|
Cluby & nařízení Informace o klubech pro ČSV v jiných zemích, nařízení týkající se ČSV a omezení britského Kennel Clubu... |
|
Thread Tools | Display Modes |
04-11-2011, 14:30 | #81 | |
Junior Member
|
Quote:
neni to jako "objednání krytí Armína skupinou lidí z tehdejšího KCHČSV" nebo "Italové požádají o převzetí patronátu nad ČSV" ??? jsem přesvědčen, že jenom očerňuješ! |
|
04-11-2011, 15:24 | #82 | |
Junior Member
|
Quote:
Chjo... tak naposled, pro všechny nové čévéčkáře... Jak jsem napsal, s Ing. Soukupovou nejsme zrovna kamarádi, ale tady se jí musím zastat. Nemyslím si (nebo spíš jsem přesvědčen o tom), že důvodem pro to, aby něčího psa poškodila při posuzování by pro ni mohlo být to, že se dotyčný baví s Hanuškou (Skoupým, Hubáčkovou, Matušincovou.....) Stejně tak nikdo, kdo má psa z Molu Es, nemusí mít nejmenší obavy s ním přijít na svod nebo bonitaci... to se totiž taky říkalo (vím to přímo od lidí co tyto psy mají), že nová CHK nepustí tyto psy do chovu... Je to všechno kravina, lidi se spolu mít rádi nemusí, ale pes si nevybírá u koho žije nebo kde se narodil. Pokud jde o psy, tak - pokud dotyčný neztratil poslední kousek zdravého rozumu - jdou osobní lidské spory stranou. Nikdo aspoň trošku soudný nebude poškozovat psa jen proto, že pochází z chovatelské stanice XY nebo že se jeho majitel baví s někým... viz. třeba můj vrh F - jeho otcem je Orion z Molu Es (světe div se, je přece od Ing. Soukupové!), pes který má sice nějaké nedostatky (jako ostatně každý, nikdo není dokonalý), ale z mého pohledu i výrazné kvality. Myslím, že štěňata z vrhu F jsou velmi povedená. Trošku zdravého rozumu a nenechte se nikým strašit. Karel S. |
|
04-11-2011, 15:28 | #83 | |
Junior Member
|
Quote:
|
|
04-11-2011, 15:30 | #84 | |
Moderator
|
Quote:
Bohužel to zřejmě zatím nefunguje Když si setkání se mnou na výstavě nepřála, tak ji k tomu nebudu nutit. Je to každého věc a každý si rozhoduje podle svého. Já na výstavu půjdu a s ostatními čévéčkáři se tam normálně bavit budu. Pokud se někdo se mnou bojí mluvit, tak mi to může říci a je to. Je to ovšem smutné. |
|
04-11-2011, 15:41 | #85 |
Junior Member
|
pokud by clovek navstivil bonitaci a mel precteno tolik co ja ted, mozna by mohl mit dojem, jako ta Pavlem jmenovana pani, ze je lepsi se k zadne skupine nepridavat...aby hned nebyl za zastance jedne ci druhe strany.
Ja s klidnym svedomim a take proto, ze cele tema jsem cetla az po bonitaci, nemuzu rict, ze proto, ze mne p. Soukupova videla bavit se s Pavlem, ze by ke me pak nebyla mila. Naopak povidala si se mnou uplne normalne a psech a proto se mi libi co napsal pan Skoupy....a myslim si to take...Je ale dost mozne, ze kdybych to vsechno mela prectene driv, ze bych pak stala nekde sama, aby me nikdo z vas hned neodsoudil... |
04-11-2011, 15:45 | #86 | |
Moderator
|
Quote:
|
|
04-11-2011, 15:52 | #87 |
Member
|
Pavle mám pocit, že tudy cesta nevede...
|
04-11-2011, 15:53 | #88 |
Moderator
|
|
04-11-2011, 16:01 | #89 |
Junior Member
|
Kdyz jsem byla mladsi a asi proto, ze jsem vyrostla mezi klukama, vzdy jsem si rikala, sakra proc ja nejsem kluk.
Ti se pohadaj, daji si pres hubu a zitra uz jsou spolu v hospode.. Holky se pomlouvaj tydny a nez to vyresi trva to proste dlouho a jeste i potom jsou schopne si neco do nekonecna vycitat... Kudy cesta vede v tomto pripade nevim, ale asi byl mel kazdy zacit u sebe...:-) Uz jsem zase mimo tema, tak to treba smazte admini :-) dik |
04-11-2011, 16:03 | #90 | |
Member
|
Quote:
|
|
04-11-2011, 16:17 | #91 | |
Moderator
|
Quote:
|
|
04-11-2011, 16:30 | #92 |
Member
|
Mně to přijde celkem normální a chápu to, ale snad není potřeba to někde pitvat. To, že se s tebou někdo nebude bavit, aby mělo cenu jít na výstavu posuzovanou Ing. Soukupovou mi přijde celkem rozumný když už někdo ty ambice má. Rozházel sis to s ní, tak holt musíš počítat s tím, že někdo bude reagovat i takhle. Tuplem když tady posledních 14 dní před výstavou taháš ven pořád to samý co už se tu omýlalo, jenom si k tomu vždycky přidáš nějakou perličku, aby to vypadalo zajímavě. Když už chceš paní inženýrku shazovat, tak si zkus vystačit s fakty nebo se to obrátí proti tobě. (Viz. Daniela a Mutary, Mutary a Cčkový DKK atd.) Za to, že se s tebou někdo nebaví, aby si to u ní nerozházel si můžeš sám, tak to ber sportovně
|
04-11-2011, 16:37 | #93 | |
Moderator
|
Quote:
Pokud si fórum prohlédneš, tak zjistíš, že ani tohle téma, ani téma Mutar jsem po té době já neoživoval a ani jsem o to neměl zájem. Oživil ho jiný diskutující a já jen reagoval, nic víc. |
|
04-11-2011, 16:38 | #94 |
Junior Member
|
Já vííím
|
04-11-2011, 17:17 | #95 |
Junior Member
|
Jasně, ty nic, to tvoje partička z wolfdogu si za tebe špiní ruce A je náhoda, že zrovna těsně před výstavou, kde ing. Soukupová posuzuje tu začneš zpochybňovat její rozhodcovskou nestrannost. Buď rád, že ing. Soukupová je jaká je, protože takovéhle pomluvy napadající její profesionalitu by každý neustál a v případě labilnějších jedinců by to pro tebe mohlo mít i neblahé následky Jinak na wolfdogu jsem se občas dozvídala i zajímavé a normální informace, ale poslední dobou fakt ne. Možná bys raději místo plamenných pomluv ve fóru mohl sepsat nějaký podnětný článek pro začátečníky.
|
04-11-2011, 17:34 | #96 | |
Member
|
Quote:
|
|
04-11-2011, 18:11 | #97 |
http://www.srdcervac.wbs.
|
Ať žije obsese.
Nemyslím si, že by Monika posoudila psa neobjektivně jen proto, že si majitel povídá u kruhu s Pavlem. Posuzuje dobře, ale neměla by mít v kruhu svá vlastní zvířata. Každý, kdo rozhoduje mezi cizím a vlastním psem se logicky přikloní k tomu svému a vždycky si to sám pro sebe a pak i pro okolí zdůvodní. Nikdy bych nechtěla posuzovat svůj odchov verus třeba její (pochopitelně kdybych byla rozhodčí). |
04-11-2011, 18:14 | #98 |
Member
|
Co je na tom těžkýho, tak bys nechala vyhrát Šedýho chlupa
|
04-11-2011, 18:31 | #99 |
http://www.srdcervac.wbs.
|
Vždyť nechodí na výstavy.
|
04-11-2011, 18:52 | #100 |
Junior Member
|
To ale asi soudíš podle sebe, nebo nevim, ale mě nepřipadá vůbec divný, že někdo "zazdí" svoje odchovy, když usoudí, že jiný zvířata jsou prostě lepší. Nikdy by mě nenapadlo, že třeba Oskar Dora upřednostňuje svoje odchovy (to je jen příklad, jinýho rozhodčího co i chová neznám..). To je jako v hokeji, že i rozhodčí srdcem sparťan dokáže nechat vyhrát slávii a nepoškozovat jí. Prostě vítězí ten lepší. Je to o fair play, a to člověk v sobě buď má nebo nemá. To že se každému líbí jiný typ zvířat je normální, ale standard je jen jeden a dobrý rozhodčí se ho prostě drží. A kdyby tam pan Hanuška přišel s psem nejlépe pasujícím ke standardu, tak jsem přesvědčená, že ten titul má. Ale to je neprůkazná debata. Jde o to, že snižovat něčí profesionalitu je špatně, a nesvědčí to o dobré kultuře chovatelů a majitelů. Ale to je každého věc, kdo jde zítra na výstavu, tak hodně štěstí). Já radši budu zachraňovat genefond pracovního plemene výcvikem svého zvířete
|
|
|