![]() |
![]() |
|
Wzorzec & bonitacje Jak powinien wyglądać typowy wilczak, ile waży CzW, ile ma w kłębie, informacje o przeglądach hodowlanych .... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | ||
Moderator
|
![]()
powtorka:
1 raz Margo odpowiedziala: Quote:
Quote:
noo i teras powiedz ze nierozumies, w tedy ja juz nie wiem jak pomoc, bo wszystko masz podane i to kilka raz. czy poprostu z siebie idiota robis, zeby plakac ze wszyscy ciebie niekochaja i biednego nawet w kosciole bija ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
no ale na to miala odpowiedziec organizator tj Ela, jesli robi bonitacje to ma wiedziec co i jak, jasne jesli chce oficialnej a nie zabawy weekendowej.
Greg, ja nie bede dawac odpowiedzi, mam inne zajecia waznejsze od gadania z Toba. a co do tego kto i jak - juz 3 raz mowimi - macie regulamin slowacki i czeski czytaj cie i bedzie cie samie wiedzieli co i jak, nas u Was nie bedzie to po co mami latac i dawac info? ani ja ani Gosia czasu na to teras nie mami. Piekne tylko przypomnie ze obiecales zdawac i slowacka bonitacje, to co, czekami Ciebie i Czambora w Poznej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Nie będe tolerował dalej jak ktoś rzuca sobie jakieś zarzuty i potem odwraca kota ogonem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() spotkami sie w Poznej w takim razie |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
To sa słowa w 3 poście i nie pochodzą z moich ust.
" Pragne zauwazyc, ze bonitacja ta nie bedzie oficjalna jako, ze nie spelnia warunkow zapisanych w regulaminie organizacji bonitacji... Przeglad hodowlany to nie tylko spotkanie znajomych i ocena przez sedziego, ktory ma uprawnienia na ocene psow tej rasy... Wspominam, bo takie weekendowe bonitacje i potem upieranie sie, ze jej wynik ma sie pojawic w bazie Wolfdoga to niestety ostatnio to bardzo czesty blad... " T jest moje pytanie jakie zadałem i czekam na odpowiedź : " ale interesuje mnie dlaczego niezgodną z przepisami ma być bonitacja przeprowadzona przez czeska sedzinę w Polsce, a czym się to różni przez przeprowadzoną w jednoosobowym składzie sędziowskim bonitacje we Francji czy na Litwie. Poprostu chciałbym wiedzieć jaka jest różnica i jakie przywileje, ze to samo jest uznane lub nie. Interesują mnie wytyczne co do pozoranta, składu sedziowskiego i dokumentacji. Moze zapytam inaczej kto musi na tym papierku złożyć podpis aby zostało to uznane. " Więc linki do strony czeskiego czy słowackiego klubu nie są mi potrzebne bo je znam. Odpowiedzi nadal nie dostałem. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|