|
|
#1 |
|
VIP Member
|
Nie bede wrzucac opisu - zostawiam to Joli, bo historia jest bezbledna...
Za to wstawiam ilustracje, jakimi dobrymi nauczycielami potrafia byc wilczaki.... ![]() (na fotce: Iowa Eden severu)
|
|
|
#2 |
|
Moderator
|
no nie...po prostu odpadlam
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Za bardzo opisywać to nie ma co.... Mogę jedynie wspomnieć, że jako babcia traktowana jestem trochę z przymrużeniem oka
to zawsze będąc u mnie wnuczek wychodzi umazany, mokry, czasem z guzem ale myślę, że się dobrze bawi. Po obejrzeniu zdjęć mój syn zwrócił sie do mnie z prośbą, abym nie pokazywała ich synowej (zdjęcia sobie robisz, a dziecko wodę z kałuży pije! - znaczy się: nie pilnujesz dzieciaka). No, ale jak nie mogłam pokazać tak fajnych zdjęć! Synowa tylko zapytała: co było w tej beczce - no, nie mogłam kłamać - GNOJÓWECZKA, ale świeżutka! Chyba jeszcze bardziej się pogrążyłam A tak serio - od wilczaka można się nauczyć się przetrwania w trudnych warunkach!!!! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Oj fakt ta gnojóweczka to było pogrążenie się poniżej wód gruntowych
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
Źródło cennych kultur bakterii... krótko mówiąć biojogurt
|
|
|
#6 |
|
The Grim Reaper
|
Dobrze ze L. casei a nie E. cola
|
|
|
#7 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Mogę wypożyczyć mojego wnuczka - psy omijają go raczej z daleka, Anuki na jego widok zwiewa! Zdarza mu się bowiem "niechcący" nadepnąć, pomiętosić, pociągać, a najlepszy efekt dają wysokie dżwięki wydawane podczas zabawy!Troszkę serio - trudno okiełznać wilczaka i pozbawić tej przyjemności szczypnięcia czy zaczepki, tym bardziej że bestie doskonale wiedzą, kto jak stoi w hierarchii stada! Chyba dobrze poćwiczyć z psiakiem - fuj, co zrobiłeś! nie wolno, itd No, ale mimo tego potrzebny będzie jakiś dzieciak do ćwiczeń
|
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|