![]() |
![]() |
|
Žijeme s vlčákem... Příběhy jako varování pro budoucí majitele ČSV... vše o povaze československých vlčáků |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Určitě jste s vaším miláčkem zažili spoustu humorných historek, takže bych ráda toto forum trochu rozjasnila něčím veselejším, než jsou jen dohady
![]() Ale přidám vám jednu humornou historku. před pár dny jsme byli s vlčetem na ranní procházce (tak kolem šesté). Ta se skládá z půlhodinového tréningu (aby si ty povely hezky pamatoval a neměl se na co vymlouvat ![]() I po tréningu dostal mladej pán volno a všchno v pohodě až do té chvíle, než ulovil tak 2 dny tuhého holuba. Dovedete si vůbec představit vlka, který se řítí ranním sídlištěm jak neřízená sřela s holubem v držce a trhá (fakt luxusní projev divočiny)? Z holuba postupně opadávalo peří, křidýlka, pak i hlavička a ten parchant se ne a ne na něco chytit. Nepomáhalo přemlouvání, pamlsky, křičení, přivolání, prostě lautr nic. Babky pokřikovaly, že je sežere (jako by ho v tu chvíli zajímaly, když měl svou kořist ![]() Zachránil mě až lupus, kterýho jsem nemilosrdně vyzvonila z postele a když se přpotácel, malej jako zázrakem zapomněl na holuba a radostně letěl tátu přivítat. a z toho plyne ponaučení .... vlk je nádherné zvíře, ale s přírodou si není radno zahrávat. a ještě jedna poněkud humorná a kratší historka. jdu takhle ráno se psem a zastavila mě babka a povídá: "jééé, ten je ale krásnej. To je ten ne? pravej vlčák?" já ![]() Babka: No já jsem si říkala, že vypadá spíš jako vlk já: no on je taky z části vlk, to plemeno bylo vyšlechtěný z vlků a NO babka: ahááá, já už to chápu. československej jako proto, že jeho matka je čška a táta slovák? Já: (jak mluvit do dubu) ... nezlobte se, musíme letět .... (fakt jsem nemohla ![]() P.s. sorry za tu prasáckou češtinu, upřímně se stydím ![]() P.p.s. - lupus je ID mého přítele na tom serveru |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|