![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Fenela ponad wszystko
|
![]()
Jak będzie tata to super zresztą zapowiada się że do Łodzi zawita większość miotu F z Braterstwa.
P.S. Jacek nie martw się stresem my dzisiaj wizytowaliśmy Nowy Dwór i powiem że nawet nie spodziewałem się spokoju aż takiego . Daniel pytał czy coś dałem małej na uspokojenie pełna kulturka . Największe zdziwienie i zaiteresowanie było tylko podczas pojawienia się na ringu owczarków niemieckich i jakiś dziwnych panów którzy biegali i dziwnie krzyczeli ale nie opiszę Ci miny psa bo wszystko się wyda |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Daniel naopowiadal o stresingu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Fenela ponad wszystko
|
![]()
Braterstwo Jeleni hihi oczywiście jeśli chodzi o Daniele ale tak serio to myślałem że stesing będzie a tu wpadł pokerzysta mały i spoks może miał wpływ na to samochodzik lub wizyty na cmentarzu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Fenela ponad wszystko
|
![]()
Wszystko jakoś tak dziwnie pasuje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Ale nic to, oczywiście się pojawimy (tym razem Shantu i importowana Blackie) i już się cieszymy na spotkanie ze znajomymi wilczakowcami, stęskniliśmy się nieco... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Senior Member
|
![]()
Ja chciałem dzisiaj zgłosić ale nie mogę znaleźć nigdzie informacji o kwocie i numerze konta. Pewne pliki mi się nie otwierają.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Ardal Conall
|
![]()
U nas tez nastał ten szczesliwy dzien. Magia Świąt hehe
W koncu mozemy sie pojawic na wystawie. A że jestesmy niejako zobowiazani jako czlonkowie Lodzkiego oddzialu ZKwP to pojawimy sie na pewno ![]() Uderzamy z grubej rury-pierwsza wystawa Ardala i od razu miedzynarodówka ![]() Cieszy fakt że Ardal spotka kuzynostwo "F". Oj bedzie sie dzialo, bedzie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#32 |
Senior Member
|
![]()
Coraz bardziej mi szkoda tej wystawki, tyle ludzi będzie ......
![]() A jak pójdziecie na spacer, to "inni" ludzie pewnie będą zmiatać na wszystkie strony - ot, wilczakowy pogrom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
W takim razie do zobaczenia i mam nadzieje, że Łódź to zniesie ze spokojem. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Wilczasty : Foto
|
![]()
![]() |
#35 |
Senior Member
|
![]()
Super. Nawet nie musiałem wpisywac danych tylko po PKR wszystko sie pokazało.
To sie nazywa fachowość. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Ardal Conall
|
![]()
Będzie to dla nas pierwsza wystawa wiec adrenalinka tym wieksza
![]() Ale ze niejako na swoim terenie wiec mamy nadzieje ze jakoś to bedzie ![]() Bo wiadomo ze najwazniejsza k... jest zaprawa ![]() Łódź chyba pęknie od tylu wilczaków! Będzie głośno ![]() musze poczytac co po kolei robic albo podpatrywac innych zeby ten pierwszy raz nie byl bolesny hehe P.S. Ardal juz sie na maksa cieszy na wystawe
![]() |
#37 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
zgłoszenia przedłużone do jutra.
Będziemy wam kibicować, wystawiać się i błaznować na ringu PT ![]() Przypominam, że będą też ciekawsze konkurencje niż bieganie po ringu: http://www.zkwp.lodz.pl/joomla/image...%20%A3odzi.pdf |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
K-Lee Family
|
![]()
A co to te testy psychiczne??
I jak wyglądają zawody PT?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
nic ciekawego-regulamin:
http://www.belgi.com.pl/viewtopic.php?t=1362 (na dole strony)z mojego czytania ze zrozumieniem wynika, że będą dwie konkurencje: zwykłe PT tylko ostrzej oceniane niż egzamin w szkółkach i trudniejsza wersja MPPT do wyboru |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
K-Lee Family
|
![]()
Cóż... do PT jeszcze się nie nadajemy...
A te testy psychiczne są dla OB, wilczaki też pod po podlegają?? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|