![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Oznamujeme vsem pratelum, ze ve dnech 24. a 25. 10. se nam narodilo sest stenatek - 4 kluci a 2 holky. Vsichni jsou zdravi a maji se k svetu. Szastnou maminkou je Alexa z Porcova mlyna, otec stenatek je Gaj Jimili CS.
Karel Skoupy, Brno http://z-udoli-ticha.wolfdog.cz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Gratulujem aj s malou Mimi k drobcekom Vam i stastnym rodicom !!!! To je
super ! Musia byt nadherne. Nech sa im i maminke i Vam dari, nech su zdravucke a nech sa dostanu LEN k mudrym a dobrym panickom. Krasne chvile s drobcekovcami Vam zo srdca praje Andrea a Mimi ;o) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Gratuluji Karle,
ať se jim všem daří a najdeš pro ně ty nejlepší páníčky ![]() Pavel |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
No tak ale pan Skoupy, neprovokujte ! ![]() dvore - aj telku by som mohla predat. Ale nedajte Axika hocikomu - iba dobremu panickovi. A ako sa inak mate ? PP uz prisiel ? Prajem pekny vikend a vsetko dobre a najma stastnu ruku pri odovzdavani drobceka. Andrea a Mimi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Jsme moc stastni, 13.12. se nam narodilo stenatko, ktere si budeme
brat od Bonnie Mrazive ticho. Stenatka jsou nadhernoucka a mama je na ne nalezite pysna. Doufam, ze budou krasna po mamince. Uz se nemuzeme dockat az bude konec ledna a stenatko si odvezeme domu. Doufam, ze nekdy nashledanou Lucie Novotna |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Milá Lucko,
gratuluji Ti jménem naší smečky ![]() kteří prožívají tak intenzivně již první týdny života štěňátek. Určitě Ti přejeme, aby Tvé štěňátko bylo po mámě, protože Bonynka je prostě super. Pavel + Nancy + Hoky + (dočasně)Alfa a (taky doufám dočasně ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Mila Lucie,
plne sdilim Vase nadseni,moje nebylo v loni o nic mensi , kdyz jsem na stenatko cekala.Poprve jsem se na nej byla podivat k dyz mu,tedy vlastne ji, bylo 14 dnu a pak jsem za ni jezdila kazdy ty den a nemohla se dockat az prijde ten kyzeny okamzik a ja s i moji cubinku budu moci odvezt domu.Nakonec jsem to nevydrzela a vyridila s i v praci dovolenou driv nez jsem puvodne planovala a psiho mimina si privezla domu o 3 dny driv,presne 17.12.2001.Byly to pro me nejkrasnejsi vanoce od dob detsvi,i kdyz byly soucasn e ve znameni smutku.Mesic pred tim jsem tragicky prisla o 10-ti letou ne meckou ovcacku,kterou jsem taky mela moc rada,nekdo mi ji otravi l. Se stenatka je uz dnes "mlada dama " a dela mi jen ra dost. Preji Vam aby Vase stenatko prospivalo jen k Vasi r adosti. S pozdravem. Jaroslava Vosatkova a jeji "vlcice" Bria Bariho dvur |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Vsem kamaradum a znamym oznamujeme, ze ve stredu 4.6. se nam narodila tri stenatka - 1 kluk a 2 holky. Maminka stenatek je Alexa z Porcova mlyna, otcem je Milo Ruskov dvor.
Karel se smeckou, Brno http://z-udoli-ticha.wolfdog.cz [email protected] [email protected] |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|