![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Emocje opadły i można już zdać relację z krótkiego pobytu na obozie szkoleniowym w Trusalovej na Słowacji.Byliśmy tam krótko ale nawet taki pobyt dostarczył nam niebywałych atrakcji i przezyć!Powolny dojazd na miejsce (okropne korki na Zakopiance
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Tmave Zlo
|
![]()
Cześć,
Suuuper, że się Wam podobało. Ja bardzo żałuję, że nie mogłam wpaść nawet na jeden dzień. A co do miarki, to przyznam, że Dewulec też nie był nią zachwycony. Szczególnie, jak sobie popatrzył na Wszystkie Inne zaaferowane sprawą psy. Ale miarka + Lucka + inni ludzie ale bez zestresowanych psów nie była już straszna. Ba, można było sobie na niej nawet powarować ![]() Napisz coś więcej: czy były tam jakieś CzW, które szczególnie wpadły Wam w oko? Jak pogoda (w Lazne z początkiem nowego tygodnia zaczęło padać ![]() Jak plany na przyszły rok? ![]()
![]() |
#3 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Wrażeń co nie miara! Spostrzeżeń również , widziałam tam wilczaki z Holandii które różnią się troszkę od pozostałych swoją budową, oczywiście wszystko w ramach wzorca,to co rzuciło mi się od razu w oczy to brak psów ciężkich,masywnych, takich tam właściwie nie było.Pozostaje jeszcze umaszczenie,u psów młodych dominującym kolorem jest jasno szary (z wyjątkami) co daje też obraz w jakim kierunku idzie hodowla.To są moje spostrzeżęnia, osoby która dopiero zaczyna przygodę z wilczakami.
Pogoda natomiast nie była zła troszkę przepadało ale ogólnie świeciło nam słonko,tak że można było chodzić po pięknym liściastym lesie gdzie można było nawet spotkać jadalnego grzyba ![]() A w przyszłym roku na pewno będziemy na obozie, bo taka gradka nie zdarza się codzień. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Magdalena, ty nevíš, že tam nebyly jen grziby, ale i medvěd, který nás první noc navštívil a jinak chodil v lese za táborem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Wiem że już troszkę czasu mineło od obozu, ale może jeszcze ktoś pamięta mniej więcej jego psich uczestników.
Jestem bardzo ciekawa jak nazywał się pies (i tu mój opis ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|