|
|
|
|||||||
| Setkání a cestování Velká a malá - oficiální a soukromá.. Jak a kam cestovat s vlčákem... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Také jsem pro to, aby se čas posunul alespoň na 10h. Cestu máme cca 4h (200km) a nerad bych se jen tak projel, aby se na místě rozhodlo, že se to ruší. Na Sněžku se původně mělo vyrazit také v 10, ale nakonec se vyrazilo až kolem půl 12 a do Pece jsme se vrátili až kolem 18h, což v tomto čase je téměř tma. Dále vymýšlet někdy po poledni, že se tam nedá rozumně jít z Ostravice a někam se přesouvat je další ztráta času. Trasa z Ostravice po červené je cca 8,5km (pokud se pletu, tak mě opravte), celkem tedy 17km a to je dost.
Jinak led řeší např. nesmeky, ale my je třeba nemáme. Rádi přijedeme, ale z okolností máme strach. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
www.steelmaker.cz
|
Tak se první skupina sejděte v deset a druhá ve dvanáct. Stejně se tam někdy někde potkáte, tak můžete udělat společnou fotku.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
My se omlouváme, ale tentokrát to nedáme. Budeme se těšit na foto reportáže. A snad vyjde příští lokalita.
Hezky si to užijte, počasí vám snad bude přát. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
My se taktéž bohužel nezúčastníme, náš miláček mi ve čtvrtek skočil pod nohy a já si narazila koleno tak, že s ním nemůžu skoro hýbat. Postupně se to lepší, ale do soboty to asi určitě bohužel nebude v pořádku natolik, abych byla schopná chodit po horách... momentálně dokážu maximálně jít pomalinku po rovném chodníku kolem baráku s Dingem na halti, protože když zatáhne, tak to neustojím.
|
|
|
#5 |
|
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
Prosím, vyjádřete se, pokud by se tedy sraz posunul na 10:00, komu by to vyhovovalo a komu ne. (Ti, pro koho to je hlavní kritérium.) Mně je to v podstatě jedno, jedu autem. Jde mi spíš o ty, kdo by jeli vlakem nebo busem..
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Sraz na 10.00 je ideální.Vlak z Brna i Prahy přijíždí do Ostravice v 9.23. A naopak nejpozdější odjezd je v 17.53.Pro nás. A to budem doma o půlnoci.Tak že mi volíme 10.00. Roman a MIA.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
davam hlas za 10:00
|