![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
love and terror
|
![]()
dokladnie :P
w sumie to nawet sie tym nie przejmuje... a w ramach ide na zakupy, a co :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The Grim Reaper
|
![]()
Kompletnie zjedzony egzemplarz książki "Krasnoludki i Gamonie" z autografem legendarnego Majora Frydrycha... :/ Cholera......
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Ojjj. Zniszczeń mieliśmy tyle, że nawet nie dam rady ich wypisać, ale po rozerwaniu (dosłownie, teraz widać drewniany stelaż, Margo chyba nawet ma zdjęcie) dwóch kanap, zjedzeniu wszystkich pnących róż, oraz wykopaniu duże częsci z elementów służących do nawadniania trawnika (wolę nie wiedzieć czy były ważne), myślałam że nic mnie nie zaskoczy. A jednak! Freyr zjadła kartkę z napisem : "Proszę nie dokarmiać psów!!" Do teraz nie wiem jak to zrobiła bo kartka była z drugiej strony bramy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
Ze niby Przemek od chwili otworzenia oczek przesuwal im przed noskami zapisane kartki?
![]() Bo pukania w glowke zaniechal. jak sadze.. po tym jak obejrzal dorosle Cymbalki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
Przemek, wydało się - Margo wyjechała na obóz, a Ty tymczasem Fajnym Felkom szkółkę urządziłeś w Peronówce! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Tmave Zlo
|
![]()
Rododendron. MAMY rododendron.
Jestem wydziedziczona.
![]() |
#8 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() A ja niestety.... ![]() ![]() ![]() Jutro pojde na dwoch to beda choc fotki jak wygladaja obecnie (eks)kanapy... ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() maria i wufi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Distinguished Member
|
![]()
To może ja tez coś przyślę (z taką pewną nieśmiałością, bo gdzie nam tam do wygryzioych ścian, kanap i rododendronów)?
![]() ![]() Joanna, a Dewulcowi podstaw kaktusa do zabawy - nabierze sucz na przyszłość szacunku do roślinek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
VIP Member
|
![]()
Kurcze ! Ja sie zastanawiam co sie stalo Cheyowi od dwoch dni bo chlopak przypomina sobie jak sie wyjmuje kontakty ze scian i zrywa listwy...
A rozwiazanie zagadki pod reka.. widac jak jest sam w domu to odpala komputer i czyta.. i chce koniecznie dostac sie na liste wilczakowych designerow ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
love and terror
|
![]() Quote:
Przytulak jeden ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
VIP Member
|
![]()
Stara sie stara.. jakby to bylo: ranking debesciarskich wyczynow bez udzialu Cheitanka?? To by jakies niepelne bylo.. "jak czegos cwierc albo pol " ;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Tmave Zlo
|
![]()
Liście są całe. Tyle, że z dala od rododendrona.
No i mamy nowy wzór na drzwiach od szafy. Jest postęp, bo ostatnio nie miałam drzwi. Swoją drogą dziwne. Sucz - chodziła ostatnio ze mną do pracy. Regularnie. Spodziewałam się widocznych znaków protestu gdy znów została sama. A tu nic. Tzn. wszystko w normie. Posłanie wyjęte, szafa otwarta. Ale kontakty mam. I w ogóle mam jeszcze przedpokój.
![]() |
#18 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Za to my przyzwyczailiśmy się już do interesujących trójwymiarowych wzorów wokół klamek... najzabawniejsze, że ich w ogóle nie zauważamy, tylko niektórzy znajomi dyskretnie pytają kiedy będziemy odnawiać stolarkę... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Ostanio udoskonalil swoje perfidne podchody,,, jak tylko go dotkniesz, delikatnie chocby to natychmiast wlacza sie merdolenie ogonem.. i wez takiemu cos zrob !! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
VIP Member
|
![]()
Zadanie matematyczne z treścią
W pokoju stoi szafa z ubraniami, permanentnie otwierana przez wilczaka, w celu innego ułożenia ubrań. Na drzwi szafy została zamontowana zasuwka (pionowo). ![]() Ludzie, którzy zamontowali zasuwkę cieszyli się, że oto wykonali skuteczne zabezpieczenie szafy. Pewnego dnia ludzie zastali otwartą szafę (wyjątkowo zawartość pozostała nietknięta) Pytanie: ile czasu potrzebuje dwuletni wilczak aby nauczyć się jak się ową zasuwkę otwiera? J I pytanie drugie: co chciał pokazać wilczak pozostawiając otwartą szafę z nienaruszoną zawartością? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|