![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#241 |
Junior Member
|
![]()
Dwa miechy????
![]() Tożeś mnie kobito pocieszyła! Miałam nadzieję, że.... jak na psie się zrośnie! ![]() Hexeann (Mentaś zajęty - dostał dokładkę urodzinowego tortu!) |
![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Tmave Zlo
|
![]()
Ano dwa - ale ja stara d... juz jestem - nie zrasta się, jak na psie
![]() 3-mam kciuki, żeby u Was poszło szybciej!
![]() |
#243 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Uh no to wspolczuje :/
I zycze szybkiego zrastania! Ja ostatnio tez zaliczylam za pomoca psa glebe, ale tylko tylek mnie po niej bolal ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#244 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Uczac mlodego (za mlodu) kontrolowania tego co robi, uzyskalam przy okazji taki efekt, ze gdy przypadkiem wyrwie mi z reki kasete od flexi, albo ja ja przez nieuwage upuszcze- pies sie zatrzymuje. Wystarczy dzwiek upadajacego plastiku ![]() Ale faktem jest, ze kontrolowanie psa za pomoca flexi jest malo efektywne :P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Junior Member
|
![]()
Oj tak Gaga! Święta racja i mogę teraz to powiedzieć jako Lord Vader „The Dark Side of The Flexi”!
![]() pozdrawiamy! Hexeann & Mentall |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Junior Member
|
![]()
Truth... truth...!
Hexeann |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Junior Member
|
![]()
ech, najważniejsze jest, aby tej smyczy nie wypuścić z ręki! Ja już mam opanowane - mogę za kaskadera robić (hi,hi) - ciągnięcie po glebie przerobione, a smycz W RĘKU!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Junior Member
|
![]()
Ja też smyczy nie wypuściłam i... poleciałam jak latawiec!
![]() Hexeann |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Junior Member
|
![]()
No to niejako sprawiedliwosci stalo sie zadosc (kara za szyderczy zarcik z Ani
![]() ![]() Opisze tylko w skrocie co i jak wygladalo, bo w sumie to sie ciesze ze nie bylo nikogo z aparatem (nie daj bog z kamera!!). Spacerek na pola mokotowskie, pusciutenko zywej duszy, no to ganiamy - patyki kamyki cokolwiek byle by latalo i dalo sie zlapac, ubaw przedni a bura w eufori. W koncu przyszedl czas na berka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#251 |
VIP Member
|
![]()
Współczuję...ale Wy od Silverków to chyba powinniscie załozyc nowy temat "Lista uszczerbków na zdrowiu..."
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Tmave Zlo
|
![]()
Parafrazując: wilczak to zdrowie.... utracone.
Bardzo współczujemy i życzymy szybkiego powrotu do formy!
![]() |
#253 |
Member
|
![]()
Paweł, bardzo Ci współczuję kontuzji, na osłodę obejrzyj sobie zdjęcia z wystawy w Warszawie bo Magri wystawiła się rewelacyjnie. Ty to wiesz a zdjęcia tylko to potwierdzają. Dobra robota !!!
Szybkiego powrotu do zdrowia. Pozdrawiam Bożena
![]() |
#254 |
Wiewiórka Wredna
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zostałem na godzinę sam. Zjadłem żaluzje, trochę ręczników papierowych, wylałem wodę z bambusów tacie do biurka, biegałem po blatach zostawiając swoje śliczne ślady i nabroiłem ze szczurami [na szczęście niegroźnie], po czym na przywitanie zrobiłem tacie dziurę w brodzie. I taki jestem z tego dumny. To wprawdzie nie złamanie, ani uraz wielki, ale zawsze coś. ![]()
![]() |
#255 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
(...)W kwestie mroczne i ogromne Słodka świata treść wycieka: Wszystko wina to człowieka(...) Last edited by AngelsDream; 01-11-2008 at 11:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Member
|
![]()
Ale Ty jesteś drobiazgowa, Baj po prostu zrobił Ci nowy design a Ty od razu tu o jakiś stratach
![]() ![]() Pozdrawiamy Bożena ze swoimi bandytami
![]() |
#257 |
Distinguished Member
|
![]()
O, za okulary to ja już bym była zła....
![]() Do listy dopisuję uwaga uwaga pękniętą wargę! Swoją, rzecz jasna. Bawilismy się , a ja niefortunnie się schyliłam i jak mi kolega Varg nie przywali łbem w buzię.... O zły wilczaku! Jakbym została znokautowana ![]() Varguś aż sam był zdziwiony, bo łepek tez go trochę od tego zabolał.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Distinguished Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Doceniam to, że sobie krzywdy tym swoim artyzmem nie zrobił.
![]() |
#260 |
VIP Member
|
![]()
Podobny miałam na urlopie, efekt- dwa dni moje usta wygladaly jak po sporej dawce kolagenu
![]() fotke mamy: ja placze a on pozuje ![]()
![]() Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować. チェイタン。 Last edited by Gaga; 01-11-2008 at 17:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|