![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Ale podobnie jest w ONami.... U nas wystawy spowodowaly zanik ONow uzytkowych, ktore czesto mozna spotkac np w Czechach. I nie obchodzi mnie, ze czarny lub wilczasty ON schodzi z 'bdb', bo to jest wlasnie "typowy przedstawiciel rasy", a nie ta "przejechana zaba" wypromowana przez hodowcow z Zachodnich Niemiec.... Ale kto wie, czy wilczakow nie czeka w niektorych krajach to samo.... W Czechach i na Slowacji zwraca sie nadal duza uwage na prawidlowa budowa. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Senior Member
|
![]()
Ahoj, tak ja se jeste jednou omlouvam, ze jsem prozradila kdo to je. Kondor je i muj favorit, chtela bych s nim v lete kryt moji fenku Moki od Uhoste. Vy mate nekdo jeho fotky? Myslim kdyz byl mlady? Nejake jine nez jsou v galerii?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Senior Member
|
![]()
Ahoj Margo, jestli máš nějaké jiné než jsou na wolfdogu, tak mi prosím pošli. Budeš hodná. Děkuji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Senior Member
|
![]()
Jestli jste nevideli vsechny fotky huskyho o kterem je rec, byly v odkaze na barvy husky. Tady je to blie:
http://sweb.cz/harcovsky_les/obsah/breed/puppy-b.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Senior Member
|
![]()
Ahoj Margo, jakou mají chovatelskou stanici? Mají svoje internetové stránky? Prosím a nevíte někdo cenu, za jakou jsou v Polsku štěňata husky?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
- Philippe Bescond - Windswept Hillock's: http://windhk.club.fr/sibes.html (staré)
![]() |
![]() |
#29 |
Senior Member
|
![]()
Děkuji ti za odkazy, husky jsou velmi zajímaví, líbí se mi. já myslela, že to jsou stanice v Polsku a ono ve Francii.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|