![]() |
#81 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Dziś Astarte wpadła do rowu i znów zmieniła kolor- tym razem na rdzawo- rudy
![]() ![]() A co rodzice od Łowcy i Czambora powiecie na wypad na jurę w ten weekend? |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
No ale to sobie jeszcze ustalimy. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Wilkokłak
|
![]()
Hm, propozycja kusząca, zwłaszcza że Jurę bardzo lubimy, ale musimy wziąć pod uwagę, że w sobotę mamy jeszcze szkolenie, które nie skończy się wcześniej niż przed 11.30, a to trochę późno moim zdaniem, żeby potem jeszcze wybrać się na taką wycieczkę. Tzn. w tej sytuacji biorąc pod uwagę czas podróży, spacerek byłby stosunkowo krótki.
Może zatem lepiej wybrać się bliżej i mieć dłuższy spacer. Chyba że wybierzecie się bez nas; nie będziemy mieć absolutnie żalu, zwłaszcza że dzien później i tak spotkamy się w Bytomiu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Jura nie zając i okazji będzie wiele. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Plessowy wilczak
|
![]() Quote:
A jak wam powiem, że jest też darmowy nocleg dla strudzonych wilczaków ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() Ale spoko, myślę, że jak nie teraz, to już wkrótce bylibyśmy chętni i będziemy się uśmiechać. ![]() PS Dolinę Centurii znamy z wycieczek rowerowych. ![]() Z tego co pamiętam - są to dosyć oblegane przez turystów miejsca, ale jechaliśmy też lasami, gdzie raczej było pusto. ![]() Last edited by Grin; 13-05-2009 at 08:49. Reason: PS |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Plessowy wilczak
|
![]() Quote:
No ale oczywiście nie ma musu ![]() Last edited by Witek; 13-05-2009 at 08:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() Kurcze, gdyby nie ta wystawa, to bym się nie zastanawiała. No nic; pogadam jeszcze z rodziną, przemyślimy to i dam znać. Ale na ten moment nie berzcie nas w rachubę. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Senior Member
|
![]()
No ja dziękuje za propozycje i fakt, ze zostałem wzięty pod uwagę. Myślę, ze było by fajnie bo i psiaki by były szczęśliwe, a i my pewnie też.
Bożenko pomyśl , porozmawiaj i jak cos to robimy wszyscy wypad na podboje Jury. Więc ja jestem za i nie planowałem nic na weekend specjalnego. W sobote też jestem do 12 w pracy więc pewnie około 14 bym tam dotarł. No i rano wszyscy możemy jechać na wystawe. Dzięki za propozycje |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Plessowy wilczak
|
![]()
To kto jedzie? Bo jeśli macie ochotę to trzeba zabrać własną pościel (poduszka, prześcieradło i kołderka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() Odpoczynek się nam na pewno przyda; zwłaszcza Jackowi odespanie tych wczesnoporannych i późnowieczornych spacerów z Łowcą. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Ja jestem za i czekam na szczegóły. W domu mi się nie chce siedzieć. P.S. No o grilu i czymś do grila to już pomyślę i załatwię. Last edited by wilczakrew; 15-05-2009 at 00:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() My ewentualnie prosimy uprzejmie o uwzględnienie następnym razem, gdy/jeśli dziadek będzie miał inne plany. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Kurczę, ale mnie Astarte dziś zaskoczyła.... Może i jest wstrętna (nauczyła się podgryzać...), ale za to cholernie bystra.
Przedwczoraj i wczoraj ćwiczyłyśmy przed każdym posiłkiem siad, zostań przy misce, jedz na komendę. I dziś rano widzę, że już głodna po kuchni mi się szwęda to odruchowo zaspana sypnęłam jej chrupek do miski, a ta siedzi i patrzy na mnie... Myślę sobie "co jest" podnoszę miskę, przecież czysta. No i sobie przypomniałam ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() Ja np. też "przypomniałam" sobie w pewnym momencie, gdy pies mi się ładował do zmywarki, a ja go odganiałam, jak ta durna, że przecież on umie komendę waruj - zostań. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Plessowy wilczak
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |