![]() |
![]() |
|
Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Dzis kupilam ostatni numer zwiazkowego "PSA"m czytam sobie artykuly, wyniki wystaw i co widze? W wynikach Miedzynarodowej Wystawy w Szczecinie, 17 czerwca, w konkurencji finalowej o tytul Najlepsze Szczenie , III miejsce zajal ( i tu cytat ) ceskoslovensky vlcak MY MISSION Milagnes w rekach Agnieszki Milskiej
![]() ![]() a ja myslalam ze Wolfdog wie wszystko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The Grim Reaper
|
![]()
Nie ma takiej hodowli ani takiego psa
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Bo bouvier to wilk w owczej skórze - takiej z czarnego barana!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Jak nie ma jak jest
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
The Grim Reaper
|
![]()
hov'no jak to w starocerkiewnosłowiańskim się mawiało. Jak czegoś nie ma tu to znaczy że jest to tylko złudzenie, matrix i iluzja.
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
KO - czyli uznajemy wyzszosc wolfdoga nad Zk. Ide na to
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Tmave Zlo
|
![]()
Gaga, to jeszcze nic. Jak patrzysz w papiery, które masz w ręku i na stronę czeskiego klubu CzW też doznajesz rozdwojenia jaźni
![]() PS, firma, w której pracuję jest producentem leku m.in. na schizofrenię. Tak, gdyby ktoś potrzebował...
![]() |
#8 |
The Grim Reaper
|
![]() wtf pytam się ja grzecznie? No bo kurde, albo oślepłem od promieniowania, albo skretyniałem od spożywania tanich win względnie nie należy wierzyć nawet własnym oczom ![]()
![]() |
#9 | |
love and terror
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
The Grim Reaper
|
![]()
Po obdzwonieniu szczecińskiej mafii ustaliłem co następujące. Otóż wybuchła im mała fabryczka i do atmosfery wydostało się skromne 600tys litrów yohimbiny, co spowodowało ciężkie przypadłości. W okolicy widywane były smoki z kolcami, czarne barany w wilczej skórze, jeden pijaczek, Zenon Ziębiński przysięgał że widział trolla z maczugą, ale to podobno jego zona z wałkiem była. Oprócz tego do portu zacumował wrak titannica, ale mafia nie dowiedziała się jaką muzykę nadawała orkiestra. Ten wybuch fabryki mafii wyjaśnia wiele różnych niepojętych cudów związanych z tamtą wystawą. Ehh.
![]() |
#11 |
VIP Member
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Tmave Zlo
|
![]()
Igi, po przeanalizowaniu Twojej trudnej sytuacji (smoki z kolcami nie w kij dmuchał, a nóż dolecą i do Łodzi) postanowiliśmy wspomóc Cię roczną terapią GRATIS. Żeby nie było, że przemysł farmaceutyczny żeruje na ludzkim nieszczęściu.
![]() |
#13 |
The Grim Reaper
|
![]()
Hurraa
![]() ![]() ![]() ![]() Kiedyś pisałem opowiadania fantastyczne to mi została mania pisania głupot ![]()
![]() |
#14 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
The Grim Reaper
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#16 |
VIP Member
|
![]()
Haaa, i smok wpadł do wody.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Tmave Zlo
|
![]()
A jak wiadomo, u smoków Łódzkich błony pławne są w zaniku.
![]() |
#18 |
VIP Member
|
![]()
Tak jest ! Wszyscy we wsi wiedzo.. wszyscy we wsi wiedzo. Ja wiem, Antek wie, dziadek.. ZAKAŁA RODZINY.. dziadek wie, ale zapomina czasem.. ale wie !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() a ile miałeś tych smardzy?
![]() |
![]() |
#20 |
Junior Member
|
![]()
Smardze? te Kreatury, ktore przejmuja kontrole nad ludzmi? Taki smardz...to oplata mozg i czlowiek jest niewolnikiem grzyba.. czytalem kiedys opowiadanie.. Dobrze ze smok zalatwil sprawe...Zyc(ie) ci uratowal. Chyba, ze ty jestes w zmowie ze smardzami i je roznosisz po naszym cudnym swiecie? ha?
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|