![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#141 |
VIP Member
|
![]()
Młodzież, Idun Imbus tez solo :
![]() ![]() W porównaniu o Młodzieżowego Zwycięzcę Klubu tez wygrał Imbus ![]() Klasa posrednia: Eury (solo): ![]() ![]() poniewaz później po morderczych biegach, Eury wziął rasę to nie będziemy mu żałować trzeciej fotki ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
VIP Member
|
![]()
Klasa otwarta
Cheitan (solo): ![]() ![]() Klasa uzytkowa Eligo (solo): ![]() ![]() Klasa Championów ( tu nie mam zdjęć z biegania) ![]() I miejsce - Max z Litavskie Kotliny i Balrog z Peronówki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
VIP Member
|
![]()
Suki
Klasa "baby" i tu nie podejmuję sie napisac które "Silverpowerki" widać, obok nich Crest Wilk z Polskiego Dworu : ![]() Klasa Szczeniąt I miejsce: Juvart, II: Jurba, III: Jadiel ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
VIP Member
|
![]()
Klasa młodziezy :
I miejsce: Gwaihir, II: Ishtar ![]() Klasa Otwarta Dewi (solo) ![]() (dziewczyny maja fotę bez tabliczki "CWC"..niedopatrzenie) ![]() Klasa Championek I-Callisto, II- Brenda, III- Irris, IV- Jolly ![]() ![]() i na koniec : Callisto, Zwyciężczyni Klubu ![]() Acha, BOB powędrował do Eurysia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Member
|
![]()
Dzięki Gaga za zdjęcia, nawet nie wiesz jak się cieszę że nie masz zdjęcia z mojego "biegania". Na pewno na nim byłby widoczny mój przydeptany przy 7 czy 8 kółeczku język
![]() Dziękujemy pomysłodawcom i fundatorom za nagrody niespodzianki ![]()
![]() |
#147 |
Junior Member
|
![]()
dziekujemy wszystkim za mile spotkanie, fajnie bylo popatrzec na takie stadko
![]() Gratulacje dla wszystkich zwyciezcow, i dziekujemy za nagrody w debiucie, Magri po "szkockiej" spala jak zabita cala droge powrotna ![]()
![]() |
#148 |
Moderator
|
![]()
ja narazie pise bardzo krutko (bo wroczilam-udalo sie
![]() bardzo DZEKUJE Shaluke za super spotkanie ![]() ![]() ![]() za faina wystawe gdzie juz chcelismi dawac specialne medale za bieganie ![]() dzieki ze bylisz cie i mowie ze spotkami sie za rok (juz bede wystawic i swoje zlote psy-konkurencja nachoooodziiiii ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() A hodowli Silver Power serdecznie gratuluję. Debiutanci mieli piękną motywację z powodu lokat i rodziców i dzieciaczków. Wasz to był dzień ![]() I oby jak najwięcej wystaw miało taką stawkę. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Junior Member
|
![]()
GRATULACJE dla wszystkich za udane występy na wystawie
![]() dzięki Gaga (czytaj:Roman) za piękne zdjęcia, dzięki którym mogłam choć troszeczkę "poczuć się wystawowo" ![]() Chciałabym również podziękować Shaluce za zaproszenie na spotkanie. Było wspaniale, świetna pogoda, spacer nad zalew, gdzie psiuny mogły się wybiegać, wyszaleć - a my napawać ich pięknem i cieszyć się z obcowania z takimi samymi wariatami jakimi jesteśmy. Grunt to być wśród swoich ![]() Wieczorem wybraliśmy się na spacer na zwiedzanie ruin Podklasztorza, psy mają wszelkie winy odpuszczone, ![]() ![]() W nocy siedzieliśmy przy grilu i mogliśmy wygadać się i pośmiać, naładować baterie, aby starczyły do następnego spotkania. Zdjęć będzie pewnie sporo, bo wśród nas byli świetni fotoreporterzy ![]() Dziękuję wszystkim, Jolka |
![]() |
![]() |
![]() |
#151 |
Senior Member
|
![]()
OGROMNE DZIEKI SHALUCE za to że mimo choroby dotrzymywała nam towarzystwa i tak zajela się wszystkim że niczego nie brakowało. DZIĘKI za mini zawody- była kupa śmiechu i frajdy i dzięki za spacer na podklasztorze - piekne miejsce! Niech żyyyyjjjjeeee Shaluka!!
No i gratulacje dla wszystkich uczestników wystawy!!! Mam nadzieję że bedzie co raz więcej takich spotkań i wystaw. |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
No to teraz moja kolej.
Bardzo dziekuje Adze za zorganizowanie spotkania. Bylo swietnie. Zaluje tylko, ze nie udalo mi sie przyjechac w piatek, zeby miec wiecej czasu na pogadanie ze wszystkimi ![]() Super, ze udalo nam sie dojechac na wystawe (pomimo, ze zaspalismy :P). Dziekuje za nagrody - za swietny pomysl i poczucie humoru. Na wystawie bylo naprawde fajnie - duzo ludzi i luzna atmosfera. I tyyyyle wilczakow ![]() Zdjec z wystawy nie mam, ale mam kilka ze spotkania. Są tutaj: http://sssmok.wolfdog.org/galeria/th...s.php?album=87 mam nadzieje, ze bedzie wiecej fotek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Zdjęć jest więcej
![]() Tylko, że ja i Misiek się rozłożyliśmy - w tej chwili mogę się poszczycić 37,5 już po lekach... Shaluce wielkie dzięki za organizację wszystkiego. Margo za odpowiadanie na moje pytania, a dla wszystkich gratulacje za zajęte miejsca.
![]() |
#154 |
Silver Power
|
![]()
My również bardzo dziękujemy - miło było Was wszystkich znowu spotkać.
Świetna atmosfera wystawy, fajne nagrody , piękne psy i to w takiej ilości! Debiut za nami ![]() Dziękujemy właścicielom silverków za świetną prezentacje maluszków - GRATULUJEMY !!! Szkraby rosną w oczach. Ani i Adamowi dziękujemy za koszulki ![]() ![]() Wszystkich gorąco pozdrawiamy. Małgosia i Wojtek |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Distinguished Member
|
![]()
Gratulacje dla wszystkich bez wyjątku uczestników wystawy!!!
Znacie moje poglądy na wystawy: uważam każdy pies ma w sobie coś fajnego za co powinien coś na wystawie wygrać ![]() ![]() Fotki Romana jak zwykle świetne, komentarze Gagi też. Widać, że Brendzia wróciła już do formy! Bardzo podobają mi się "Ślepia będzińskich wilków" ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Dla wszystkich za przemiłą atmosferę. Ten TŁUM wilczaków robi wrażenie, a pozytywne reakcje właścicieli naprawdę cieszą ![]() Przyłączamy się oczywiście do gratulacji dla SILVER POWER ![]() ![]() ![]() Gaga - moim zdaniem wyniki wystawy wyglądają inaczej: BEZAPELACYJNIE wygrała Bożena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Member
|
![]()
A tutaj Towarzystwo - od razu przepraszam, że nie wszyscy się "zmieścili" i prośba - jak ktoś ma pełny obraz, zamieście go na forum
I jeszcze (nieskromnie ![]() ![]() a tu czujemy gorący oddech konkurencji - Jabber już przyzwyczaja się do tabliczek ze stosownymi tytułami ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() W życiu zadna normalna kobieta nie dałaby się tak scigać sama z siebie. A tu jeszcze jakies watpliwości... echhh... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Member
|
![]()
Przyszła i na nas kolej dziękujemy za miłe przywitanie i super gościnę oraz towarzystwo Gratulujemy wszystkim tym którym już pogratulowaliśmy i tym których przez rozczepanie ominęliśmy Dziękujemy za nagrody które są już wypite i użyte
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Distinguished Member
|
![]()
Ale mieliście fajnie- zazdrościmy, zazdrościmy... :-)
Gratulacje dla Wszystkich Wilczaków! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|