![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
love and terror
|
![]()
dostalam maila z fotkami z wystawy w Dobrym Miescie
http://www.rrclub.pl/forum/viewtopic...r=asc&start=15 na samym koncu sa wilczaki |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Skoro już o Dobrym Mieście... Od paru tygodni molestowałam Stronę związku by zobaczyć jakie psy będą na wystawie. Baaardzo chciałam się przekonać jak wilczak prezentuje się na żywo, bo "troszku" zaineresowałam się rasą. No i wreszcie przyjechałam (obcykana kto gdzie i kiedy), wpadam i patrzę i nie mogę. Chciałabym złożyć oficjalne zażalenie, bo wilczaki na żywo mają się nijak do tych na zdjęciach! Normalnie widok powala! I to jest niesprawiedliwe! Bo tak jak tylko podobały mi się wilczaki to teraz bardzo chcę jednego! A teraz jeszcze nie mogę sobie pozwolić na żadnego psa... Także proszę albo dawać jakieś "żywsze" zdjęcia, albo nie robić takich "niemiłych" niespodzianek i mieć brzydsze psy, bo naprawdę można popaść w depresję.
Zrozpaczona Revii |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
Dorwę Cię - Imbus i Eury W lewo czy w prawo? Imbus i Eury Eury "robi za charta" Dwaj bracia - który jest który ? (to zdjęcie zostało akurat zrobione dzień wcześniej w Warszawie) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Nooo niezle ujecie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
eee tam
widac ktory to zlo, a ktory zlo |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
maria i wufi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Eligo, Eury jest rudas
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Member
|
![]() Quote:
Specjalnie dla Ciebie Euryś w ruchu i w kolorze ![]() Więcej zdjęć niedługo w galerii Imbus i Eury |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
jak juz sobie utrwalilam z filmiku z eligo o odlizywaniu od miski, ze eligo ma ciemny pysk, to on.. zjasnial. pieskie mieso. za podeslane zdjecie dziekuje. niestety jakbym pomyslala i spojrzala na zdjecie powyzej, gdzie podpis wyraznie brzmi eurys i nie polegala na pamieci, ze eligo=ciemny pysk... to byloby lepiej ![]() maria i wufi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|