![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Wilczy Duch
|
![]()
No i to rozumiem!! Musze go kiedys zobaczyc w akcji,on, taki duzy psior zachowujacy sie jak szczeniak? Genialnie to musi wygladac
![]() Sssmoku ja z Ishtar i Balim będę napewno. Juz przyszlo mi nawet potwierdzenie zgloszenia |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wilcza Saga
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Member
|
![]()
Czy ten plaster to po tych "malutkich" mleczakach
![]()
![]() |
#24 |
Wilcza Saga
|
![]()
Tak.Ale to nie ja ją trzymam na tym zdięciu tylko moja mama(ja miałabym tych plastrów o wiele więcej gdybym w ogóle je nosiła, niestety nie lubię
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wilcza Saga
|
![]()
Więc ponawiam temat. Kto z was będzie??? Mam nadzieję, że będzie miot "J" z peronówki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wilcza Saga
|
![]()
Im więcej tym lepiej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Member
|
![]()
Będziemy z Ereshką
![]()
![]() |
#28 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Mnie jednak na 100% nie bedzie :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Member
|
![]()
Stawka z katalogu: http://www.zkwpkielce.republika.pl/katalog2007.pdf
Psy - młodzież: ALI Dębowa Sfora FORAS z Peronówki Psy - pośrednia: EURY z Peronówki Psy - otwarta: AMON Silesian Wolf BAILIFF Wilk z Polskiego Dworu Psy - weterany: CLIF od Bulizniku CS Suki - szczeniaki: CINTRA Wilk z Polskiego Dworu CALANTHE Wilk z Polskiego Dworu CIDARIS Wilk z Polskiego Dworu CREST Wilk z Polskiego Dworu CORA z Hvozdecke kotliny CIRI Wilk z Polskiego Dworu Suki - młodzież: APRIL Dębowa Sfora ISHTAR z Peronówki Suki - pośrednia: ERESH z Peronówki GINGER Dakmat CS Suki - otwarta: BETI Wilk z Polskiego Dworu BARSABEL Wilk z Polskiego Dworu BELIT Wilk z Polskiego Dworu Suki - championy: BEATRIS Vlci Nadeje
![]() |
#30 |
Wilczy Duch
|
![]()
No my będziemy napewno,ale Ishtarka to tak tylko rekreacyjnie,tym razem Aprilka wygram,juz ja to gwarantuje
![]() ![]() Ishtarka jedzie tym razem dopingowac Balusia, bo to tu jest dla nas wazna ta wystawa.. tylko jej brakuje nam do J.Ch.Pl. ![]() ![]() Ach my lowcy tytulow ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Licho nie śpi...
|
![]()
O shaluka fajnie, że bedziesz
![]() No i my się wybieramy, ale zobaczymy czy uda się dotrzeć na miejsce... Licho jeśli będzie się zachowywało w dalszym ciągu tak skandalicznie to za karę na wystawę nie pojedzie, albo pojedzie i będzie czekało w samochodzie ![]() Norbert zostawił mi pod opieką Aprilkę, jak wróci to się załamie bo Gapcia w ryjek się skaleczyła, spuchła i wygląda jak świnka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Wilczy Duch
|
![]()
Anetka napewno do wystawy jej przejdzie i piekne rysy pyszcza znow bedzie widac
![]() Szary 'maluch" to raczej Ishtar, Wilk jest bardziej rudawy :P Teraz to taka mieszanka wilka z lisem ![]() Ja napewno bede, a Mlody Twoj napewno sie poprawi,wkoncu pasuje do ringu jak ulal,wiec jakby mial go przegapic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Wilczy Duch
|
![]()
Coz.. zycie jest nieobliczalne.. a problemy jakie przed nami rosna czasem ne do przeskoczenia.. amm Nadzieje ze wizyta byla udana.. no i mowilam ze Aprilka wygra?
Coz..Teraz nie wiem jak bedzie u mnie z wystawami.. pewne problemy urosly do niebotycznych juz rozmiarow ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Moderator
|
![]()
Hej Shaluka to moze cala wstawke juz wygranych znas?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Zdradzę tylko, że udało się dzisiaj Aprilce przyćmić Alutka (tzn wskoczyć na falę po odpale w Nowym Dworze ![]() PS. przyznam się, że byłyście ostatnie których byśmy się nie spodziewali ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Dawac wyniki :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Wilcza Saga
|
![]()
Cora z Hvozdecke kotliny - lokata 1
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
VIP Member
|
![]()
Szczeniara poszalala, Brawo
![]() A jak sie mloda zachowywala? W hali? W tak duzym zbiorowisku psow? Na rongu? Czy Twoje obawy jakkowliek mialy uzasadanienie czy bylo ok? |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Wilczy Duch
|
![]()
Wolfin ja wiedzialam ze April wygra, czasem potrafie przepowiedziec przyszlosc ..
a my raczej na dluzszy czas opuscimy wystawy.. za duzo probemow domowych..Nie chce by sie to na psiakach odbilo wiec.. musze wziasc sie w garsc.. no ale nie mow my o tym. Kasia super ze mala wygrala i to w tak duzej stawce,jedyna z innego miotu i prosze,juz wygrana!! Gratulacje!! Norbert Czyli Aprilka juz ukonczyla J.CH.PL czy jej jeszcze cos brakuje? Jest swietna sunia,wiec zasluguje na niego ![]() P.S. A Wilka to tera byscie nie poznali,ale to opisze w jego temacie. P.S.2 Kasik opisz jak mloda sie zachowala( po wygranej wnioskuje ze bylo lepiejniz przypuszczalas) |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Moderator
|
![]()
to trzymam kciuki Shaluka zeby wszystko bylo ok.
ale w Wilne bedzies? bo to jiest ostatnia duza wystawa na zakonczenie sezonu i bedzie...mala niespodzianka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|