Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Různé

Různé Vše o československých vlčácích...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 29-09-2009, 12:02   #21
pato_garzik
Junior Member

pato_garzik's Avatar

Send a message via Skype™ to pato_garzik

Plotove dielce poznam uz som nad tym uvazoval ale nepotrebujem to na plot ale na prepazky do auta, transportnu klietku a podobne mensie veci - cize potrebujem aby to bolo fest pevne (predavane kletky su na...) a aby sa s tym dalo pracovat ( preto tie "male" oka) a pozink je ako bonus aby nebolo treba natierat . A podla toho ze sa z takehoto materialu vyrabaju rozne veci - vid panely do obchodov, klietky na vselico atd. tak sa mi vidi ze by sa to malo dat kupit aj ako polotovar - ale vsetky staviva a zeleziarstva co som tam hladal o tom ani nevedia. Kari rohoz nieje zla ale viac sa hodi na velke veci napevno - a najmensie oka co som zohnal su 10x10 cm.

A este aby som nebol mimo temy - momentalne testujeme "nadstavec" na standardny plot - plne drevo v joklovych ramoch cca 150cm vysoky - co pre CSV nie je problem preliezt. "Nadstavec" spociva v 20cm konzolach pripevnenych kolmo na horny ram plotu smerom dnu na ktorych je nasponovane cca 1mm ocelove lanko. (Nieco ako civilizovanejsi nadstavec z ostnateho drotu) Zatial "drzi". Ale asi je to viac psychologicka zabrana ako realna. Psisko pravdepodobne na tenke ocelove lanko proti nebi nezaostri a ked skratka vyskoci na plot tak dostane ranu po cumaku. A na zavesenie a presplhanie to tiez nie je.
pato_garzik jest offline   Reply With Quote
Old 29-09-2009, 12:13   #22
saschia
Member

saschia's Avatar

Send a message via Skype™ to saschia

Jo len tu jednu krajnu konzolu budeme musiet spevnit, zatial je vybornym indikatorom, ci tam psisko pchalo laby - ak pchalo, drat uz nieje nasponovany...

Jo inak CSV = furt nejake prkvapko, suka zacal zdrhat v 3.5 roku veku, predtym tu branku proste akceptovala ako hranice za ktore bez dozoru nie... Teraz nema problem preliezt plot o vyske 180 cm, co mame medzi zahradou a dvorom, holt chyba bola ze to nasi urobili s rovnou hornou hranou. Cube staci v obdobi harania mat pocit ze som isla na prechadzku bez nej a uz sa tade driape.
saschia jest offline   Reply With Quote
Old 29-09-2009, 19:32   #23
Undertaker
Member

Tak ten můj ještě asi nemá potřebu zrhat ze zahrady, ale už jsem slyšel pohádky o voumetrových plotech skákaných z místa, jestliže je v okolí háravka. Kamarád měl přímo dvoumetrový plot, který pes skákal bez problémů, dokud nenavařil na tyčky ramena cca 40cm s pletivem na králíkárny sklopená o 45 stupňů dovnitř.
Undertaker jest offline   Reply With Quote
Old 29-09-2009, 23:43   #24
mája
Junior Member

mája's Avatar

Send a message via ICQ to mája Send a message via Skype™ to mája

Quote:
Originally Posted by Undertaker View Post
Tak ten můj ještě asi nemá potřebu zrhat ze zahrady, ale už jsem slyšel pohádky o voumetrových plotech skákaných z místa, jestliže je v okolí háravka. Kamarád měl přímo dvoumetrový plot, který pes skákal bez problémů, dokud nenavařil na tyčky ramena cca 40cm s pletivem na králíkárny sklopená o 45 stupňů dovnitř.
Proč pohádky, Ben skákal 2m zeď z místa protože si sousedi pořídili psa a on si šel hrát....

http://www.cswolfdog.net
mája jest offline   Reply With Quote
Old 30-09-2009, 00:32   #25
Undertaker
Member

Je mi jasné, že na těch pohádkách něco pravdy bude. Třeba jeden ČVčkář se "chlubil", že jeho pes si ten dvoumetrovej plot skočil na psa, se kterým si chtěl taky "hrát" a když šla jeho panička zvonit, přeskočil si plot zpátky a tvářil se, že tam leží od narození
Undertaker jest offline   Reply With Quote
Old 30-09-2009, 09:24   #26
samak
Junior Member

Quote:
Originally Posted by mája View Post
Proč pohádky, Ben skákal 2m zeď z místa protože si sousedi pořídili psa a on si šel hrát....
Když i tak hodnej pes jako je Ben přeskakoval, no aspon že se nešel prát že?
Ty jo vy me děsíte, a ja byl tak spokojenej že mám ten 2m plot asi začnu uvažovat preventivně že ho ještě trochu vylepším. My ted máme vedle ovce, a zatim to probíhá dobře jen na ně zkraje čučel a ted se jich nevšímá, tedy aspoň doufám.
Láďa
samak jest offline   Reply With Quote
Old 30-09-2009, 09:33   #27
mája
Junior Member

mája's Avatar

Send a message via ICQ to mája Send a message via Skype™ to mája

Quote:
Originally Posted by samak View Post
Když i tak hodnej pes jako je Ben přeskakoval, no aspon že se nešel prát že?
Ty jo vy me děsíte, a ja byl tak spokojenej že mám ten 2m plot asi začnu uvažovat preventivně že ho ještě trochu vylepším. My ted máme vedle ovce, a zatim to probíhá dobře jen na ně zkraje čučel a ted se jich nevšímá, tedy aspoň doufám.
Láďa
To jsi ho neznal za mlada, ale je fakt že se rvačkama začal právě kvuli tomu sousedovic dobrmanovi.

Jo a taky to byl ten styl Já doma a on u sousedu, přijdu k nim že si jdu pro psa a on doma, jednou mě to tak udělal 3, po třeti jsem vylezla na zeď zavalala ho a za obojek přetáhla zpět, pak byl chvilku klid, jenže dobrman dospěl, a když jsem šla pro Bena, začal ho zehry rvát a to už v něm na dlouho zůstalo....

http://www.cswolfdog.net
mája jest offline   Reply With Quote
Old 30-09-2009, 13:24   #28
RadeKKK
http://www.arqeva.cz/

RadeKKK's Avatar

Quote:
Originally Posted by mája View Post
Jo a taky to byl ten styl Já doma a on u sousedu, přijdu k nim že si jdu pro psa a on doma, jednou mě to tak udělal 3,..
Jéjda to znám. mě volali do práce, že mi utekli psy a když jsme dojela - mám to 25km, tak byli všichni doma , poskládaný každý ve svý boudě, jako co se děje?. Jen jim nedošlo, že jsou všichni od hnoje , takže tady měla lež opravdu krátký nohy
RadeKKK jest offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules