![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
The Grim Reaper
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
VIP Member
|
![]()
Ha ! To bedzie dodatkowa impreza w imprezie
![]() ![]() A baby jest od 3-6 miesiecy, potwierdzam, zabieraj dzieciaki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wilczy Duch
|
![]()
No to genialnie!!! To bedzie niezapomniana impreza!!! Wolfin to nic tylko zbierasz kuperek i psiaki, i przyjezdzasz tu, bo nawet torcik bedzie czekal
![]() Igi, to super, nocleg dla ciebie tez sie znajdzie,super ze Grejs tez bedzie.. No widze ze nam sie rozkreca to spotkanko,oj oby tak dalej ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Gdyby i dla nas znalazł sie jakis ciemny caisny kącik , to chętnie bym z Fioną przyjechał Wojtek ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
A ja mam bardzo głupie pytanie - bić po głowie jakby co...
A można by wpaść i poznać Was i Wasze psy? ![]() Last edited by AngelsDream; 14-07-2007 at 16:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wilczy Duch
|
![]()
Wojtek,nie ma sprawy
![]() Angel tez mozesz wpasc,tylko nocleg jest raczej dla ludzi z psiakami.. wiadomo,czlowiek sie wszedzie odnajdzie a z psiakiem trudniej ![]() A jak tylko odkryje jak sie zmienia post to dopisze do lity kolejne osoby, bo juz jest kogo dopisywac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Nocleg to nie problem...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wilczy Duch
|
![]()
Wiec jak na razie wyglada to tak:
Gaga i Cheitan Alakra i Cayo Aneta i Jadiel (+ obstawa w postaci 3 osob ![]() Sssmoku ze swoimi facetami Joanna i Dewi Narvana i Garuda Igi i Grejs Wojtek i Fiona agelsdream i może Wolfin + 2 (3) psy mlodziec cheitankowa - 2 psy + 4 osoby synek Barona Raps - 1 pies + 3 ludzie Czekam na potwierdzenia i dalsze zgloszenia ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
VIP Member
|
![]()
Ja muszę uściślić- Cheitan + 2 osoby
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Uwaga mały offtop.
Dzięki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Zawsze i wszędzie najlepiszym sposobem jest poznanie organoleptyczne. Na wystawach zwykle jest pospiech, latanina a na spotkaniu czas i mozliwości zobaczenia różnych sytuacji. Ostatnio w Otwocku mozna było zobaczyc i słodkie i mniej miłe sytuacje, pewnie bedzie tak i we wrześniu ![]() Więc przyjeżdzaj ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Wilczy Duch
|
![]()
Gaga nie ma sprawy,po prostu dostałam zezwolenie oficjalne na przechowaniu 20 osob,ale da rade powiększyć ta liczbę
![]() Gaga,nie ma sprawy, juz jest uwzgledniona Wasza trojka(dwoje ludziów i psiowilk ![]() Ehh zebym jeszcze umiala zmieniac posty to bym juz to na l;iscie uwgzlednila.. no a teraz poczekam na nastepne zgloszenia i na nastepnej liscie bedziecie zapisani jak nalezy |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Junior Member
|
![]()
Shaluka, jeśli to jeszcze możliwe dopisz Forasa + 2 osoby. Z góry dziękujmy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
VIP Member
|
![]()
Nas tym razem nie zabraknie....
![]() Wiec dopisujemy do spotkania 2 osoby i....duzo wilczakow... ![]()
![]() |
#37 |
Senior Member
|
![]()
No i żeby był komplet ( prawia) dopisz Imbusa Sławka I Kasię. Nie ominiemy taaakiego spotkania ( zwłaszcza z siostrą)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Wilczy Duch
|
![]()
Wiec jak na razie wyglada to tak:
Cheitan + 2 Alakra + 2 Jadiel obstawa w postaci 4 osob Jabber + 2 Dewi + 1 (+2?) Garuda + 1 Grejs + 1 Fiona + 1 Forasik + 2 Imbus + 2 Margo i Przemek ( + 4 ) Ishtar + 1 Iowa +1 Angelsdream +1 może: Wolfin + 2 (3) psy mlodziec cheitankowa - 2 psy + 4 osoby synek Barona Raps - 1 pies + 3 ludzie Coraz bardziej mi sie to podoba, dawajcie moze to bedzie mini spotkanie jak w Peronowce,sa juz pomysly na zabawe ![]() Wiec czekam na dalsze potwierdzenia ![]() Szasztin to ja rozumiem,taka postawa mi sie podoba ![]() ![]() Na razie spotkanie liczy sobie : Wilczakow: 22 Ludziów: 32 |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Angalsdream +1 narzeczony
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Junior Member
|
![]()
kurcze, ile osób
![]() ![]() jak wszyscy, to wszyscy - i babcia też ![]() poproszę o dopisanie, jeżeli jeszcze możliwe 1 osoba + 1 bestia (może być wspólne spanie) z bestią oczywiście ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|