![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Bo wystawy sa SPORTEM. W chwili obecnej w Polsce sportem EKSREMALNYM... ![]() Smieszy mnie tu jednak co innego... Tak sie sklada ze to wlasnie ta pani hodowczyni przez lata pilnie sledzila co wazniejsze wystawy w tej rasie... I gdy byly klubowki czy europejskie w Slowacji pedzila na Wegry, wiedzac, ze to latwe tytuliki, bo na wystawie beda pustki, a czolowka rasy bedzie w SK.... ![]()
Last edited by z Peronówki; 23-01-2013 at 14:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Member
|
![]() Quote:
Co lepsze - to o czym piszesz jest naprawdę łatwo zauważalne i wcale nie potrzeba wysiłku, żeby to zauważyć... ja się naprawdę zbytnio nie interesuję wystawami, a mimo wszystko widzę jaki mechanizm tu działa ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Moderator
|
![]()
ale ja to mowie od zawsze- KAZDY pies ( nie wazne jaki) moze byc multi CH - dla tego jest potrzebny- rodowod, wlasciciel z kasa oraz czas
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Junior Member
|
![]()
Ja tylko dodam,że właśnie po tej wystawie w Częstochowie p. Redlicki jest na tej liście sędziów do których moim zdaniem nie warto jechać z ładnym wilczakiem, i nie chodzi o dobrą ocenę Vapi tylko o opisy. Z tego co pamiętam to obniża oceny za "zbyt jasne oko, rozmazany stop, niewymiarowe małe oko" itp.
![]() |
#65 |
Senior Member
|
![]()
Ja tez mam na swojej liscie kilku do ktorych jechac nie warto
![]() A Vapi ma ocene dobra?
![]() |
#66 |
Junior Member
|
![]()
Tak Vapi ma ocenę dobrą w sensie,że nie bdb (5) a db (4) :P Ten sędzia w wadach pisze to co jest wilczaka zaletą :/
![]() |
#67 |
Junior Member
|
![]()
Ja bym chyba nie wytrzymala przy takim sedziowaniu.. Po prostu spytalabym go wprost, czy szanowny Pan czytal wzorzec... W takim razie kazdy moze byc sedzia, czy ma w tym doswiadczenie czy nie.. -_-'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
VIP Member
|
![]()
Zgłoszenie na wystawę jest równoznaczne z zapoznaniem się i akceptacją regulaminu, a tam jest wyraźnie opisany temat "nie wytrzymywania".
![]() A jakoś nie słyszałam, żeby ktoś korzystał z prawa złożenia skargi. A taka forma istnieje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |