkim zeby miec swietna zabawe miec dzika radosc ze skakania wyzyc sie ach wyzyc miec radoche ze spelniania oczekiwan przewodnika robic cos co psy kochaja niesamowicie Mam jeszcze tego wiecej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Senior Member
|
![]()
Acha jesli chcesz Gaga opracuje liste "po co czlowiek biega po torze?"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Distinguished Member
|
![]()
Ori ja chcę! Skoro masz tego jeszcze więcej to dawaj
![]() Narvana Trejsi w jakim była wieku jak z nią zaczęłaś ćwiczyć? |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Senior Member
|
![]()
Nie podpuszczaj mnie bo Was zanudze :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() Heh, ale okej ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
love and terror
|
![]()
Ori spuper to napisalas
Qrna ja nigdy nie umialam pisac fajnie ![]() ![]() ![]() Ja mam to samo uczucie jak biega Kasia ![]() I rob liste rob ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
love and terror
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Member
|
![]()
hmmmmmmm..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ja sie chyba zaparlam..... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Member
|
![]()
hm Narvana wiem, że kochasz to, co robisz, ale po prostu nie da się tutaj nic zrobić. Mnie Twój zapał by zaraził, ale Gagę chyba nie... cóż
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Dlaczego agility miałoby byc gorsze? Nie myśl przypadkiem, że namawiam cię do agility, bo do mnie też nie przemawia, ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
![]() Widocznie to po prostu nie jest "moja bajka"...potrafie zrozumiec co tkwi w tropieniu, obronie, ponoc nudnym pt czy bardziej rozbudowanym obedience....a tu, w agility - nijak nie potrafie sie "wczuc"...ale bynajmniej nie krytykuje. Wlasciwie na postawione pytanie dostalam dwie odpowiedzi, ktore uzupelniajac sie- wiele mi wyjasnily (napisaly:Ela i Margo). O tyle pomoglo, ze zakapowalam dlaczego mamy cwiczyc agility z psem...pozostala juz tylko strefa przekonania i mozliwosci zlapania bakcyla...a na to nie widze szans...choc ani to dobrze ani zle...po prostu...jak napisalas wyzej..jedni lubia zapasy w blocie -inni -nie ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Distinguished Member
|
![]()
Ah, IPO... widzicie, ja np. bardzo lubię akurat to ćwiczyć z psem :-)
Wszystko zależy od gustu i upodobań... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
love and terror
|
![]() Quote:
![]() Jest przeciez cale mnostwo zabaw psich i kazdy znajdzie cos dla siebie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|