![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Szasztin, Twoje zdjecia jak zawsze powaląją
![]() My byliśmy tylko 24 h więc wypowiadać się na temat obozu nie mamy prawa. Wiem tylko tyle że z roku na rok jest coraz więcej ludzi, właścicieli csv, widać że wielbiciele tych psów są coraz młodsi, było tam całe rodziny z małymi dziećmi. Można spotkac coraz więcej ciekawych psów, warto było tam wpaść choćby na kilka godzin.Bardzo miło było Was spotkać..naprawdę, szkoda tylko że tak krótko. Ps Margo, przepraszam za łańcuch, został przy drzewie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Senior Member
|
![]()
Aho chyba rozbolały
![]() ![]() ![]()
![]() |
#24 |
Wilczy Duch
|
![]()
My dotarliśmy co prawda na koniec obozu, ale takiego powitania to już dawno nie miałam
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Member
|
![]()
Już dawno się tak nie nachodziłem, jak przez ten tydzień w Trusalovej. Jak to powiedział tata Ondreja, teraz "Słowacja nie miała by szans w przypadku wojny z Polską, bo znamy już ikażdy pagórek u nich"
![]() No i oczywiście jak to na "festyn próźności" przystało wieczorami siedzieliśmy przy słowackim piwie i śliwowicy, zajadaliśmy buchty na pare, vyprazany syr i bryndzove haluski, nie wspominajac o owczym serze prosto od bacy, a do tego od czasu do czasu odwiedzaliśmy termalny aqua park grzejąc stare kości ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
VIP Member
|
![]()
No tak... proznowanie na Slowacji nie ma sobie rownych.....
![]() W tym roku bylo szczegolnie duzo atrakcji... a jak bylo nam malo to zawsze wymyslilismy cos ekstra... W ciagu tygodnia zrobilismy bonitacje czworonogow (ale bonitowalo sie takze dwunogi.... ![]() ![]() Ehhh.... dlugo by wymieniac... i oczywiscie to nie koniec newsow, ale reszta... pozniej... ![]() Jedyny minus to szybkosc z jaka uplywal czas... Wiec za rok za zadne skarby nie odpuszczam obozu w Czechach (tym razem oprocz Lazne (ew. Sedlic) MUSZE stawic sie w Jevisovicach, bo zazdrosc mnie zzerala, gdy slyszalam opowiesci z tego roku)...
![]() |
#27 |
Senior Member
|
![]()
Pierwsza partia zdjęć z Trusalovej:
http://picasaweb.google.com/imbusek1...iTrusalowaCzI#
![]() |
#28 |
Senior Member
|
![]()
Nastepna portcja zdjęć:
http://picasaweb.google.com/imbusek1/Trusalova2009CzII#
![]() |
#29 |
Senior Member
|
![]()
i część zdjęć z Bonitacji:
http://picasaweb.google.com/imbusek1...2009Bonitacja#
![]() |
#30 |
Senior Member
|
![]()
Fotki super, ale mam pytanko co to za piesek? Wiecie? Bo już w domysłach się zatraciłam.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Senior Member
|
![]()
Myślę że Margo będzie pamietać - Ona wszystko pamieta - aż czasami myslę że ona jest "cyborgiem"
![]() Pamietam tylko że chłopak miał robiony przegląd młodych ![]()
![]() |
#32 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Fajnie, dziękuję! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Senior Member
|
![]()
![]() |
#35 |
Senior Member
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Senior Member
|
![]()
Przyznam szczerze że na początku do niego nie podchodziłam - bo myślałam że ma ciemne oko - tak mi sie wydawało. A tu taka niespodzianka . Szkoda ze w Polsce nie mamy takiego egzemplarza
![]()
![]() |
|
|