![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
The Grim Reaper
|
![]()
ej,napiszcie mi, GDZIE jest tawystawai jak tam dotrzeć bo muszę pilnie kołować transport
![]() ![]()
![]() |
#22 |
VIP Member
|
![]()
http://www.ztm.waw.pl/baza/20070903/175/TO-TE1.HTM
Na Centralnym kierujesz die do wyjscia na AL.Jerozolimskie, wsiadasz w autobus 175 w kierunku Okęcia i wysiadasz na przystanku "Pruszkowska", przechodzisz na druga strone ulicy i dajesz z buta dalej prosto.( prostopadle od autobusu) ulica Raclawicka. Teoretycznie prostsza droga jest Chalubinskiego ale rozkopali tor, tramwaje nie jezdza a ja nie wiem jak kursuje komunikacja zastepcza. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
VIP Member
|
![]()
Wroc, przystanek dalej " Rakowiec"
http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&...type=1&scale=3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
VIP Member
|
![]() ![]() Ta zolta to Żwirki i Wigury, ta jedzie autobus. Jak wysiadziesz idziesz do Raclawickiej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
love and terror
|
![]()
no no
ja juz wyniki znam ![]() Gratulacje dla wszystkich, a w szczegolnosci dla Jabba, ktory mial swoj debiut ![]() I dla jego siostrzyczki-Jurby-tez ![]() czekam na fotki i relacje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Wyniki na razie wrzucam tu, bo nie wiem co bylo na finalach. Jakby co prosze o info i poprawki. Pozniej wrzuce do bazy
![]() PSY: ------- Psy - kl. szczeniąt: 1. Ali Dębowa Sfora - wybitnie obiecujaca, Najlepsze Szczenię 2. Jabberwock z Peronówki - wybitnie obiecujaca Psy - kl. championów: 1. Max z Litavské kotliny - doskonała, Najlepszy Pies w Rasie, CWC Psy - kl. weteranów: 1. Clif od Bulizniku - doskonała, Najlepszy Weteran SUKI: ------- Suki - kl. szczeniąt: 1. Jurba z Peronówki - wybitnie obiecujaca, Najlepsze Szczenię 2. April Dębowa Sfora - wybitnie obiecujaca Suki - kl. młodzieży: 1. Ishtar z Peronówki - doskonała, Zwycięzca Młodzieży 2. Gwaihir z Peronówki - doskonała Suki - kl. pośrednia: Belit Wilk z Polskiego dworu - doskonała, Najlepsza Suka w Rasie, BOB Suki - kl. otwarta: Carmen spod Dumbiera - doskonała, CWC Suki - kl. championów: 1. Adhara Wilk z Polskiego dworu - doskonała, CWC 2. Iowa Eden Severu - doskonała Zdjecia wrzuce za chwile ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Junior Member
|
![]()
Napisze tutaj, bo nie bardzo wiem gdzie to zamiescic, a temat jest z pytaniem w tresci odnosnie warszawskiej wystawy.
Po 1, gorace przeprosiny dla Bozeny, mialo byc spotkanie i zapoznanie,... ale... ale nie wyszlo ![]() ![]() I teraz czesc pytajaca. Jak zaplanowalismy tak zrobilismy, majac blisko na stadion Gwardi, wyczlapalismy spacerowo na spotkanie Maxa i Bozeny na wystawe psow. Kupilismy bileciki, pchamy sie do furtki, a smetny Pan w zielonym kubraku mowi do mnie: "zaproszenie dla psa jest?" W pierwszej chwili myslalem ze to nie do mnie, ale to niestety bylo do mnie. Sumujac - nie weszlismy, a raczej nie zostalismy wpuszczeni. I teraz moje pytanie, czy tak jest na wszystkich wystawach, ze nie mozna wejsc z psem ktory nie jest zgloszony, na teren wystawy??? czy to bylo widzimisie lub nadinterpretacja dyspozycji przez pana przy furtce ?? Z wystawami mam doswiadczenie na poziomie 0, ale zadnej informacji ani przy kasie ani na stronie zwiazku/organizatora nie bylo o tym ze wstep maja psy tylko zgloszone. Tak wiec z calej wyprawy pozostal tylko spacer ![]()
![]() |
#28 | |
Member
|
![]()
GRATULACJE Wszystkim a w szczególności debiutantom
![]() Foty Foty Foty Quote:
![]() ![]() Jeżeli będziesz mieć szczęście to wejdziesz ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Junior Member
|
![]()
Można jeszcze inaczej. Jeśli pies jest określonej rasy, to ponieważ nie musisz mieć żadnego zaproszenia do okazywania przy furtce, tylko świadectwo szczepienia wścieklizny, to pokazujesz panu książeczkę psa ze świadectwem szczepienia i mówisz, że pies idzie na wystawę. Co JEST prawdą.
maria i wufi |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Member
|
![]()
Paweł, przede wszystkim to moje gapowe, za co Cię serdecznie przepraszam
![]() ![]() Co do Wystawy to przede wszystkim cieszę się że mogłam poznać młodzież i chodzi mi tu nie tylko o wilczaki ![]() Poza tym, jestem pod wrażeniem świetnej formy IOWY. Wygląda naprawdę rewelacyjnie. Oj służy jej macierzyństwo. Szkoda tylko że pani sędzina nie zauważyła tak urodziwej i bardzo dobrze prezentującej się suni. Bardzo mi się podobała. Nasza Brendusia mam nadzieję równie szybko dojdzie do tak wspaniałej formy. Cieszę się że poznałam Carmen uroczą sunię z niesamowitymi oczami i jej sympatycznych właścicieli. Państwu Eurypidesostwu mam nadzieję ja następnym razem postawić kawę i wypić ją tradycyjnie przy jednym stoliku mimo, że nasi panowie sympatią do siebie nie zapałali. Ale tyle panienek... Wszystkie małolaty cudowne i pięknie się zapowiadające. Poza tym pozdrawiam wszystkich, których osobno nie wymieniłam. Gratuluję pokończonych championatów. Myślę że właściciele sami się pochwalą. Czy Gwaihir jest już zapisana do Przemyśla? Liczę na jakieś fotki. Ja na pewno wrzucę jakieś ze spotkania Maxa z Brendą i szczeniaczkami. Do zobaczenia w Łodzi a wcześniej z niektórymi w Przemyślu.
![]() |
#31 |
Junior Member
|
![]()
Co do tej wystawy, a w zasadzie metod jej sędziowania to mamy dość mieszane uczucia...ale nic to!
A poniżej zamieszczam rysunek Joli z finałów ![]() ![]() Co do fotek to ja nie jestem pewna czy ktokolwiek miał aparat?? Normalnie jest ich co najmniej kilka(aparatów), a teraz chyba wiekszość pozapominala ![]() My też dziękujemy wszystkim za miłe po wystawowe spotkanie pod zielonym namiotem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Member
|
![]()
dobre....
![]()
![]() |
#33 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Checie zdjecia? No to wrzucam. Calosc wykonana przez Dźwiedzia- druga polowe forumowej AngelsDream - reszta bedzie u nich w galerii. Ale po kolei:
Psy - kl. szczeniąt: Ali Dębowa Sfora - wysoki i dlugonogi syn Botiska, trenujacy ruch razem z rumakami Anety (uzyskal fenomenalne rezultaty), ale czasami ciezko go wyhamowac, zeby nie biegl dalej i dalej.... ![]() ![]() Jabberwock z Peronówki - moj "nieduzy" debiutant, ktory nie mogl zrozumiec, czemu Ali ciagle przed nim ucieka ![]() ![]() I wreszcie razem: ![]() ![]() Psy - kl. championów: Max z Litavské kotliny - spokojny tatus wieeeelkiej rodziny, pokazal nam szczeniakom, jak ma wygladac wystawianie ![]() ![]() Psy - kl. weteranów: Clif od Bulizniku - najstarszy w towarzystwie... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Suki - kl. szczeniąt:
Jurba z Peronówki - najukochansza siostra Jabba, ktora poza bieganiem po lasach uczy sie takze plywac w przydomowych sadzawkach. Teraz przeniosla plywanie na ring, to tzw. plynny debiut ![]() ![]() 2. April Dębowa Sfora - wybitnie obiecujaca siostra Alego, kolejna dlugonoga pannica rosnie... Widac, ze Ali trenuje z nia biegi. ![]() I razem: ![]() Suki - kl. młodzieży: Ishtar z Peronówki - od razu widac, ze to nie debiut tylko kontynuacja kariery wystawowej... ![]() Gwaihir z Peronówki - jak zawsze super rozbiegana i jak okreslila sedzina wesolo noszaca ogon wilcza siostra Garudy ![]() I oczywiscie razem: ![]() Suki - kl. pośrednia: Belit Wilk z Polskiego dworu - zwyciezczyni rasy, tzw. biorca boba ![]() ![]() Suki - kl. otwarta: Carmen spod Dumbiera - fakt spojrzenie ma cudne ![]() ![]() Suki - kl. championów: Adhara Wilk z Polskiego dworu - nie za dobrze czula sie w obecnosci tlumow, ktore napieraly na ring ![]() Iowa Eden Severu - piekna jak zawsze i jak zawsze chetna na wszystko co znajduje sie na wysokosci stolu ![]() ![]() ![]() I razem: ![]() ![]() BOB: ![]()
![]() Forum to nie rzeczywistość... A to, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia. Last edited by sssmok; 09-09-2007 at 16:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Rodzinne - Jurba i Jabberoza:
![]() ![]() Pozostala jeszcze kwestia padliny powystawowej: ![]() ![]() *Opisy z przymruzeniem oka, nie wszystkich znam, wiec niektore skrotowe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Member
|
![]()
Ta ostatnia padlina to Max
![]() ![]()
![]() |
#37 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Nie wiem czy komuś się chce oglądać resztę zdjęć, Ania wybrała wg mnie te najlepsze
![]() A fotki to dzieło Miśka - będzie zadowolony, że się podobają.
![]() |
#38 |
Member
|
![]()
Dzięki dla Miśka. Ja jestem chętna do oglądania reszty, więc dawaj resztę zdjęć albo powiedz gdzie są proszę
![]()
![]() |
#39 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Wstawimy je i damy link do albumu
![]() ![]()
![]() |
#40 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Osobiscie najbardziej mi sie podoba "Lot kontrolowany"
![]() I do tego z tej samej lapy... tfu nogi. A niby to pierwsza wystawa tej pary, a takie zgranie... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|