![]() |
![]() |
|
Adopcje Psy szukające nowego domu: rasowe wilczaki, ale i "wilczakopodobne" psy z polskich schronisk.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#261 |
Senior Member
|
![]()
Tak. Budeme ho hlídat a vybereme dobré majitele. Nechceme, aby se Car ztratil někde na dvorku. Chceme stále sledovat po celý jeho život.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Distinguished Member
|
![]()
Czy ktoś wie jak potoczyły się dalsze losy Cara?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
K-Lee Family
|
![]()
Tego psa już dawno nie ma w tym schronisku...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Distinguished Member
|
![]()
Dostałam wiadomość na priva, że u niego wszystko OK.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Senior Member
|
![]()
Rona,
rzadko bywam na WD, ale obserwuję regularnie i dlatego ucieszył mnie Twój wpis. Mawiają, że ktoś żyje, jeśli pamięć o nim żyje... Ja chcę wierzyć, że to nie tylko przenośnia, ale że realnie jest tak w przypadku Cara... Wiesz, dlaczego nie pytam publicznie o jego losy, dlaczego milczę... Ale mija ROK odkąd słuch po nim zaginął -to chyba wystarczająco długo, by ktoś, kto opiekuje się Carem znalazł maleńką chwilę i przekazał nam choć strzęp informacji. Choćby dla przyzwoitości. Jakoś kompletnie nie przekonują mnie argumenty, dlaczego wieści brak. Wiesz, że uważam to za gigantyczną ŚCIEMĘ. Wszystkim, którzy byli zaangażowani w "carską akcję" należy się, "jak psu buda", informacja, co się z psem dzieje. Mam nadzieję, że zamiast szeptać "po kątach", osoby obeznane w temacie publicznie przedstawią sytuację psa. Nawet wtedy, jeśli to nie będą pomyślne wieści... Tak więc, Drodzy sercu Sąsiedzi, dajcie znać... ![]() /To, że z psem jest "OK", to ciut mało.../ |
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Senior Member
|
![]()
Ahoj, Ruda mu našel nový domov na jihu Čech, s novou paničkou by měl dělat ostrahu jaderné elektrárny. Bohužel Ruda nechce sdělit kontakt. Je mi to líto, nechtěla jsem jej ztratit z "dosahu". Takhle o něm nemám informace přímo od majitele, i když jsem se snažila ten kontakt získat a na Cara se zeptat osobně. Pokud by se mi to v budoucnu podařilo, napíšu sem informace.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Senior Member
|
![]()
Hanka, Jesteś szybka, jak błyskawica!
![]() Nie wiem, co napisałaś ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Senior Member
|
![]()
śmieszne tłumaczenie:
Hej, Ruda znalazł nowy dom w południowych Czechach, nowy właściciel powinien zrobić nadzoru elektrowni jądrowych. Niestety rudy nie ujawni kontakt. Przykro mi, że nie chcę go stracić z "dotrzeć". To o nim nie mam informacji bezpośrednio od właściciela, mimo że próbowałam się skontaktować i poprosić o Cara osobiście. Jeśli udało mi się w przyszłości, będę pisać o informacje |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Senior Member
|
![]()
Oprava:
Ruda znalazł dla Cara nowy dom w Czechach. Pies ma jednego właściciela i wraz z nim ochraniają jedną z Elektrowni. Ruda nie chce udostępniać kontaktu do nowego właściciela Cara. Przykro mi bo nie chciałabym stracić z nim kontaktu. Dlatego nie mam o nim informacji od właściciela, pomimo, ze próbowała się taki kontakt uzyskać i zapytać o psa. Jeśli uda mi się w przyszłości dowiedzieć więcej to dam znać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
VIP Member
|
![]()
Na głównej mi wyskoczyło zdjęcie Cara, może nie jest to (jeszcze) tryskający radością pies, ale ma się chyba nie najgorzej, z czego trzeba sie cieszyć
![]() ZDJĘCIA CARA |
![]() |
![]() |
![]() |
#271 |
K-Lee Family
|
![]()
Na pierwszej fotce struś pędziwiatr jak nic
![]() |
![]() |
![]() |