![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
he he
Biorac przyklad z Pawła zglosilam Biesiaka do młodzieży. Nie obiecując sobie wiele, liczę na ciekawe spotkania towarzyskie ![]() A poza tym dobrze się składa, bo do Katowic prosta droga, nie ma potrzeby kombinowania noclegu, i oby tylko moje samochodowe truchełko nie spłatało mi figla ![]() zatem do zo w duzym (i mam nadzieje sympatycznym) gronie psich oszołomów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
K-Lee Family
|
![]() Quote:
![]() ![]() Będzie można sprawdzić stawki, ale na krótko przed wystawą. Widzę, że dużo nas będzie, bo oprócz starych wyjadaczy, pojawi się sporo nowych psów, choćby Wonderka czy Bies ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Senior Member
|
![]()
Anula, Paweł, Gipson - Katowice czekają na Was
![]() Sprytne ludki szukają po stronkach, w celu info o zgł. psach. ![]() Nie ma co jednak na to patrzeć, pojawicie się, a debiutantów w Katowicach będzie dużo - bankowo możecie liczyć na wsparcie/kicowanie innych i nie ważne czy zdobędziecie najlepsze - ważne czy będziecie potrafili naprawiać błędy z tej wystawki * o ile rzecz jasna uznacie, że takowe będą - no a na krytykę osobistą zawsze możecie liczyć (nooo o ile uszy słyszeć będą chciały). Bardzo się na Was cieszę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
czuły barbarzyńca
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
czuły barbarzyńca
|
![]() Quote:
![]() Zawsze jednak mozna sobie właczyc filtr przeciwplujny ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Unka w Brnie czyściocha i starczyło żebym przed halą zagadała się z kumpelą, a ta już ufajdana ................ *pip, nie piszę w czym ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Senior Member
|
![]()
Dobra, wojna na chusteczki trwa poza WD - zatem nie macie szans na WALKI
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
K-Lee Family
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Plessowy wilczak
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#31 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() No i wykorzystując Twoją gotowość ![]() - czy ringówka jest konieczna, czy nie? czy lepiej wystawiaj w ringówce i jeśli tak, to jakiej? plastikowa, sznurkowa, itp.? - jakich figur uczyć Wondery ![]() - czy mogę ewentualnie psa motywować do "prezentowania się" za pomocą smaka ukrytego w dłoni, czy to dyskwalifikacją grozi??? uffff.... póki co, to tyle pytań mi przychodzi do głowy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]() Quote:
![]() 2. stania i biegania, to nie konkurs wystawcow zeby jakis fikusnych figur wymagali. wszystkie robisz tak zeby pies byl po stronie sędziego, czyli zwykle po wewnetrznej, 3. tak mozesz miec jedzenie i zabawki nie hałasujace |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Senior Member
|
![]()
jefta dzięki śliczne
![]() a więc kolejny rzut pytań ![]() - co muszę mieć ze sobą, żeby wejść - książeczkę z aktualnymi szczepieniami, wydrukowane zgłoszenie, przelew, legitymacje ZKwP, ale czy coś jeszcze - rodowód ??? - czy sucza musi być w kagańcu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() Tu masz link do wystawowego A-Z http://www.zperonowki.com/site/pl/taxonomy/term/42 Wiem, że artykuły Margo wielu pomogły w przygotowaniach do pierwszej wystawy. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Senior Member
|
![]()
Rona dzięki serdeczne!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
love and terror
|
![]()
Zgloszenie przy wejsciu. Numerka sie nie pokazuje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
K-Lee Family
|
![]()
No to się spóźniłam ze swoją gotowością
![]() Co do ringówki, to ja polecam skórzaną, dość cienką ![]() ![]() ![]() ![]() Uczysz tylko spokojnego stania i biegania w kłusie, tak, żeby suka nie skakała zabawowo do ręki ![]() Żarcie możesz mieć, i jeśli Wondera jest żerna to polecam jak najbardziej. Ja najczęściej mam, choć już sporadycznie kali je w ringu dostaje ![]() ![]() Pocztą przed wystawą ZK wysyła potwierdzenie przyjęcia psa na wystawę. Z tym potwierdzeniem przychodzi też numerek, jeśli zrobisz wcześniej wpłatę (jeśli płacisz na miejscu, to numerek odbierasz w sekretariacie). Na potwierdzeniu masz napisane, czy wpłata uregulowana, jeśli jest zrobiona, a mimo to na potwierdzeniu masz napisane, że brak wpłaty - to bierzesz ze sobą potwierdzenie zrobienia przelewu. Na potwierdzenie za darmo wchodzi pies i jedna osoba, więc jeśli jedziesz z osobą towarzyszącą, to ona będzie musiała kupić bilet wstępu. Przy wejściu będą także sprawdzać paszport/książeczkę zdrowia z aktualnym szczepieniem psa przeciwko wściekliznie. Kagańce na wystawie noszą tylko psy, którym nie ufają ich właściciele ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Distinguished Member
|
![]()
... ale trzeba go albo mieć albo zdobyć przed wejściem na ring
![]() Mnie natomiast nurtuje coś innego! Kiedy przy stoisku w Zakopanem nie widząc zastosowania katalogu, podziękowałam za niego, ku mojemu zdziwieniu odezwał się chór wystawców z kolejki pytających czy mogą zabrać nasz egzemplarz. Czy ktoś mógłby mnie oświecić do czego ów katalog służy i po co komu więcej niż jedna sztuka? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Spoko, do wystawy więcej niż miesiąc ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |