![]() |
![]() |
|
Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
![]() |
|
Opções do Tópico | Modos de Exibição |
![]() |
#201 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
I Oti na dokladke sie objawil
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Czekam na zdjecia chlopakow z utesknieniem...
Czekajac dorzucam panienki. Gorthan Olympia Okhmhaka - mieszka pod Poznaniem. Na razie zdjec mam niestety niewiele. Licze, ze wkrotce to sie zmieni i bede miec jakies aktualniejsze ![]() ![]() ![]() ![]() Gorthan Otsanda Lilly - mieszka we wloskiej hodowli Running Wolf. Swietnie sie tam czuje ze starszyzna wilczakowa, ktora przy niej cofa sie psychicznie do wieku szczeniaczkowego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chlopaki - TERAZ WASZA KOLEJ ![]()
![]() Forum to nie rzeczywistość... A to, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia. Última edição por sssmok : 04-12-2012 às 19:04 |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Otsanda vel Oty cd
![]() ![]() ![]() ![]() Ozzy? Oti? Jestescie tam? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Senior Member
Data de Entrada: Sep 2009
|
![]()
My jesteśmy.
Ale wiesz, jak u mnie z tym foto-aparatem jest... Na zdjęcia trzeba chwilę poczekać. A z news-ów ostatnich muszę donieść o potędze uczuć wzniosłych.... W niedzielę wielkanocną Ozzy nie przyuważony ściągnął z blatu zlewu 3 talerze po zupie. 3 talerze z mojej pamiątkowej 12-osobowej zastawy rodzinnej. Uczucia, które mnie ogarnęły wcale nie były pozytywne. Etna przy mnie w tym momencie była banalnie maleńka i nie groźna... Walka wewnętrzna rozgorzała i .... doszliśmy do wniosku, że może już czas na nowy serwis... bo przecież łajzy nie utłukę, gdy się tak uroczo, niewinnie uśmiecha spod stołu. Taaaak, już pora na radykalne przemeblowanie w kuchni... ![]() Na dzień dzisiejszy Laila jest dla Ozzy-ego Alfą i Omegą... i Lambdą też! Synchronizują się niesamowicie i kombinują zbiorowo. ![]() Widać jak na dłoni, jak ona mu przekazuje informacje, jak uczy go różnych "chwytów". A on z oddaniem i miłością wpatruje się w nią, jak "w obrazek".... ![]() Wycie. Re-we-la-cja!!! Najpierw był trochę zdziwiony tym "śpiewem" swoich "braci w rasie". Teraz wtóruje im cudaśnie i stara się być przy tym bardzo mIęski. Swoją "dorosłość" pokazuje też, gdy w zabawie się marszczy i robi "groźny" -też widok cokolwiek fajowy, szczególnie, gdy w tym momencie radośnie kręci ogonem. Ten pies ma tylko jedną wadę, Aniu.... Powiem to uczciwie, przed wszystkimi mimo, że to wyznanie "z alkowy" ....nasze wspólne spanie w jednym pokoju "wisi na włosku"....Młody czasami tak okropnie psuje powietrze ![]() ![]() Última edição por Puchatek : 04-15-2012 às 0:40 |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Senior Member
|
![]()
Są zdjęcia.
![]() Naciesz swe oko, Hodowco! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Na ten jezyk to macie jakas specjalna metode przedluzania???
Czy tylko mi sie wydaje, ze on jest zabiooo dlugi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Junior Member
Data de Entrada: Mar 2010
Local: Wasilków
|
![]()
Faktycznie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Junior Member
|
![]()
Jaki już duży!!! Czy będzie nam dane poznać Ozziego jeszcze jako szczeniaczka? Rośnie jak na drożdżach (a może, jak na resztkach ze zmywarki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 | |
Senior Member
|
![]()
Tiiiia, jęzor ma niezły. Szczególnie, gdy zobaczy sałatkę warzywną.....
![]() Citação:
Z nami, Alu, jest "biblijnie": resztek po nakarmieniu głodnych jeszcze parę koszy i worków będzie -wszyscy się najedzą. ![]() A swoją drogą, idąc tym tropem, skoro po "resztkach" wygląda fantastycznie, to jakże by powalał urodą jedząc samą karmę... ![]() Ale mówiąc bardzo serio: robimy teraz kurs >PP-PK 1stopień<* i chyba będzie nota doskonała... ![]() Co do oglądnięcia "żywego srebra" w fazie szczenięctwa, to dziwię się, że jeszcze nas nie odwiedziłaś. A my czekamy. Jak zawsze zresztą. Daj znać, to ciasto zakręcę.... ![]() ............. *->Pies Pracujący -Pomocnik Kuchenny< |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Wilkokłak
Data de Entrada: Aug 2008
Local: Katowice
|
![]() ![]() Jęzor swoją drogą, ale ten wzrok! Normalnie zabija, a przynajmniej powala. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#211 |
Senior Member
|
![]()
Niunio ma zawsze taki wzrok, gdy wokół niego inne psie pyski w kontekście kuchni*. Mam wrażenie, że Ozzy boi się, że mu się dorwą do jedzenia. Przy rozdawaniu misek ma wzrok pełen paniki i napięcia, to u niego "walka o przetrwanie". Już nawet zmieniłam kolejność karmienia, bo nerwy mu strzelały i dopadał pierwszej z brzegu pełnej michy, a właściciel onej wykazywał wtedy objawy stresu i prezentował zęby z warkotem "traktora" /a z Rumplem wtedy lepiej nie zadzierać -mimo, że to mixowany labrador, to pozostałością u niego jest o-grom-ny labradorowaty apetyt/.
Ja się nie bardzo znam, ale zastanawiający jest u niego ten wielki apetyt.... Odrobaczony jest, więc to żaden "soliter". Fakt, jest w ciągłym ruchu, wszędzie go pełno, nieruchomieje dopiero zapadając w sen, dotleniony, bo cały czas na dworze /sezon się zaczął -znowu drzwi pootwierane na oścież/. Wpada tylko kontrolnie zlukać sytuację /vide: czy nie zniknęłam i czy jest coś do wszamania/ i dalej zasuwa. ![]() To połączenie ADHA z piorunem kulistym i tornadem..... ![]() Nie wiem, czy dożyję jego pełnoletności... ![]() Zapomniałam już, jak to jest z wilczakowym szczeniakiem.... ... Sssmoku -album. ![]() ...... *-i "ludzkie" jedzenie. Do lodówki się modli z uwielbieniem i pełni przy niej straż. Ostatnio była walka o cebulę, którą zakosił, a dzisiaj rano Syn nie dojadł śniadania, bo Ozzy ściągnął mu z talerza kanapkę...z dżemem wiśniowym. Skoczny jest, łajdak, jak małpiatka. ![]() ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
DZIE-KU-JE!!! Wreszcie duzo fotek
![]() Ocasta (obecnie Patrick) sie wreszcie objawil ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Senior Member
|
![]()
A proszę, proszę.
![]() Nawet nie było to takie trudne, chociaż zdjęcia fatalne jednak coś tam widać.... ![]() ![]() ![]() Może już czas emigrować na Południe.... ![]() ..... No, nie mogę..... ale piękne te wilczaki.... ![]() Última edição por Puchatek : 04-20-2012 às 7:15 |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Nowe fotki dziewczyn:
Olympia Okhmhaka ![]() ![]() Otsanda Lilly ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Z chlopakow tylko:
Otigiruru jako "niezly model" ![]() ![]() I Ocasta Laukar "trawiasty" ![]() No i czekam na obiecane zdjecia Ozziego ![]() Na Onaia jeszcze chwilke bedzie trzeba poczekac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Senior Member
|
![]()
Sz-"czekam", sz-"czekam"....
Ja tu się bawię w "Puchatka-ogrodnika", a Ty mi: "zdjęcia". A co ja, fotograf jaki cyco? ![]() Ale dobra.... żeby nie było, że jestem niesłowna świnia, machnęłam kilka "przy użyciu" Juniora i eKErki -umieściłam w >albumiku rodzinnym< ![]() ... Pod wieczór pomyślimy /nawet, a co! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak nic będę musiała iść ze zgrzewką browca, bo bez "paliwa" tematu "nie rozbierzemy".... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 | ||
Gorthan's WeReWoLf
|
![]() Citação:
![]() Citação:
![]() A ja mam jeszcze dzisiejsze fotki Otsandy ![]() ![]() ![]() P.S. Tak swoja droga, to Ozzy musi duzo jesc ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Senior Member
Data de Entrada: Mar 2011
Local: Trójmiasto
|
![]()
Maluchy coraz piekniejsze Oti fajny ciemniutki a Ozzy taki puchaty puchatek
![]() |