![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#81 |
VIP Member
|
![]()
Daiva, fotek jest mnostwo ale to wszystko trzeba obrobic wiec trzeba poczekac jakis czas. Ale dla oslody czekania poslalam Ci wczoraj kilka Twoich ze szczeniaczkiem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
The Grim Reaper
|
![]()
Zaczynam żałować że jednak pojechałem na bałkany a nie do was
![]()
![]() |
#83 |
Moderator
|
![]()
Gaga, dzieki fotki sa cudowne, tylko je robilisz cie nie tylko Wy, no i wencej fotografow bylo.
i ja chce wszystkie zobaczyc nie tylko swoje ![]() spokojne czekam ![]() igienator-zaluj, zaluj i to bardzo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
The Grim Reaper
|
![]()
Żałuje ale z drugiej strony tydzień siedzenia w Chorwacji sącząc leniwie rakiję i pływając w morzu i to właściwie za prawie darmo
![]() ![]()
![]() |
#85 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() a z drugej strony, ja to nie moglam bez psa jiechac gdzies tam na wakacje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
love and terror
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
- kilka par sznurowek, - polar - plastry po nianiczeniu Twojej suni... ![]() Nie ma lekko - jak sie wyreczylas innymi to teraz trzeba placic ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Moderator
|
![]()
tak, dokladne Gaga, u mnie tez butow nie zostalo-mam podzurowane od ich malych zebow.
zrobie fotke i pokaze, jak pracuja male wilki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
VIP Member
|
![]()
No na pewno nie chodzi Ci o te fotke:
![]() bo to, to jedna wielka sciema jest ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
love and terror
|
![]() Quote:
![]() moja mala dzielna sunia ![]() Ktora to taka rozrabiaka byla? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
jak to dobrze, ze ja zamawialam inny charakterek...z taka pirania w domu nie wiem czy bym wyrobila ![]() Ale chcialas- to masz...jaki Pan taki pies ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
The Grim Reaper
|
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#93 |
Junior Member
|
![]()
Jak dopadłam na chwilę do kompa to po pierwsze:
WIELKIE DZIĘKI CAŁEJ RODZINCE PERONÓW za zorganizowanie całej imprezki, bowiem dzięki nim możemy się co roku spotkać i mile spędzić czas, po drugie: dziękuje Pavlovi za memoriał Hokiego po trzecie: Gaga, Joanna, Daiva, Alakra, Bożena - fajnie że byłyście i było z Wami miło. po czwarte: Gaga, nie znalazłaś może Aji kagańca? ![]() Dziękuję i do zobaczenia - Jolka |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() No szkoda, ze nie dotarlem ale mialem problemy z transportem ![]() Ale najwazniejsze, ze Ci co byli sie swietnie bawili. Oczywiscie czekamy na zdjecia Pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
love and terror
|
![]() Quote:
![]() Oj, to czuje, ze bede miala wesolo... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Moderator
|
![]()
I ja dziekuja wszyskim od Peronow za doskonaly weekend (jak zwykle
![]() I wszystkim wlasczyczelom wilczakow - wiecej zrozumiec wlasnym psom to jest najlepsza droga do doskonalych winikow w zyciju i treningu !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Ja również chciałam gorąco podziękować całej rodzinie Peronów za wspaniałe przyjęcie nas wszystkich i cudowną atmosferę. Ale dziękuję też wszystkim, którzy przyjechali do Późnej, za świetną zabawę - fajnie że też tam byliście. I stwierdzam, ze takie spotkania są miłe, ale i potrzebne, bo w końcu można spokojnie porozmawiać, pójść na długi spacer i nacieszyć się widokiem mnóstwa wilczaków. Jestem na tak! Pozdrawiam Was gorąco |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
VIP Member
|
![]()
Pomijajac aspekt towarzyski, widze ze z tego spotkania wynieslismy tez duzo w temacie wizji pracy z psem.
A to jest super! Bo po tak intensywnej weryfikacji wspolnych umiejestnosci i mozliwosci ( lub ich braku ![]() ![]() Sukcesy opijemy likierem kajmakowym.. a jak bedzie porazka to przynajmniej upijemy sie na slodko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Moderator
|
![]()
to co ja od razu proboje byc z Wami, bo i obrone bede trenowac i tropienie- a jiesli cos nie tak bedzie-przywioze cos dobrego z Litwy i do picia (nie tylko chleb)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|