![]() |
#21 |
Junior Member
|
![]()
Plotove dielce poznam uz som nad tym uvazoval ale nepotrebujem to na plot ale na prepazky do auta, transportnu klietku a podobne mensie veci - cize potrebujem aby to bolo fest pevne (predavane kletky su na...) a aby sa s tym dalo pracovat ( preto tie "male" oka) a pozink je ako bonus aby nebolo treba natierat
![]() A este aby som nebol mimo temy - momentalne testujeme "nadstavec" na standardny plot - plne drevo v joklovych ramoch cca 150cm vysoky - co pre CSV nie je problem preliezt. "Nadstavec" spociva v 20cm konzolach pripevnenych kolmo na horny ram plotu smerom dnu na ktorych je nasponovane cca 1mm ocelove lanko. (Nieco ako civilizovanejsi nadstavec z ostnateho drotu) Zatial "drzi". Ale asi je to viac psychologicka zabrana ako realna. Psisko pravdepodobne na tenke ocelove lanko proti nebi nezaostri a ked skratka vyskoci na plot tak dostane ranu po cumaku. A na zavesenie a presplhanie to tiez nie je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Member
|
![]()
Jo len tu jednu krajnu konzolu budeme musiet spevnit, zatial je vybornym indikatorom, ci tam psisko pchalo laby - ak pchalo, drat uz nieje nasponovany...
Jo inak CSV = furt nejake prkvapko, suka zacal zdrhat v 3.5 roku veku, predtym tu branku proste akceptovala ako hranice za ktore bez dozoru nie... Teraz nema problem preliezt plot o vyske 180 cm, co mame medzi zahradou a dvorom, holt chyba bola ze to nasi urobili s rovnou hornou hranou. Cube staci v obdobi harania mat pocit ze som isla na prechadzku bez nej a uz sa tade driape.
![]() |
#23 |
Member
|
![]()
Tak ten můj ještě asi nemá potřebu zrhat ze zahrady, ale už jsem slyšel pohádky o voumetrových plotech skákaných z místa, jestliže je v okolí háravka. Kamarád měl přímo dvoumetrový plot, který pes skákal bez problémů, dokud nenavařil na tyčky ramena cca 40cm s pletivem na králíkárny sklopená o 45 stupňů dovnitř.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Member
|
![]()
Je mi jasné, že na těch pohádkách něco pravdy bude. Třeba jeden ČVčkář se "chlubil", že jeho pes si ten dvoumetrovej plot skočil na psa, se kterým si chtěl taky "hrát" a když šla jeho panička zvonit, přeskočil si plot zpátky a tvářil se, že tam leží od narození
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Ty jo vy me děsíte, a ja byl tak spokojenej že mám ten 2m plot asi začnu uvažovat preventivně že ho ještě trochu vylepším. My ted máme vedle ovce, a zatim to probíhá dobře jen na ně zkraje čučel a ted se jich nevšímá, tedy aspoň doufám. Láďa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Jo a taky to byl ten styl Já doma a on u sousedu, přijdu k nim že si jdu pro psa a on doma, jednou mě to tak udělal 3, po třeti jsem vylezla na zeď zavalala ho a za obojek přetáhla zpět, pak byl chvilku klid, jenže dobrman dospěl, a když jsem šla pro Bena, začal ho zehry rvát a to už v něm na dlouho zůstalo.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
http://www.arqeva.cz/
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |