![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
Strumenti della discussione | Modalità di visualizzazione |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Ach oczywiscie
![]() ![]() ![]() Rozrabia, dokazuje, glupawkuje - czyli poprostu jest ![]()
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Ha! Mała królewna brendziakowo-maksiowa
![]() To witamy i mam nadzieje, ze bedziecie sie pokazywac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]()
Lepiej pozno niz wcale, wiec....
Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Wilczy Duch
|
![]()
No,no witamy
![]() A jesli mowisz ze dokazy i wogole,to znaczy ze spewnoscia masz prawidlowo rozwijajacego sie wilczaka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
A ja królewnę na rękach nosiłam
![]() Witam^^
![]() |
#6 |
Tmave Zlo
|
![]()
Witamy serdecznie nowego łobuziaka!
![]() |
#7 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
witamy i na wiecej zdjec czekamy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
ubicazione: Kampinos
|
![]()
Witam!
Chciałabym się przywitać w imieniu swoim i Mentalla. Mieliśmy przyjemność poznać już kilka osób na niedzielnej (naszej pierwszej i szczęśliwej dla nas - hurra!) wystawie w Łodzi. Bardzo dziękujemy za miłe słowa i wszystkim wilczakowym ciociom i wujkom za serdeczne przywitanie!!! Jesteśmy zaszczyceni znaleźć się w TAKIM fantastycznym towarzystwie! „Lizaczki” i szeroki uśmiech! Mentall Silver Power i Ania aka Hexeann |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
VIP Member
|
![]()
Witamy i ..miłej zabawy na kolejnych wystawach ( i spotkaniach itp)
![]() Gaga & Co. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Witam witam Cię Aniu i liczę na częste spotkania Powiedz co znaczy aka Hexeann przy twoim imieniu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Junior Member
ubicazione: Kampinos
|
![]() Quote:
Spieszę z wyjaśnieniem - AKA - Also Known As → czyli „znany także jako”, a Hexeann to właśnie mój nick powstały z połączenia wyrazu Hexe (niem. wiedźma, czarownica) i mojego imienia! :-) pozdrawiam serdecznie! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Silver Power
|
![]()
Witajcie
![]() Jeszcze raz gratulujemy debiutu. Mentall bardzo ładnie się zaprezentował. Życzymy dalszych sukcesów. ![]() Fajnie wyszedł na tym zdjęciu. Pozdrawiamy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]()
Chcielibyśmy się przywitać z wszystkimi
![]() ![]() ![]() Pozdrawiamy. M&B ![]() Minor w pełnej okazałości (made by Danka) ![]() Minor raz jeszcze ![]() ![]() Minor z najlepsiejszym kumplem Tadziem (made by Danka) ![]() Podgryzanie Tadzia (made by Danka) ![]() Połykacz (made by Danka) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
love and terror
ubicazione: Twardogóra/Gdańsk
|
![]()
Witamy
![]() i do zobaczenia |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Silver Power
|
![]()
Witamy serdecznie.
Minor to naprawde spory maluch. Mamy nadzieje, że niebawem uda nam się spotkać ![]() Zdjęcia super! Pozdrawiamy Wojtek i Małgosia |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
witamy braciszka
![]()
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
Witamy
bardzo się cieszę że się odezwaliście już nie mówiąc jaką radość sprawiliście fotkami. Rzeczywiście Minor rośnie jak na drożdżach, niedługo będzie na tatusia mógł mówić -"mały". Mam nadzieję, że kolejni właściciele dzieciaków Maxa i Brendy odezwą się i rodzinka w komplecie zagości na forum. Bardzo jestem ciekawa spotkania na żywo Minora i Maxa. Mam nadzieję, że niedługo to nastąpi. A tymczasem niech się chłopak chowa zdrowo ku uciesze właścicieli no i naszej. Pozdrawiam Bożena z Maxem i Ereshką.
![]() |
#18 |
Wilczy Duch
|
![]()
No ma cos w sobie chlopaszek i te jego uszy
![]() ![]() Witamy,witamy i oby do szybkiego zobaczenia oraz poznanania na zywo |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Junior Member
|
![]()
Witamy serdecznie braciszka
![]() Chyba wszystkie szczeniaki łączą w sobie cechy mamusi i tatusia ![]() ![]() ![]() ![]() Co do charakteru hmm… Minor: - doskonale wie, czego mu nie wolno, ale i tak to robi - doskonale wie, czego się od niego oczekuje, ale i tak tego nie robi - jest zdolny ale leniwy ( na lekcji koncentruje się jakieś 20 minut potem na brykaniu) - wszystko stanowi cel, nie ma świętości chyba to znacie? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Silver Power
|
![]()
Witamy Barusia
![]() Dawno szkraba nie widzieliśmy. Rosną jak widać błyskawicznie. Koniecznie musimy zorganizować jakieś rodzinne spotkanie ![]() Pozdrawiamy Wojtek i Małgosia |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|