Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Sport & trénink

Sport & trénink Českoslovenští vlčáci jako pracovní psi - jak cvičit, jak učit nové prvky, informace o soutěžích a zkouškách a výcvikových seminářích...

Thread Tools Display Modes
Old 11-01-2008, 12:59   #1
Mirkawolf
Member

Mirkawolf's Avatar

Send a message via ICQ to Mirkawolf Send a message via Skype™ to Mirkawolf
Default Coursing s vlčáky - prosbička

Ahoj všichni, snažím se tady v Belgii bojovat s větrnými mlýny a zařídit možnost coursingu pro československé vlčáky. (Z nějakého důvodu jsou tu coursingy určené pouze úzkému okruhu plemen, ne všem jako u nás v ČR). Potřebovala bych, kdo máte nějaké fotky vašeho vlčáka na coursingu, nebo video, jestli mi je můžete poslat na e-mail. Nashromážděné fotky a videa bych potom ráda prezentovala belgickému největšímu coursingovému klubu. Už jsem s nimi v kontaktu, ale zatím mají stále pochyby, jestli ten vlčák teda jako poběží (Jsou zvyklí na irské vlkodavy).

Mám jen pár svých fotek Ciry na coursingu a to je málo, v galeriích wolfdogu ve sportu není ani jedna fotka, u Hokyho jsem našla asi tři.
To je dost málo.

Pokud se podaří je přesvědčit aby to s vlčáky aspoň zkusili, pojedu jim předvést moje holky, tím se to zachrání a oni by nám pak (snad) umožnili uspořádat akci pro čévéčka v Belgii obecně.

Email je mirkawolf (at) wolfdog.cz

Díky všem, Mirka

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules