![]() |
![]() |
|
Wychowanie i charakter Jak poradzić sobie ze szczeniakiem, najczęstsze problemy z CzW, jak je rozwiązać, .... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#101 |
Wilczy Duch
|
![]()
W moim przypadku kiedy konie sa na padoku i ktos siedzi na ich grzbiecie, to tak, wtedy trzeba przybrac poze na czuja, ale kiedy sa na padoku a mlode ganiaja po podworku (a padok i podworko jest oddzielone siadka polmetrowa i stanadardowym balowym plotem) to same podchodza i niuchaja, a czasem sie ganiaja wzdluz siatki. Ish jednak jest luzik jak biore ja na przejazdzke ( ja na koniu, ona obok), z Kala jeszcze tego nie przecwioczylam.. coz jeszcze nie moge,ale niedlugo nadrobimy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Junior Member
|
![]()
Jak mówimy o koniach... nie zdarzyło się tarzanko w odchodach?
![]() Moja Lana (nie wilczak, ale wtrące mają historyjke, mam nadzieje że się nie obrazicie, bo to w koncu forum o wilczakach) na krowy, reaguje tak jak Baaj na konie, zacheta do zabawy, i pewnego razu stwierdzila ze lepsze od zaczepek samych krow jest tarzanko w krowich odchodach ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Wilczy Duch
|
![]()
chodzilo mi kiedy konie sa na ujezdzalni, na poczatku
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Wilczy Duch
|
![]()
Oj odchody jak najbardziej, przeciez to ma taki zabojczy zapaszek i tak wspaniale dziala na futerko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Tarzanko nie, ale czasem zszamać - same witaminki!
![]() Baaj by pewnie lepiej reagował, ale to jednak mieszczuch.
![]() |
#106 |
złośliwy krasnolud
|
![]()
CIRI była ostrzeliwana i był spokój. Ale później jedyne wystrzały to były odległe pokazy fajerwerków (7 piętro zapewnia super widok
![]() Konie zna, niedaleko nas są do jeżdżenia i strasznie ciekawią Ciri. W szkole spotkała się nos w nos z kucem i ostrożnie podeszła, ale było ok. ![]()
![]() |
#107 |
Junior Member
|
![]()
shaluka - już miałam pytać czemu z Kala jeszcze nie cwiczylyście ale zaglądnęłam na Waszą stronke i wszystko jasne, Kala to jeszcze szczeniaczek
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Bat się Baajowi podobał, jak miał 4 miesiące - widział szkolenie innego psa i prawie stanął obok
![]() Ja bym chciała mieć gdzieś pod ręką spokojnego konia, żeby Baaja nauczyć opanowania, może się kiedyś uda.
![]() |
#109 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Znaczy chcecie fotki z koszem na głowie?
![]() |
#111 |
Junior Member
|
![]()
piszcie, piszcie i opowiadajcie bo tylko wtedy dowiemy sie jak to jest miec wilczaka
![]() ![]() A teraz wiem ze w rekach mądrego właściciela (czyli ja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Junior Member
|
![]()
ja bym była jeszcze za tym żeby wstawić fotki, a najlepiej filmik z maska Vadera i reakcja wilczaków
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Wiewiórka Wredna
|
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#116 |
Wiewiórka Wredna
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#117 |
Junior Member
|
![]()
AngelsDream, nie ma to jak poświęcenie dla SPRAWY.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Sam ubaw
![]()
![]() |
#119 |