|
|
|
|||||||
| Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Kawał ch*ja
|
Zostaly dwa dni do skladania zamowien, a ja wciaz nie mam potwierdzen od kilku osob...
Czekam na maile
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Zaległości nadrobione.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kawał ch*ja
|
widzialem, widzialem :-)
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kawał ch*ja
|
Od tych osób nie dostałem jeszcze potwierdzenia:
Mistrali Galicja Atah Czekam na maile potwierdzające, bądź anulujące zamówienia, no i oczywiście zapraszam innych do składania zamowień na [email protected]
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. Last edited by God Of War; 24-03-2011 at 11:34. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kawał ch*ja
|
Dowiedziałem się dzisiaj wszystkiego - będą damskie modele!!!
Zatem pytanie moje jest następujące, przedłużamy termin składania zamówień o powiedzmy... tydzień?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
Boshhh, chłopie zamieszałeś trochę.
Mam napisać maila znowu? Czy można tu zamawiać? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Kawał ch*ja
|
Nie musisz
|
|
|
![]() |
|
|