|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Ponieważ u nas od kilku dni jest śnieg, a jakoś wszyscy zapomnieli o tym temacie to będę pierwsza
![]() Na początku nie było tak źle, ale niedługo potem uśmiadomiliśmy sobie, że może nie byc już tak zabawnie. Nastąpiło to gdy zauważyliśmy fakt iż zasypuje nam psy. Dalej już było tylko gorzej. Pierwszego dnia śnieg sięgał tylko po kolana i mogliśmy prawie normalnie chodzic. Było jeszcze widac płot ![]() ![]() Jednak gdy na drugi dzień wyjrzeliśmy przez okno płot był już pod śniegiem. Wtedy też po raz ostatni widzieliśmy naszego bernardyna. ![]() Na szczęście jestem osobą zapobiegawczą więc już wcześniej zrobiłam stadu zdjęcia. Zabawy z wilczakami do bezpiecznych nie należą o czym przekonała się Nanna. Najpierw było czajenie się: ![]() Potem próba zagryzienia Nanny: ![]() Ona jednak zna te numery i nie dała się tak łatwo: ![]() W końcu jednak, siła wygrała: ![]() A Frajer postanowił powkurzac ludzi: ![]() Na razie to tyle. Pozdrowienia z zasypanego Leszna przesyłają: Freyr: ![]() Nanna: ![]() Akira: ![]() oraz Spinka: ![]() (Wiem też, że nie wszystkie zdjęcia są wyraźne, ale i tak prawie dostałam odmrożeń. Nie wiem czy wszystkie zdjęcia będą widoczne, jeśli o to chodzi zbyt zdolna nie jestem.) Nie wiem kiedy napisze po raz kolejny, niedługo pewnie nam internet zaspyie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Hehe dobre!
U nas nie ma plotu na razie, wiec nie widac stopnia zasnierzenia, ale z okna wyglada tak: A psy szaleja ![]() Wiecej fotek w galerii: http://www.wilczyomen.pl/galeria/mai...2_itemId=22980 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Hehe, jeszcze jedno
![]() Gdzie najlepiej schowac sie przed mrozem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wilczy Duch
|
![]()
Wy to macie snieg, nie to co my.. BUuUUu
Mam nadzieje, ze teraz jak pojedziemy do Dziwiszowa to się śniegiem nacieszymy.. Oby. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
My wyjatkowo snieg w tym roku mamy...
![]() Mozna wiec aportowac sniezki... (Juvart & Loray) (Garuda & Juvart) ... i nurkowac w sniegu.... (Kasdeya) (Kasdeya)
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
... mozna spacerowac...
(Eligo) (Jolly) (Garuda) (Garuda) ....albo filozofowac... (Eligo)
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
.... albo urzadzac wariackie pogonie....
(Juvart & Eligo) (Eligo) (Eligo & Juvart) (Garuda, Loray, Eligo & Kasdeya) ...albo wspolnie przerobic Lorka na balwana... ![]() (Loray & Jolly ) ....a po wszystkim oczywiscie nalezny wypoczynek...
![]() |
#8 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Ostatnie najlepsze
![]() Musimy sie rozejrzec za skorzanymi kanapami ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Świetne zdjęcie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wilcza Saga
|
![]()
U nas śniegu mniej więcej tyle, co u Margo. Jutro postaram się zrobić jakiś fotek, to wstawię. Mam nadzieję, że się nie stopi do jutra, chociaż przy takim mrozie.. brr... (-21*C) ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wilczy Duch
|
![]()
Matko, Kasdeya na tych dwoch ostatnich zdjeciach.. kompletna roznica!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wilczy Duch
|
![]()
U nas śniegu tyle co kot napłakał.
W lesie jeszcze jako tako.. ![]() ![]() ![]() ![]() Na łąkach już gorzej: ![]() ![]() Choć łabędzie można pooglądać, bo w tym roku ich nie brakuje ![]() ![]() ![]() Ale jednak taniec (zabawy) na lodzie są możliwe ![]() ![]() ![]() My fotek jeszcze nie dodalismy,a le juz nadrabiamy zaleglosci w galerii wiec wciagu jakiegos czasu powinny się pojawić ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Tmave Zlo
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
AngelsDream to chyba jednak bałwanek wygrał skoro sucz padła....
![]() http://img394.imageshack.us/my.php?image=1003518jo8.jpg http://img292.imageshack.us/my.php?image=1003533kc6.jpg http://img292.imageshack.us/my.php?image=1003534ea6.jpg http://img292.imageshack.us/my.php?image=1003552yz9.jpg Last edited by GRABA; 16-01-2009 at 10:39. Reason: nieudana próba wstawienia zdjęć... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
Potańczymy ??
![]() Nie umiesz tańczyć jesteś taki malutki ![]() Ja ci dam malutki ![]() No dobra Przepraszam ![]() Pogonimy się ? Berek Tak się kończy zadawanie z suką ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
I've made a few pictures of Anuki at our new home in Germany. We had a lot of snow
![]() Playing in the garden! ![]() Got you! ![]() Here I come! ![]() Look me! I 'm the angry Wolf! ![]() Am I beautiful, or what? ![]() ![]() ![]() jumping though the picture! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
Jotun i Kokbael-Tajga
Last edited by DORA; 19-02-2009 at 12:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
No to ja dorzucam nowa porcje.
U nas nawet niebo jest biale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tyle na dzis. Bez odbioru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|