![]() |
![]() |
|
Różne O wszystkim co jest związane z CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Junior Member
|
![]()
Hardkor terror na tym drugim zdjęciu
![]() Z Brekiem towarzyszyliśmy w marszu na dwóch odcinkach trasy Świnoujście - Międzyzdroje oraz Dziwnów - Łukęcin, bardzo polecam jeżeli oczywiście macie taka możliwość. Wspaniali ludzie, piękne okoliczności przyrody i dodatkowo szczytny cel marszu - czego więcej chcieć ! Pozdrawiam bardzo serdecznie tych którzy jeszcze maszerują i tych którzy jeszcze do nich dołączą. Powodzenia i wspaniałej pogody życzę. Dorzucam w gratisie jedno zdjęcie Breka i Anczera w spacerowym szale ![]() ![]()
![]() |
#22 |
Junior Member
|
![]()
Pięknie dziękujemy!
A teraz jesteśmy w Białogórze! Dziękujemy cioci Agacie za ostatnie wspólnie spędzone kilometry marszu! Czekamy teraz na jeszcze jednego wilczakowe gościa który obiecał do nas dołączyć. Imienia nie zdradzę! A co ! Mały surprise ![]() Na stronie relacje foto z wędrówki. www.PiesSzukaDomu.pl ![]() Zapraszamy serdecznie wszystkich do przyłączania się! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Junior Member
|
![]()
To my dziękujemy! Przez chwilę byłam w innym, lepszym świecie
![]() ![]() Last edited by Duz; 10-05-2012 at 09:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Junior Member
|
![]()
Niezwykła wędrówka naszej ekipy dobiegła końca, choć minęło już kilka dni od zakończenia dopiero teraz odzyskujemy siły i powracamy do szarej rzeczywistości i normalnego świata. Artur razem z Anczerem dzielnie przeszli całą trasę i sprostali wyzwaniu jakim było nasze piękne wybrzeże. Mogąc również uczestniczyć w niektórych momentach odczuwałam na własnej skórze jaki był to trud i poświęcenie, ale cóż pisać - warto było! I jak jest ciągle mówione na pewno to powtórzymy. Razem z Arturem przymierzamy się do jesiennej powtórki by znów przeżyć niesamowite przygody, spotkać wielu ciekawych ludzi i napawać się naszymi nadmorskimi widokami. Myślę, że wilczakowcy, którzy towarzyszyli nam w wiosennym marszu nie zawiodą nas i przyłączą się do tego jesiennego.
Masa zdjęć do obrobienia, mam nadzieje, że niedługo będziemy mogli się nimi z wami podzielić. Na zachętę krótkie relacje są na naszej stronie www.PiesSzukaDomu.pl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|