![]() |
![]() |
|
_Administracja Pytania związane z działaniem Wolfdoga, bazą danych i innymi sprawami technicznymi.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Poniewaz z roku na rok rosnie ilosc miotow postanowilismy, ze mozna wreszcie ulepszyc liste miotow i zrobic mala selekcje (+ 'zmusic' niektorych hodowcow, aby zaczeli troszczyc sie o zdrowie rasy). W kazdym razie w postawowym stopniu - czyli jesli chodzi o wyniki HD...
Od dzisiaj nie dodamy juz ZADNEGO miotu, gdzie jeden lub obydwoje rodzicow nie ma oficjalnych wynikow przeswietlenia na dysplazje. 22.02.2009 z listy zostana wykasowane wszystkie mioty, gdzie nadal nie bedziemy mieli danych na temach wynikow HD rodzicow. Aby dodac wyniki HD do bazy danych nalezy przeslac skan /lub fotke/ na adres ([email protected]). Skan lub fotke wyniku mozecie rowniez dodac do galerii swojego psa - w ten sposob rowniez do nas dotrze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
love and terror
|
![]()
No to polowa miotow zniknie...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
A czy to zle? Kupilabys psa z miotu po niebadanych rodzicach?
![]() A co sie oszukiwac - czesc miotow nie ma wynikow by byly slabe i hodowcy najzwyczajniej je ukrywaja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Fenela ponad wszystko
|
![]()
Pozdrowienia dla Margo . Jestem za ! ! ! ! !! ! ! ! ! poznałem już takiego jednego pseudo hodowcę Wilczaków i mam nadzieję że ktoś z takimi świrami zrobi porządek
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Margo, tu wielki POKŁON za tą inicjatywę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
złośliwy krasnolud
|
![]() Quote:
Ciekawy timing takiej rewolucji. Na angielskim forum były inne propozycje - wyraźnego wyróżnienia gdzie jest prześwietlenie a gdzie nie na przykład. No ale heh jasne, lepiej wykasować jakby nie było konkurencję.
![]() |
![]() |
#7 | |||||
złośliwy krasnolud
|
![]()
Margo, napisałaś:
Quote:
Quote:
Co ja myśle o takich ludziach to dobrze wiesz, wielokrotnie głośno i dobitnie mówiłem tutaj. Ale tym nie mniej są. Quote:
Quote:
![]() Quote:
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|