![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Distinguished Member
|
![]()
Dzisiaj Tinka, alias Antosia, alias wilczakowata sierotka czyli
Nestorka Wolfdoga obchodzi swoje 13 DORODZINY (niestety nie znamy daty jej urodzin ![]() 2 października 1996 dołączyła do naszej rodziny malutka szara psinka.. nawet nam się wtedy nie śniło, że może okazać się wilczakiem, mało tego, nawet nie wiedzielismy o istenieniu takiej rasy! Pierwszy spacer po kwarantannie: ![]() Od razu podbiła serca wszystkich domowników, naszych przyjaciół i sąsiadów, choć broiła jak każdy szanujący się szczeniak... zawsze jednak wiedzieliśmy, że nie była zwykłym psem... ![]() Potem wydoroślała i przez wiele lat wiodła życie bardzo pracowitego psa: pomagała mi w moich obowiązkach zawodowych: ![]() Przede wszystkim jednak sprawdziła się jako pies geologiczny. Tę swoją rolę traktowała bardzo odpowiedzialnie i z poświęceniem: ![]() Obecnie jest już na psiej emeryturze i pomimo, że w lecie poważnie chorowała (przeszła zawał serca ![]() ![]() ![]() Figury mogłaby jej pozazdrościć nawet Miss Czech ups... Miss Świata - oczywiście gdy będzie w jej wieku ![]() ![]() Oto nasza solenizantka i jej bukiet urodzinowy: 13 kabanosów na 13 urodziny ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Distinguished Member
|
![]()
Oczywiście pomyliłam rok... Tinula przyszła do nas w 1993 roku!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Brawo super nono super tort niech nam żyje 200 lat
![]() ![]() ![]() ![]() Załanasza psioludzka rodzinka
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
no to śpiewamy
![]() ![]() a do zjadania bukietu to się coś niemrawo zabiera ![]()
![]() |
#5 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
składamy Szacownej Solenizandce życzenia 200 lat w zdrowiu i świetnej formie!! By cieszyła właścicieli jeszcze wiele lat Hip HIp Huraaaa!Tinka na zdjęcia wyszła niesamowicie wilczo..jeszcze raz hip hip hurrrraaaaa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
a jakie oczy na 5. zdjęciu
![]() super odbicie światła ![]()
![]() |
#7 |
love and terror
|
![]()
100 lat, 100 lat!!!!!!!!
Tinka rulzz! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Distinguished Member
|
![]()
Dzięki wielkie za życzenia!!!
Quote:
2. Pomimo wieku Antosia nie ma jeszcze demencji i polecenie "nie rusz, nie wolno" świetnie rozumie, podobnie jak "weź sobie" ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
100 LAT! Pieknie wyglada! Zyczmy sobie, by nasze psy w jej wieku mialy taka forme !
PS. Spaniel mojego dziadka dozyl 17stu lat - tak wiec wszystko przed wami! (a byl biernym palaczem )
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
sto lat sto lat niech żyje żyje nam, wszyatkiego najlepszego dla Tinki, i oby żyła w zdrowiu i takiej swietnej formie jak najdłużej!!!!!!!!!!!! zdjęcia są śliczne, Tinka wygląda super, pozdrawiam serdecznie
![]() |
#11 |
Distinguished Member
|
![]()
Wszystkiego najlpeszego Tince :-))))
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Wszystkiego najlepszego Tince. To co najlepsze oprócz 200 lat (a co nie będę gorcza) to już ma. To jej kochająca właścicielka.
Pozdrawiamy
![]() |
#13 |
VIP Member
|
![]()
Uf. w koncu mi wolfdog zadzialal.
Niniejszym wiec lece z najserdeczniejszymi zyczeniami dla nastarszej uczestniczki : ![]() ![]() Niech Tinka zyje jak najdluzej, w jak najlepszym zdrowiu, z wiecznie usmiechnieta mordka bo wie, ze jest w kochajacym domu ![]() Sciskamy dorodzinowo (Chey z dystansu aby nie stresowal dostojnej jubilatki). slemy mnostwo buziakow i dla Tinki i dla jej Rodzinki Gaga, Roman i Chey |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]()
Najlepsze życzenia dla Tinki - sto lat niech żyje nam!
A dla takiego bukietu kabanosów warto czekać nawet cay rok! No, niezła forma! Gratulujemy! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]()
Dla kochanej Tinki spełnienia wszystkich marzeń życzy Oskar z rodziną
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
Wszystkiego najlepszego ode mnie i Luny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
VIP Member
|
![]()
Wreszcie udalo sie mi polaczyc do internetu (nie jest super, ale wazne, ze jest) i polowa Peronowkowego stada dolacza sie do NAJSERDECZNIEJSZYCH zyczen dla Tinki (Ali tez
![]()
![]() |
#18 |
Distinguished Member
|
![]()
Dziękujemy wszystkim bardzo serdecznie za piękne życzenia, Antosia była wzruszona
![]() Swoje święto spędziła na pływaniu: ![]() bieganiu: ![]() pozowaniu: ![]() oraz na ćwiczeniach umysłowych: ![]() I tylko raz wiek dał się we znaki i pan musiał troszkę pomóc wygramolić się na murek⌠![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Moderator
|
![]()
hej, 100 lat i nawet wencej zyczimi Tynke seredczne i my:
banda wilkow z Litwy. Gratulacje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |