Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Wystawy

Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 12-07-2006, 14:35   #21
Gaga
VIP Member

Gaga's Avatar

Send Message via Gadu Gadu to Gaga

Quote:
Originally Posted by Joanna
Ja tylko dodam SERDECZNE GRATULACJE dla Iowy, która doskonale ćwiczyła na zawodach a potem.............. miała siłę pokazać się w ringu i UKOŃCZYŁA CHAMPIONAT POLSKI!
My sie dolaczamy do gratulacji, podwojnie, bo jeszcze za wystep w zawodach. Dziewczyny SUPER!!!!
Przy okazji: zabralam z terenu wystawy duzy recznik w kolorowe pasy, wyszlo mi ze sledztwa, ze to Joli...
Uczciwiego wlasciciela uprasza sie o zgloszenie do znalazcy

Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować.
チェイタン。
Gaga jest offline   Reply With Quote
Old 12-07-2006, 14:37   #22
Ori
Senior Member

Ori's Avatar

Send a message via Skype™ to Ori

Dostalyscie pucharek? fiuuu...
A nam za dyske jakos nie dali
Old 12-07-2006, 15:55   #23
Gaga
VIP Member

Gaga's Avatar

Czesc zdjec juz wrzucilam do galerii, reszte zapewne niebawem opublikuje Margo a po reszte zainteresowanych zapraszam na priv

Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować.
チェイタン。
Old 12-07-2006, 16:16   #24
Wrath
Junior Member

Wrath's Avatar

Send a message via ICQ to Wrath Send a message via Skype™ to Wrath Send Message via Gadu Gadu to Wrath

Witam.

Te foty pojawily si ew jakim dziale galerii?
Wystawy (niet) spotkania (niet)

No . to. gdzie . ja . sie . pytam.
(chyba, ze opera mi zaspala)

*Nie będzie Julią wierną na balkonie...
Wrath jest offline   Reply With Quote
Old 12-07-2006, 16:51   #25
konek
Member

konek's Avatar

Send a message via Skype™ to konek

Zdjécia sá i to bardzo fajne. Zaluje ze mnie nie bylo. Cala Peronowka na pudle i to na pierwszym miejscu. Jakos bym tam Eresh jeszcze dala rade wcisnác ale jak sie nie jedzie to sie nie ma
Old 12-07-2006, 21:27   #26
Gaga
VIP Member

Gaga's Avatar

Quote:
Originally Posted by Wrath
Witam.

Te foty pojawily si ew jakim dziale galerii?
Wystawy (niet) spotkania (niet) No . to. gdzie . ja . sie . pytam.
(chyba, ze opera mi zaspala)
TU JEST PRZERWA NA PLYWANIE

TU JEST WYSTAWA

A TU SA ZAWODY

チェイタン。
Old 12-07-2006, 21:28   #27
Gaga
VIP Member

Gaga's Avatar

Quote:
Originally Posted by konek
Zdjécia sá i to bardzo fajne. Zaluje ze mnie nie bylo. Cala Peronowka na pudle i to na pierwszym miejscu. Jakos bym tam Eresh jeszcze dala rade wcisnác ale jak sie nie jedzie to sie nie ma
a WIDZISZ! a TREZBA BYLO PRZYJECHAC

チェイタン。
Old 12-07-2006, 22:50   #28
Wrath
Junior Member

Wrath's Avatar

Send a message via ICQ to Wrath Send a message via Skype™ to Wrath Send Message via Gadu Gadu to Wrath

O ja glupi. Szukalem w galerii Wolfdoga!

Dziekuje

*Nie będzie Julią wierną na balkonie...
Wrath jest offline   Reply With Quote
Old 12-07-2006, 22:56   #29
Darek5
Junior Member

Darek5's Avatar

Gaga wlasnie obejrzalem galerie, musze przyznac ze ten Twoj mlody juz nie taki mlody
Widze ze wystawa sie udala, gratulyuje wszystkim sukcesow.
Pozdrawiam
Darek
Darek5 jest offline   Reply With Quote
Old 13-07-2006, 08:25   #30
Gaga
VIP Member

Gaga's Avatar

DarekS- Chey jest tylko duzy, ale niech Cie to nie zmyli
Nadal widac, ze mlody jest mlody i dorosniecie i nabranie doroslych "rysow" ma jeszcze przed soba

チェイタン。
Old 13-07-2006, 11:09   #31
Gaga
VIP Member

Gaga's Avatar

Uria- autorka pieknych zdjec (nie tylko wilczakow), do obekrzenia TU ( trzeba powchodzic w poszczegolne miesiace), zamiescila kilka portretow naszych burych z ostatniej wystawy. jecia znakomite! Uria- piekne sa

to nie wszystkie

チェイタン。
Old 13-07-2006, 17:46   #32
uria
Junior Member

Gaga dzięki, że mnie wyręczyłaś bo ja matoł komputerowy trochę jestem. Obiecuje, że niedługo się nauczę co i jak a póki co jestem zdana na was.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i GRATULUJE WYNIKóW.
uria jest offline   Reply With Quote
Old 13-07-2006, 23:25   #33
Konrad:)
Member

Konrad:)'s Avatar

Send a message via Skype™ to Konrad:)

Quote:
Originally Posted by Gaga
Uria- autorka pieknych zdjec

Zdjęcia Urii są naprawdę fantastyczne . DZIĘKUJEMY!
Old 14-07-2006, 23:10   #34
uria
Junior Member

Dziękuję ale walory estetyczne zdjęć to zasługo tylko i wyłącznie waszych psów, bo ze mnie taki fotograf jak z koziej.... a i sprzęt taki sobie. W każdym razie - WILCZAKI SĄ PRZEPIęKNE! i strasznie wam zazdroszcze, ale nie czuje się jeszcze na siłach by stać sie Panią jednego z nich...może kiedyś. Narazie muszę odchować moje "złotko":
Pozdrawiam wszystkich
uria jest offline   Reply With Quote
Old 17-07-2006, 14:30   #35
z Peronówki
VIP Member

z Peronówki's Avatar

Send a message via MSN to z Peronówki Send a message via Skype™ to z Peronówki

Quote:
Originally Posted by wolfin
Och to super, to teras czekam na wiadomosci od Gosi-ona jak zawsze wszytsko dobrze opisze-jak bylo w ringu, jak sedziowal weger i.... czekam baaardzo
Moment - mielismy zamieszanie, ale dokladne sprawodzdanie juz sie pisze...

Quote:
Originally Posted by Rona
Zdaje się, że tym razem Chey postanowił się przylizać Pańci...
Rona, prosze TYLKO NIE TO.... Jak Cheitan postanowi byc jeszcze WIEKSZYM lizusem to nikt tego nie przetrzyma. Ani Gaga, ani otoczenie....

Quote:
Tyle sukcesów na raz, żeby się smarkaczowi w łebku nie poprzestawiało
Cheitankowi to nie grozi..... Wszystko przyjmuje tak jakby nie bylo to nic nowego. Ale fakt - z takim wygladem, prezentacja, energia i radoscia to chyba slusznie uznal, ze to zwyczestwo najzwyczajniej mu sie nalezalo i ze to dopiero maly rozbieg przed prawdziwym podbojem ringow...

Quote:
NB Niedawno na imprezie 'zeszło na psy' i przy okazji opowiedziałam historię Alistair. Ludzie nie chcieli uwierzyć, że hodowcy byli skłonni aż tyle zrobić dla "swojego" pieska... Usłyszałam od pewnego "zawodowego" hodowcy yorkow że nie jesteście prawdziwymi hodowcami, tylko sentymentalnymi szaleńcami W jego usatch to zabrzmiało jak najwyższy komplement o czym mu nie omieszkałam powiedzieć !
Racja. To rzeczywiscie NAJWYZSZY komplement. Ale z Alinka musze powaznie porozmawiac , bo musi wiedziec, ze NIC nie musi nam splacac.... Juz ona sama sprawia wiele radosci..... Bo drugiego takiego Wiewiora to rzeczywiscie nie ma....

Quote:
A jak wypadły szczeniaki E?
Eury uznal, ze "mlodszym sie ustepuje" i dal fory Eligo..... Rzeczywiscie Eurys wyglada doroslej od brata, wiec juz szykuje sie na klase mlodziezy, uznajac, ze do szczeniakow zbytnio nie pasuje. I wstyd mu by bylo, gdyby w Warszawie mowiono o nim "Najlepszy szczeniak"....

Quote:
Originally Posted by Joanna
Ja tylko dodam SERDECZNE GRATULACJE dla Iowy, która doskonale ćwiczyła na zawodach a potem.............. miała siłę pokazać się w ringu i UKOŃCZYŁA CHAMPIONAT POLSKI!
A ja przylaczam sie do GRATULACJI dla Iowy!!! I dodaje jeszcze jedne:
dla Cheitanka za otwarcie Miedzynarodowego Championatu, krotko mowiac za rozpoczecie INTERCHAMPOIONATU!!!

Quote:
Originally Posted by Ori
Uderzyly mnie dwie rzeczy - sedzia bardzo zwracal uwage na charaktery psow, na wystawowe obycie i socjalizacje, to rzadko sie zdaza wiec tym bardziej mu sie chwali.
Fakt, chwali mu sie, choc trzeba przyznac, ze i tak byl NIESAMOWICIE wyrozumialy. Bo o ile zwracal troche uwage na charakter w klasie mlodziezy w suczkach, to na inne klasy mocno przymykal oko... Ale lepsze to niz kompletne ignorowanie strachliwego zachowania psow na ringu...

Quote:
Originally Posted by Gaga
Przy okazji: zabralam z terenu wystawy duzy recznik w kolorowe pasy, wyszlo mi ze sledztwa, ze to Joli...
Uczciwiego wlasciciela uprasza sie o zgloszenie do znalazcy
I jak? Sprawa recznika juz zalatwiona? Bo czuje sie wspolwinna, jako ze recznik zostal uprowadzony w moim plecaku....

Quote:
Originally Posted by konek
Jakos bym tam Eresh jeszcze dala rade wcisnác ale jak sie nie jedzie to sie nie ma
Z pudlem byl ogromny problem..... Cheitanek musial trafic do Gagi na raczki, a Eurys usadowil sie na miejscu kolo Whippetow... choc te byly bardzo uprzejme i grzecznie sie na to zgodzily...

Quote:
Originally Posted by Wrath
A ja glupi. Szukalem w galerii Wolfdoga!
Niestety w Wolfdogiem zawsze trwa. Narazie zapraszamy tez do nas:
Wystawy >> 2006.07.08 - Warszawa (PL)
Spotkania >> 2006.07.08 - Warszawa (PL)

Quote:
Originally Posted by Konrad:)
Zdjęcia Urii są naprawdę fantastyczne . DZIĘKUJEMY!
Oj, widze, ze Eurys szczegolnie wpadl Urii w oko... A raczej w obiektyw....

'Z PERONÓWKI'
FACEBOOK GROUP
z Peronówki jest offline   Reply With Quote
Old 17-07-2006, 18:01   #36
Gaga
VIP Member

Gaga's Avatar

Quote:
Originally Posted by Margo
Cheitankowi to nie grozi..... Wszystko przyjmuje tak jakby nie bylo to nic nowego. Ale fakt - z takim wygladem, prezentacja, energia i radoscia to chyba slusznie uznal, ze to zwyczestwo najzwyczajniej mu sie nalezalo i ze to dopiero maly rozbieg przed prawdziwym podbojem ringow...
O prosze co za skromnosc hodowczyni Wyhodowala takiego kucyka i teraz suie chelpi

Quote:
Racja. To rzeczywiscie NAJWYZSZY komplement. Ale z Alinka musze powaznie porozmawiac , bo musi wiedziec, ze NIC nie musi nam splacac.... Juz ona sama sprawia wiele radosci..... Bo drugiego takiego Wiewiora to rzeczywiscie nie ma....
He? A ja myslalam ze to taka przemyslana inwestycja byla.. ze teraz walsnie koniecznie i MUSI narodzic kuuupe szczeniaczkow co by kabze ponabijac
A taki sielski obrazeczek byl...echh.. krwiopijcy uchhh...

( OK ..ZARTUJE!! zeby nie bylo ;p)

Quote:
Eury uznal, ze "mlodszym sie ustepuje" i dal fory Eligo..... Rzeczywiscie Eurys wyglada doroslej od brata, wiec juz szykuje sie na klase mlodziezy, uznajac, ze do szczeniakow zbytnio nie pasuje. I wstyd mu by bylo, gdyby w Warszawie mowiono o nim "Najlepszy szczeniak"....
Eurys nam za chwile bedzie ogon skubal.. rosnie mlodziak ze ho ho! A ostatnio posmakowal miekkiej murawy pod lapkami , na rinngu honorowym, gdzie z Krzysztofem wydatnie sie przylozyli do zdobycia pucharka za pierwsze miesjce i teraz tylko patrzec jak obaj panowie beda czestymi goscmi na ringach glownych Tylko nie wiem co na to Danusia,ktora przecierala pierwsze szzlaki Ale pewnie bedzie dzielnie dokumentowac osiagniecia, cala dumna

Quote:
Fakt, chwali mu sie, choc trzeba przyznac, ze i tak byl NIESAMOWICIE wyrozumialy. Bo o ile zwracal troche uwage na charakter w klasie mlodziezy w suczkach, to na inne klasy mocno przymykal oko... Ale lepsze to niz kompletne ignorowanie strachliwego zachowania psow na ringu...
Nauczy sie , nauczy... spokojnie
Niestety nauka leci na bledach...

Quote:
I jak? Sprawa recznika juz zalatwiona? Bo czuje sie wspolwinna, jako ze recznik zostal uprowadzony w moim plecaku....
No niestety, musisz nadal dzwigac to brzemie... ale badz cierpliwa, jako i ja jestem

チェイタン。
Old 18-07-2006, 15:59   #37
z Peronówki
VIP Member

z Peronówki's Avatar

Send a message via MSN to z Peronówki Send a message via Skype™ to z Peronówki

Quote:
A ja przylaczam sie do GRATULACJI dla Iowy!!! I dodaje jeszcze jedne:
dla Cheitanka za otwarcie Miedzynarodowego Championatu, krotko mowiac za rozpoczecie INTERCHAMPOIONATU!!!
Przepraszam, ze jestem taka zakrecona. Ale lepiej pozno niz wcale... I w tym miejscu chce jeszcze pogratulowac Cayo za uzyskanie PRAW HODOWLANYCH. A to oznacza, ze wszystkie psy z miotu C, ktore zostaly w Polsce maja juz prawa hodowlane!

'Z PERONÓWKI'
FACEBOOK GROUP
z Peronówki jest offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules